Jump to content

giannis 30

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by giannis 30

  1. Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους παιδια για το χρονο σας και για τις πληροφοριες που μου δωσατε. Αν εχω οποιαδηποτε αλλη απορια θα την αναφερω.
  2. Καλημερα σας παιδια, σας ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες που μου δωσατε. Καποιες φορες ισως γινω αρκετα κουραστικος με τις ερωτησεις μου, αυτο οφειέται στο γεγονος οτι δεν εχω και μεγαλη γνωση σχετικα με τα αυτοκινητα και με τις ορολογιες που ακουω. Να σας κανω δυο ερωτησεις ακομη που με απασχολουν: Η πρωτη ειναι αν στις χαμηλες στροφες εχει θεμα με το start/stop (οπως το POLO tdi των 75 ιππων) και ''σβηνει'' Η δευτερη αν ο θορυβος του κινητηρα ακουγεται αρκετα στο εσωτερικο του αυτοκινητου
  3. καλημερα σας παιδια, ειμαι νεο μελος στο φορουμ, θελω να αγορασω το golf το tdi το bluemotion και θα ηθελα να μου εξηγησετε εαν γνωριζετε ποια ειναι η διαφορα αναμεσα στον κινητηρα του golf tdi r line μοντελο του 2013 και το golf tdi bluemotion Μοντελο του 2014..γιατι το rline βγαζει 5 σχεσεις στο κιβωτιο ταχυτητων ενω το bluemotion εχει 6 σχεσες ενω εχουν τον ιδιο κινητηρα?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.