Jump to content

George N.

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by George N.

  1. Κατ`αρχήν θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ΓΕΙΑ στην παρέα μιας και είμαι νέο μέλος στην όμορφη παρέα σας!

     

    Από εκεί και πέρα μετά από πολύ ψάξιμο και μελέτη περί αναγκών-ομορφιάς-κατανάλωσης κλπ. κατέληξα στην αγορά ενός Jetta 1400 TSI (τα άλλα 2 στην λίστα ήταν Skoda Octavia 2010 1400 TSI και Toyota Corolla Sedan 2008+ 1330cc).

    Άλλα έχω ορισμένες απορίες που μάλλον μονο μελή και κάτοχοι του συγκεκριμενου αυτοκινήτου μπορούν να βοηθήσουν.

    Σκεφτόμουν για μοντέλο του 2008+ αλλα τελευταία άλλαξα γνώμη και σκέφτομαι την αγορά ενός 2010 μιας και βλέπω οτι αλλάζουν μερικα πράγματα κύριος στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Να σας πω ότι είχα γλυκαθεί για την έκδοση GT του 2008 με τα 170HP μιας και είχα βρει ένα Highline +Ηλιοροφή (πραγματικα πανέμορφο)  αλλα έπειτα απο ψάξιμο και διάβασμα φοβήθηκα λιγάκι με τα προβλήματα που διάβαζα και έτσιέχω καταλήξει στην έκδοση με τα 122HP και απλού Τurbo (Sportline και Highline) μιας και η έκδοση με τα 140HP κάνει χρήση Turbo+Compressor όπως και το GT η` τα μοντέλα με τα 160HP oποτε σχεδόν ίδια προβλήματα με διαφορετικές συχνότητες λόγο πιέσεων κινητήρα.

    Η βοήθεια που θέλω από εσάς έγκειται στα εξής σημεία :

    1. Ποιο μοντέλο να προτιμήσω 2008, 2009 ή 2010?

    2. Τι να προσέξω στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο? Κωδικός κινητήρα, περίεργοι θόρυβοι κλπ..

    3. Μένω Πειραιά που μου προτείνετε να το πάω για έλεγχο? (Μου έχουνε προτείνει το συνεργείο του κ. Δημου DimosAutoPaint στο Μοσχάτο).

    4. Ταπετσαρία, τιμόνι πολλών χρησεων και A/C - clima στα μοντέλα του 2010 ισχύουν σαν αυτό της φωτογραφίας ή έχει αλλαχτεί το σαλόνι - τιμόνι κλπ.?

    5. Απο 80.000 και πάνω λογικά θα έχει γινει το μεγάλο service κοιτάω αν έχει γίνει αλλαγή κάτι συγκεκριμένο?

    6. Υπάρχει δυνατότητα να τοποθετηθούν οι λεπτομέρειες χρωμίου γύρο απο τα παράθυρα όπως είναι στα Highline σε Sportline και αν ξέρει κάποιος πάνω κάτω το κόστος?

    Αυτά....Ελπίζω να μην κούρασα πάρα πολύ...Και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

     

    (Το είχα κάνει post στη κατηγορια με τα γενικά θέματα αλλα μετά απο προτροπή και από άλλα μελη του forum είπα να το κάνω post και εδώ.)

    7285243_a_b.jpg

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.