Jump to content

kostaskyriak

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About kostaskyriak

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Ιονίων Νήσων - Κέρκυρας
  • Νομός
    Κέρκυρας

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

kostaskyriak's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλησπέρα στην ομάδα.έχω ένα golf 5 tsi 140 και θα ήθελα για μια ακόμη φορά την βοήθεια σας.έχω ένα πρόβλημα με το ρελαντί το αυτοκίνητο δουλεύει στις 700 στροφές όταν είναι ζεστό και μου κάνει τρεμουλο ο κινητήρας το πήγα στην αντιπρόσωποια και το έλεγξανε με το διαγνωστικό και μου είπαν ότι βγάζει σφάλμα η βαλβίδα 249.η ερώτησης μου είναι η εξής: 1)σε πόσες στροφές πρέπει να δουλεύει; 2)φταίει όντως η βαλβίδα για το τρέμουλο του κινητήρα; 3)από ότι έχω διαβάσει εδώ σε παρόμοια θέματα εδώ μέσα είναι η σκαστρα αυτή η βαλβίδα 249 αν χρειάζεται αλλαγή η σκαστρα πρέπει να βάλω την μαμά πάλι η μπορώ να βάλω κάποια άλλη να κάνει και λίγο θόρυβο ανοιχτού τύπου και ποια προτείνεται που να δουλεύει σωστά γιατί έχω σκοπό να βάλω πρόγραμμα να ανέβει στα 200 γιαυτό ρωτάω και για άλλη σκαστρα ποιο αντοχής. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολήκα.
  2. Καλησπέρα συγνώμη για την καθυστέρηση της απάντησης.δηλαδή άμα δεν αλλάξω αμορτισέρ και αλλάξω μόνο τα ελατήρια δεν θα έχω πρόβλημα και αυτά που μου έστειλες της vw είναι καλά ποια είναι καλύτερη επιλογή με τα μαμά αμορτισέρ. ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.
  3. Καλησπέρα συγνώμη για την καθυστέρηση της απάντησης.δηλαδή άμα δεν αλλάξω αμορτισέρ και αλλάξω μόνο τα ελατήρια δεν θα έχω πρόβλημα και αυτά που μου έστειλες της vw είναι καλά ποια είναι καλύτερη επιλογή με τα μαμά αμορτισέρ. ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.
  4. Καλημέρα στην ομάδα συγνώμη αν θα επαναληφθω στο θέμα απλά έχω διάβαση τόσα και δεν ξέρω τι να κάνω στο τέλος.θέλω να αλλάξω ελατήρια για αρχή είναι σωστό θα έχω πρόβλημα αν δεν αλλάξω και άμεσα ανάρτησης;και έχω διάβαση για τα eibach με συνδυασμό με bilstein.θα μπορούσα να μάθω ποιοι είναι η ακριβή ονομασία του πχ στα eibach τα pro kit η τα sportline και κάτι αντίστοιχο για τις ανάρτησης.ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.
  5. Καλησπέρα στην παρέα έχω να κάνω μια ερώτηση έχω ένα golf 5 tsi 140 και την στιγμή που κάνω ένα μικρό άνοιγμα στην πρώτη και βάζω δευτέρα μου κάνει θόρυβο.ευχαριστώ εκ τον προτέρων για όποια πληροφορία
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.