Jump to content

ΜΙΧΑΛΗΣΚΩΝ

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

ΜΙΧΑΛΗΣΚΩΝ last won the day on June 2 2017

ΜΙΧΑΛΗΣΚΩΝ had the most liked content!

About ΜΙΧΑΛΗΣΚΩΝ

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R1 (2010)

Recent Profile Visitors

1,273 profile views

ΜΙΧΑΛΗΣΚΩΝ's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

6

Reputation

  1. Σήμερα,2/6/17,έκανα service στο polo 1.2 tsi με τρία χρόνια και 19.200χλμ. στο οδόμετρο. Εκλεισα ραντεβού στο auto club Μεταμόρφωσης με λάδια δικά μου,aral 5*30 long life αγορασμένα από bosch car service με 28 ευρώ. Συνολικά στο συνεργείο έδωσα 130 ευρώ και αλλάχτηκαν υγρά φρένων,φίλτρο λαδιού,φίλτρο αέρα,κάρτα καυσαερίων,έλεγχοι κλπ.κλπ.Με ρώτησε ο υπεύθυνος τι βενζίνη βάζω και δεν μου άλλαξε,πρός τιμήν του,το φίλτρο βενζίνης αφού όπως είπε δεν χρειαζόταν.Η αλήθεια είναι ότι από τότε που την πάτησα με άλλο αυτοκίνητο της οικογένειας,βάζω αποκλειστικά σε εταιρικά της Shell για v-power ή ΕΛΙΝ crystal που πραγματικά είναι απίστευτη βενζίνη !! Ημουν παρών στις εργασίες και μπορώ να πώ ότι έμεινα ευχαριστημένος αφού και οι τιμές αλλά και το service ήταν σε πολύ καλά επίπεδα.
  2. Ειλικρινά σε ευχαριστώ πολύ,νόμιζα ότι μετά από οδήγηση 32 απροβλημάτιστων χρόνων και 16 αυτοκινήτων,είχα ξεχάσει να οδηγώ και το κατέστρεψα εγώ με λάθους χειρισμούς και συμπεριφορά !!!! 99,9% αυτή είναι η αιτία αλλά δυστυχώς ουδείς με κάλεσε ή ενημέρωσε για ανάκληση.Δοξάζω τον Θεό που δεν μου έτυχε στην εθνική που διασχίζω κάθε μέρα...
  3. Ναι αυτό έχω,Ιούνιος 14 tsi με τους 90 hp...σήμερα το μεσημέρι με κάλεσαν τόσο από την karrenta όσο και από την kosmokar και μου είπαν ότι θα καλυφθεί η όποια ζημιά εντός εγγύησης !!Ακριβώς την αιτία της ζημιάς και το τι θα αλλαχθεί θα σε ενημερώσω σύντομα,καλά και ανώδυνα ξεμπερδέματα !!!
  4. Aρχισε η διάλυση...αργά,βασανιστικά και χαλλλλλλλαρά.....πολύ χαλλλλλλαρά......εγώ καίγομαι άλλωστε !!
  5. Τι καθαριστικό και πού??Βενζίνη έβαζα πάντα από ΕΚΟ και πάντα σε δίκτυο ΚΑΛΥΨΩ
  6. Μέχρι και το πρωί που στάθμευσα στο πάρκινγκ της εργασίας μου,δεν άναψε κανένα λαμπάκι και τίποτα δεν έδειχνε τι θα γινόταν το μεσημέρι.Αγιο είχα γιατί στην δουλειά μου πάω μέσω εθνικής...δεν θέλω να φανταστώ τι θα γινόταν αν με 110-120 χλμ.σταμάταγε απότομα ο κινητήρας !!
  7. Να σας πώ και το καλύτερο για να γίνει ακόμη πιο περίεργο !! Ενα μήνα πρίν λήξει η εγγύηση και προκειμένου να γίνει επέκταση εγγύσης,όπως ζητούν οι όροι τους, δηλαδή μόλις 520 χλμ. πρίν,είχα αλλάξει λάδια-φίλτρο με castrol titanium 5-30 ..Δυστυχώς την επέκταση δεν πρόλαβα να την κάνω.Τώρα έγινε καλύτερη η υπόθεση νομίζω ...πάντως η νομική εταιρεία που με εκπροσωπεί θα στείλει πραγματογνώμονα για να καταρτισθεί έκθεση ώστε να προσφύγω στα δικαστήρια όποτε και όταν γίνει..
  8. Εχθές το πρωί στάθμευσα μια χαρά και χωρίς καμία ένδειξη το τι θα ακολουθούσε το μεσημέρι όπου όταν πήγα να το βάλω σε λειτουργία έκανε ο κινητήρας θόρυβο σαν να βαράς κατσαρόλες.Μόνο η μίζα γύριζε,ο κινητήρας δεν έπαιρνε με τίποτα...όσο για την κοσμοκάρ έστειλα mail και αναμένω προκειμένου να στείλω και στην Γερμανία μπάς και μήπως...
  9. Στις 5/6/16 έληξε η διετής εγγύηση σε polo 1.2 tsi, στις 7/6/16 έμεινε ξαφνικά με 12,000 μόλις στο καντράν,και η πρώτη διαπίστωση από φίλο μηχανικό αλλά και από τον οδηγό της οδικής ήταν καταπέλτης...μηχανή τέλος !!!!Στην karenta κ.Πατησίων ήταν αρχικά αρνητικοί σε περίπτωση που χρειαστεί αλλαγή κινητήρα και δεν θα καλύψουν με εγγύηση,υπάρχει κανείς με παρόμοιο περιστατικό αφού θα κινηθώ νομικά και χρειάζομαι τις τυχόν αναφορές παρόμοιων γεγονότων. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
  10. Πήγα τελικά σήμερα το μεσημέρι το polo για αλλαγή λαδιών,φίλτρου λαδιού και φίλτρου γύρης, όπως αναφέρει το site της vw στα 2 χρόνια, στο fit and go Αγ.Αναργύρων.Με κανονικότατη απόδειξη,castrol 5-30 titanium και τα δύο φίλτρα 75 ευρώ !!!! Στην κυριολεξία το ξεσκόνισε το αυτοκίνητο,άψογος.ευγενέστατος και ταχύτατος.
  11. Σωστά,ευρωπαικός νόμος πλέον το service να γίνεται όπου θέλουμε αρκεί να τηρούνται οι οδηγίες του κατασκευαστή.Στην περίπτωση μου όμως,η εγγύηση λήγει σε λίγες μέρες και θα κάνω επέκταση μέσω ασφαλιστικού συμβούλου και MAPFRE χωρίς να μπλέξω με τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία.Εχει αναλυτικότατο site οδηγίες και τιμές,άνετα προχωράς και μόνος σου,αν βαριέσαι τα αναλαμβάνει ένας ασφαλιστής και όλα μια χαρά.Οσον αφορά το service,θα γίνει στον Δημήτρη Φουσέκη (fit and go Αγ,Αναργύρων).Πήγα από εκεί και πραγματικά ήταν όπως μου τον περιέγραψαν αυτοί που μου τον σύστησαν,λίγα λόγια και καλά.Την Δευτέρα που θα πάω θα σας αναφέρω τιμές και περισσότερες εντυπώσεις.Οσον αφορά την αντιπροσωπεία,αμφιβάλλω αν γνωρίζουν τα γραφόμενα στο site τους αφού οι αντιπρόσωποι δεν ακολουθούν κοινή γραμμή και λένε άλλα από τα αναφερόμενα.Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις.
  12. Καλημέρα,αν μπορεί κάποιος ας μου πεί από την εμπειρία του τι service χρειάζεται ένα polo 1.2 tsi δύο ετών με μόλις 11,500 χλμ. Στο site της vw υπάρχει σχετική ενότητα,όπου αναφέρει ότι χρήζουν αλλαγής λάδια,φίλτρο λαδιού και φίλτρο καμπίνας και μάλιστα δίνει κόστος service 167 ευρώ. Ομως στις 5/5/16 σε επικοινωνία που είχα με εξουσιοδοτημένο στην Ν.Φιλαδέλφεια μου είπαν ότι χρειάζεται γενικό service με κόστος 250 ευρώ περίπου !!!!! Δεν μου άρεσε η απάντηση,θεωρώ ότι ψάχνουν με λάθος τρόπο να λύσουν τα οικονομικά τους προβλήματα και απευθύνθηκα στο fit and go των Αγ.Αναργύρων όπου εκεί βρίσκεται ένας καταπληκτικός μάστορας,Δημήτρης Φουσέκης,που φημίζεται χρόνια τώρα για την ειλικρίνεια του.Μου πρότεινε ότι λέει το site της vw με λάδια castrol και κόστος 70 ευρώ....τελικά τι χρειάζεται το polo ????Eυχαριστώ..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.