Jump to content

stiliandreas

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

About stiliandreas

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Αττικής - Σαλαμίνας
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Amarok

Recent Profile Visitors

408 profile views

stiliandreas's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Ναι εννοείται πως θα παω σε μηχανικό και φαναρτζή. Έχεις καμία άποψη για την εταιρία spotmechanic που κάνουν εξονυχιστικό έλεγχο λένε .
  2. Φίλε δεν θυμάμαι κωδικό αγγελίας γιατι την έχει σβήσει τώρα . Απο τον Μπήτρο ηταν . Δεν ξέρω μπορεί να το πήρε κάποιος . Τώρα κοίταξα δεν υπάρχει . Έχεις δίκιο φίλε αλλα μακάρι να είχαμε όλη την δυνατότητα να αγοράσουμε καινούριο και μα το έχουμε στην πένα αυτή που αγαπάμε γκολφ .
  3. Ξέρω απο άτομα που έχουν leasing αυτοκίνητα ... Εννοείται πως δεν κάνουν σωστά και στην ωρα τους service . Πάντως ειδα στο book service έχει ανα 20 με 25000 χιλιόμετρα και ποιος ξέρει τι είδους σερβις .
  4. Ναι αυτο με τις μάντρες ισχύει στάνταρ . Και 80-90000 να έχει δεν εχω θέμα , ίσως να αποφύγω και περίπτωση ζημιάς που έχει αποκατασταθεί όπως είπε και ο φίλος πιο πανω ... Μέχρι 9 με 9.500 τα διαθέτω για την καψούρα που εχω απο μικρός
  5. Απλά δεν το θελω για μια 5ετις το αμάξι και μετα να το πουλήσω και ήθελα οσο μπορώ πιο καινούριο...
  6. 66425 έγραφε το κοντέρ ... Τώρα μπορεί μα είχε και 150000. Ελπίζω να μην τύχω σε ιδιώτη που να έχει γυρίσει χιλιόμετρα . Πολυ σωστή η παρατήρηση σου . Αν βρω σε καλη κατάσταση μέχρι 9000 θα το τσιμπήσω. Έστω και 80000 να έχει . Και με αυτήν την παρατήρηση σου ίσως να ειναι καλύτερη . Για την auto Marin τι εχετε ακούσει ; Γιατι δουλευει ένας φίλος εκεί και έχει και 3 χρόνια δωρεάν service και γραπτή εγγύηση λένε .
  7. Καλησπερα στην παρεα. Τελικα δεν το αγορασα γιατι το εψαξα και ηταν rent car. ψαχνω να βρω καποιον ιδιώτη. μεχρι ποσα λεφτα λετε ειναι καλα να το βρω το συκεγκριμενο? απλα θελω κατα προτιμηση την highline εκδοση και οχι με πανω απο 80000 χιλιομετρα.
  8. Καλημέρα σας. Γνωριζει κάποιος καλο συνεργείο VW στον Πειραιά γιατι μένω Σαλαμίνα.
  9. Ευχαριστώ φίλε ... Θα το ψάξω και σας λέω τζιμανια!
  10. Ναι φίλε δεν ειπα το αντίθετο γι αυτο και ρωτάω στο φόρουμ επειδή δεν γνωρίζω τι παίζεται ... Θα ρωτήσω καρεντανα και σας λέω !
  11. Ε τα 2 σέρβις ειναι στη καρεντα. Τα αλλα 2 στην autotecnica ... Έχει βιβλίο αλλα εινσι και φίλος θα μου το ελεγε . Δεν εχω δυνατότητα απο ιδιώτη λόγω μη ρευστότητας δυστυχώς !
  12. Πολυ χρήσιμη πληροφορία ... Θα το κοιτάξω κι αυτο . Το οτι έχει γίνει στο service της heartz ειναι ύποπτο ; Ειδα οτι η autotecnica ειναι το σέρβις της heartz. Αν τους πάρω τηλ με τον αριθμό πλαισίου θα μου πουν αν ηταν leasing???
  13. Φίλε συνονόματε ευχαριστώ για τις πληροφορίες . Ειναι περασμένο απο ΚΤΕΟ και service έχει κανει τα 2 πρώτα στη καρεντα και τα υπόλοιπα στην autotechnica. Εσενα έχει βγάλει πρόβλημα με καδένα ;;;
  14. 8900 φιλε ειναι φιλος στην μαντρα μου ειπε ειναι 1ο χερι. τωρα μακαρι να ισχυει. ναι διαβασα για την καδενα και πανικοβληθηκα λιγο. δεν θα κανει καποιο θορυβο αν εχει θεμα η καδενα? το βγαζει στανταρ σε ολους τους tsi? Νομιζα μονο στο turbo + compresor το εκανε. χαιρομαι για σενα. το ιδιο μοντελο εχεις?
  15. Καλησπέρα σε όλη την ομαδα . Σαν καινούριος στο φόρουμ θα ήθελα την βοήθεια σας. Πούλησα το παλιό μου Opel Tigra και ειμαι έτοιμος να κλείσω το vw golf tsi 122hp 2010 μοντέλο highline . Έχει 66500 χιλιόμετρα . Τι πρέπει να προσέξω ; Εχετε συναντήσει κάποια προβλήματα στο συκεγκριμενα μοντέλο ; Εννοείται πως θα το παω σε μηχανικό πρώτα .
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.