Jump to content

scaryface

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by scaryface

  1. Αν γρατζουναει η οπισθεν και ειναι οι βαλβολινες στη θεση τους δηλ δεν υπαρχει διαρροη τοτε λογικα αναλογα και με τα χιλιομετρα παμε για δισκοπλατο δεν δικαιολογειται να εχει ζημια το σασμαν αν το αμαξι ειναι δεν ειναι κακοποιημενο..
  2. Καλησπερα αν και εχει καιρο να συζητηθει το θεμα και ως απαντηση κυριως στον STELIOS1976 εχω να προσθεσω οτι το eos εχει ενα συστημα πολυ σωστο σε οτι αφορα την οροφη δηλ εχει αριστερα και δεξια πανω αυλακια που καταληγουν σε σωληνακια.. ενα μπρος που καταληγει στο υψος του παρμπριζ και ενα πισω..αρα και τα λαστιχα οροφης να ειναι φθαρμενα το νερο δεν θα μπει στο αυτοκινητο,θα μπει στο αυλακι και θα φυγει..σε οσους μπαζει νερα το αυτοκινητο τελοςπαντων κατα 99,9% εχουν βουλωσει τα σωληνακια απο χωμα και οταν υπαρχει ροη νερου μεγαλυτερη απο αυτη που μπορει να δεχτει το σωληνακι γεμιζει το αυλακι νερο και εχουμε διαρροη μπρος η πισω..επισης και μια χαρα να ειναι τα σωληνακια πεντακαθαρα αμα βαλεις μεγαλη ροη νερου πχ με το λαστιχο στο τερμα στις γωνιες στην ηλιοροφη μπροστα παλι θα μπει νερο μεσα γιατι η ροη μεγαλυτερη απο αυτη που δεχεται το σωληνακι..αλλα αυτο το νερο δεν γινεται με καμια καταιγιδα..τεσπα stelios1976 τα σωληνακια μπορεις να τα καθαρισεις μονος σου δεν χρειαζεται να πληρωσεις..απλα ανοιγεις την οροφη μεχρι την μεση και με αερα η με κανα συρμα το καθαριζεις μεχρι κατω ευκολα μπροστα..για πισω εκει που ειναι η ενωση εχει ενα tire up που το βγαλεις και μετα βγαζεις το σωληνα απο τα clips που εχει και κανεις το ιδιο...το ειδικο υγρο που λετε της vw ειναι για λιπανση πιο πολυ για να μην μικρινουν οι ακρες απο τα λαστιχα απο συστολη διαστολη και να μην φθειρονται επιφανειακα..δεν δικαιολογειται δηλ να μπαζει το αμαξι νερα επειδη δεν χρησιμοποιεις το υγρο αυτο..το πολυ πολυ αν δεν το χρησιμοποιεις να δεις εκει που ενωνονται τα λαστιχα μεταξυ τους να υπαρχει λιγο κενο
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.