Jump to content

a2g

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by a2g

  1. Το έφτιαξα παιδιά!! Σας ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες/συμβουλές σας. Τελικά ήταν άδειο το δοχείο, όπως είπε και ο φίλος anaslih, αλλά και πέρα από αυτό είχε θέμα το ένα μπαλάκι ψαλιδιού (ενώ τα έχω αλλάξει πολύ πρόσφατα). Thanks once again!
  2. Όταν το στρίβω ναι, είναι σκληρό. Νιώθεις ότι δεν έχουν αέρα τα λάστιχα ενώ η πίεση τους είναι κανονικά εκεί που πρέπει..
  3. Όχι, δεν έχω αλλάξει και η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω καν τι είναι. Όσον αφορά το τιμόνι, ναι, είναι υδραυλικό.
  4. Καλημέρα και καλώς σας βρήκα παιδιά!! Καινούργιος στο forum και θα χρειαστώ λιγάκι τα φώτα σας και τις κατευθύνσεις μιας και είμαι σχετικά άσχετος με το αντικείμενο! Στοιχεία VW Polo 6N 1.0 50hp του 99-00. 204.000χλμ Πρόσφατα αλλαγμένα: Υμάντας χρονισμού (180.000χλμ), Ζαντολάστιχα, Αμορτισέρ (x4), Ακρόμπαρα (x2), Mπαλάκια ψαλιδιού, Μπουζί. Το πρόβλημα: Εδώ και ένα χρόνο με έχει διαλύσει οικονομικά μιας και μου έβγαλε όλα τα προβλήματα μαζεμένα (αναμενώμενο βέβαια από αμάξι 16ετιας). Οπότε τον τελευταίο χρόνο και κυρίως τους τελευταίους 8-9 μήνες έχω αλλάξει αρκετά πάνω στο αμάξι. Σήμερα όμως το πρωί που πήγα να βάλω μπροστά το αμάξι, ξεκίνησε και είχε έναν έντονο ήχο από την καμπίνα της μηχανής που δεν μου τον έχει ξανακάνει. Περίμενα μήπως το έκανε λόγω του κρύου κτλ. Το αμάξι ανέβασε κανονικά θερμοκρασία, οι στροφές έπεσαν αλλά ο θόρυβος εκεί, ασταμάτητος. Προσπαθώ μετά από 10 λεπτά "ζεστάματος" να ξεκινήσω. Κάθε φορά που έστριβα το τιμόνι όμως, είτε δεξιά είτε αριστερά για να ξεκινήσω, ο ήχος γινόταν όλο και πιο έντονος και ειδικά αν προχωρούσα προς τα πίσω. Έτσι έκανα κάθε φορά 2-3 μετρά και ξανά πίσω. Τι μπορεί να είναι? Μπορώ επίσης να το μετακινήσω να το πάω τουλάχιστον μέχρι το συνεργείο? :/ Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια σας!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.