Jump to content

nikos3bg

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by nikos3bg

  1. Καλο πασχα σε ολους...πανω απο ολα με υγεια και ας κανουμε ολοι υπομονη σε ολο αυτο που ζουμε..Να ειστε ολοι καλα...
  2. ΟΜΑΔΑ...ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΚΡΥΑΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΜΟΤΕΡ...ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ..
  3. Την μπαταρια την φοβαμαι γιατι αν την αφησω στον πολο ολο το βραδυ το μοτερακι δουλευει συνεχεια με αποτελεσμα το πρωι να μην εχει ρευμα η μπαταρια..αυτο ειναι το μεγαλο κακο αλλιως δεν ειχα προβλημα...θα κοιταξω τους ρελεδες και ευχομαι να ειναι απο αυτο..
  4. σωστα..οποτε λεω τον ηλεκτρολογο μου να κοιταξει για ρελε και ασφαλειες..ευχαριστω για την βοηθεια και ευχομαι να λυθει το προβλημα γιατι το εχω βαρεθει οπου και να παω να βγαζω την μπαταρια
  5. Αλλαζει δηλαδη δεν ειναι κατι το οποιο πρεπει να φοβαμαι...μακαρι να ειναι απο ρελε..κατι αλλο εκτοσ απο ρελε θα μπορει να ειναι.?απο προβληματα εχω αρχισει και το φοβαμαι το αυτοκινητο..ελαξα αισθητηρα ψυκτιυο υγρου νοζιμοντας πως ειναι απο αυτο αλλα το εκανε παλι..θα κοιταξω τον ρελε λοιπον..μηπως ξερεις ποιος ειναι αν θυμασαι.. και αν το καταργησω τελειος θα εχω κανενα θεμα?δηλαδη να βγαλω τον ρελε του σκεφτομαι ωστε να μην δουλευει
  6. Καλησπέρα στην ομάδα…. Έχω ένα vw passat 2003μοντελο 1.8t 20vt awt..Έχω πρόβλημα με το μοτερακι κρύας εκκίνησης το όποιο δουλεύει συνεχεία όταν το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο με αποτέλεσμα να βγάζω την μπαταρία. Ξέρει κάποιος να μου πει πιθανά αίτια του προβλήματος και πως θα λυθεί αυτό ..??? Έχω βαρεθεί πλέον όπου πάω να έχω μαζί μου κλειδί δεκαράκι για να βγάζω την μπαταρία να μην μείνω.. ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.