Jump to content

j_kalai

Members
  • Posts

    60
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

j_kalai last won the day on March 7 2019

j_kalai had the most liked content!

About j_kalai

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Αττικής

User Profile

  • Interests
    Το χώμα...

Other Info

  • Car Type
    Other VW car

Recent Profile Visitors

1,992 profile views

j_kalai's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

39

Reputation

  1. Καλησπέρα. Έχει δοκιμάσει κάποιος αυτό? Διάβασα τις σελίδες στο θέμα, και προσπάθησα α δω κάποια site που έχετε προσθέσει αλλά δεν ανοίγουν.
  2. Καλά κατάλαβες. Αυτό που άφησε να εννοηθεί είναι τα εργοστάσια κατασκευής.
  3. Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Έχει έρθει η ώρα να αλλάξω τα λάστιχα του αυτοκινήτου. Αυτή την στιγμή φοράει τα ponteza s002. Εμφανισιακά ωραίο λάστιχο, πρακτικά όμως χάλια. Το χάλια που γράφω μπορεί να φταίω και εγώ λόγω υψηλού δείκτη ταχύτητας που έχει το λάστιχο. Σε κουβέντα που είχα με κάποιον (όχι λαστιχα) είπε ότι τα καταστήματα που πού συνεργάζονται με την Bridgestone έχουν πιο καλά ελαστικά από τους άλλους. Είναι αλήθεια αυτό?
  4. Όχι. Δεν τα έχω καν παραγγείλει για τον λόγο που προανάφερα. Αν θέλεις να βάλεις στο δικό σου, από ότι εχω δει υπάρχουν λυχνίες με καλωδίωση που κουμπώνουν στην φύσα της πόρτας. Μετά θα θέλει προγραμματισμό για να ανάβουν. Σε εμένα δεν υπάρχουν καν οι γραμμές, για αυτά.
  5. Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους μας και σε αυτούς που γιορτάζουν. Την Δευτέρα θα παραγγείλω τα sachs. Ακούγεται ένα χτύπημα όμως που λογικά πρέπει να είναι κάνα μπαλάκι ή συνεμπλόκ. Η ερώτηση μου είναι. Να βάλω γνήσια ή υπάρχουν πολύ καλά aftermarket με απλά συνεμπλόκ? Μετά εχω βρει τα παρακάτω. Αν βάλω τα συνεμπλόκ αυτά θα έχω πρόβλημα με τις λακούβες στον δρόμο? Κάποιος μου είχε πει οτι και πετραδάκι να πατήσεις θα το καταλάβεις μέσα.
  6. Υπάρχει τρόπος να γίνετε προεπισκόπηση στην δημοσίευση? Ρωτάω γιατί σε μια δημοσίευση που έβαλα φωτογραφίες έπρεπε να κάνω δημοσίευση και μετά διόρθωση στο μήνυμα.
  7. Ψάχνοντας στο διαδίκτυο για το ηλεκτρικό σχεδιάγραμμα του caddy, βρήκα το παρακάτω και το βάζω εδω να υπάρχει. http://www.volkspage.net/technik/ssp/ssp/SSP_328.pdf Δεν είναι βέβαια αυτό που έψαχνα αλλά έχει κάποια σημαντικά πράγματα.
  8. Όπως λέει και ο τίτλος μπήκα σε αυτήν την διαδικασία γιατί το κάθισμα του οδηγού από το μπες βγες είχε χαλάσει το πλα'ι'νό μαξιλαράκι με αποτέλεσμα να γέρνω προς τα αριστερά. Ξεβίδωσα για αρχή το κάθισμα του συνοδηγού για να πειραματιστώ σε αυτό. Αφού το έβγαλα έλυσα πρώτα όλα τα πλαστικά που έχει γύρω του το κάθισμα. Στο δικό μου έχει στα πλα'ι'νά μια ρόδα για την πλάτη. Αυτή για να βγει την τραβάτε λοξά για ξεκουμπώσουν τα κουμπώματα που έχει. Με το πουν βγουν τα διακοσμητικά πλαστικά με ένα κατσαβίδι ξεκουμπώνουμε το ύφασμα το οποίο είναι γυρισμένο προς τα μέσα. Προσέχουμε το αφρολέξ στο πίσω μέρος που είναι η πλάτη, γιατί εκεί γυρίζει από κάτω. Σηκώνουμε από μπροστά τον πάτο του καθίσματος και το τραβάμε. Στην παρακάτω φωτογραφία, φαίνεται και το σκίσιμο που έχει υποστεί το μαξιλάρι. Αυτό που θέλει προσοχή στην τοποθέτηση των καθισμάτων στο αυτοκίνητο είναι να μπουν σωστά οι ράγες οι οποίες έχουν οδηγούς. Σαν χρόνο μου πήρε καμιά ώρα. Αυτά ισχύουν για τα καθίσματα του Caddy. Πιθανόν και στα άλλα αυτοκίνητα να είναι εύκολη η διαδικασία όπως στο δικό μου. Έπεσε και ένα καθάρισμα καλό αφου βγήκαν τα καθίσματα.
  9. Άντε με το καλό να σου έρθουν και μην ξεχάσεις φώτο. Τις γούσταρα και εγώ αυτές τις ζάντες αλλα κόλλησα στο μεγάλο μέγεθος τους. Ποίες φοράς τώρα?
  10. Έκανα λάθος για τα sachs. Είναι αέρος και όχι λαδιού. Ποία κατηγορία θεωρείται καλύτερη. Αερίου λαδιού ή αεριού? Αυτό για τα ταμπελάκια που έγραψες για τα sachs ta μπροστά είναι με το κόκκινο και τα πίσω με το μπλε.
  11. RAF JOHN Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Στο προηγούμενο αυτοκίνητο (που έχω ακόμα) στην πρώτη αλλαγή είχα βάλει bilstein και όπως είπες τα πίσω βγήκαν άχρηστα σε έναν χρόνο. Το θυμήθηκα μόλις διάβασα αυτό που έγραψες. Απο θέμα φορτώματος το μόνιμο βάρος που είναι μέσα, είναι το πολύ 100 κιλά. Σήμερα πήγα και ρώτησα για αμορτισέρ. Μου έδωσε προσφορά για τα TRW, KYB και SACHS. Τα πρώτα άγνωστα για εμένα. Τα ΚΥΒ είναι αερίου λαδιού και τα sachs είναι λαδιού με τα τελευταία να είναι τα πιο ακριβά. Τα πλεονεκτήματα ή μειονεκτήματα του αερίου λαδιού ή λαδιού πια είναι? Το σιτε της bilstein, αναφέρει γενικά, οτι τα αέριου λαδιού είναι πιο ανθεκτικά.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.