Jump to content

slav

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by slav

  1. Καλησπερα σας . Εχω παθει το εξης , και μου ειπε ενας μηχανικος οτι εχει παρατηρηθει σε παρα πολλα golf 6 και sirocco . εχει σταματησει να λειτουργει το ενα φαναρι αλλα μονο τα φωτα ποριας golf 6 caxa 2010 (φλας , μικρη και φωτα ημερας κανονικα). Μου είπε ότι η επαφή έχει λιώσει από τη χρήση και θέλει επισκευή και ίσως δεν έχει καν νόημα να το κάνω γιατί θα πρέπει να ανοιξει το φαναρι κ.λπ. 1) αν βαλω καποιο xenon κιτ θα χριαστει παλι αυτη η επαφη που ειναι ουσιαστικα η βαση του φαναριου η δουλευει χωρις αυτο ; 2) απλα τα πεταω και παιρνω καινουργια ; οτιδήποτε άλλο μπορείτε να προτείνετε είναι ευπρόσδεκτο
  2. ευχαριστω φιλε , και βαλβολινη θελει λογικα ; γιατι εχει παρει υγρασια ολο το συστημα εκει περα .. δεν πατινιαρει ακομα απλα ειναι σπαστικος ο ηχος
  3. Καλησπερα σας . Μετα απο κατι βροχες κλπ που το νερο εφτανε της πορτες ο συμπλεκτης αρχισε να τριζει , σαν αυτο π κανουν οι πορτες οταν θελουν γρασο κλπ .. εχει αλλαξει συμπλεκτη ο προηγουμενος ιδιοκτητης στης 130.000 και τωρα εχω 207.000 και μου ειπαν θελει να κατεβει το σασμαν και να καθαριστει η χελωνα , και σκεφτομαι τωρα μπας και αξιζει να αλλαξω και συμπλεκτη μαζι . 1) ποσο παει ο συμπλεκτης (δωστε καμια μαρκα αξιοπηστη και κατι οικονομικο ) 2) υπαρχει περιπτωση να φτιαχνετε εκτος συνεργειου (αν μπορω να το κανω μονος τπτ , αν ειναι απο τα υγρα μπας και θελουν αλλαγη κλπ) και αν εχει τυχει σε κανεναν απο εδω να μας πει την γνωμη του .
  4. καλημερα . οχι δεν ειναι μονο στο cold start . το κανει μετα απο 3-4-5 χιλ. χιλιόμετρα και εντονα σιγουρα θεμα της καδενας . λογικα δεν εγινε σωστη δουλεια η ηταν λαθος το σετ η δεν μπικε γραναζι η η η η ... οποτε παμε ταμειο μεχρι να βρουμε τα λεφτα για καινουρια εργοστασιακη και μετα αγιος ο θεος .. πολυ κακο το θεμα παντος να πληρωνεις και να μην εχει κανενα αποτελεσμα .. δεν πειραζει υγεια να εχουμε και ολα καλα θα παμε . καλη χρονια λεβεντες !!
  5. Καλήμερα , δεν εχω ιδεα τι σετ μου εβαλε . με εστειλαν κατι φιλοι και καλα ειναι εμπιστος και μου ειπαν οτι ειναι η γνησια καδενα απο αντιπροσωπια .. δεν πιστευω να εγινε αλλαγη με γνησια , απο οσο φαντάζομαι το πιθανότερο ειναι οτι και να αλλάχτηκε η καδενα δεν μπήκε γρανάζι μεταβλητού οποτε λογικα δεν δουλευει σωστα . ποτε δεν ειχα τσεκ και το μονο που με προβληματιζει ειναι γιατι με την αλλαγη λαδιου σταματαει για 2-3-4 χιλιαδες .. εχω 178.00 το θεμα το εχει απο τισ 140.000 που το πηρα. οποτε η μονη λυση που βλεπω ειναι να την αλλαξω ξανα και μετα να παω στον μαστορα και να του γαμ .. επεισης βλεπω παιζει και Febi σετ καδενας και ειναι γνωστη εταιρια .
  6. Καλησπέρα σας , και καλή χρονιά εύχομαι σε ολους με υγεια και χωρις προβλήματα στα αμάξια μας που τοσο μας ταλαιπωρούν .. Εχω ενα golf 6 tsi 122ps caxa και εχω αλλαξει καδενα πριν απο περιπου 1 χρονο . 2-3 μηνες μετα την αλλαγη ξανα τα ιδια .. αλλαζω φιλτρο και λαδια και σταματαει για 2-3 μηνες και μετα ξανα .... 1)θελω την γνωμη σας για το που μπορω να παω για αλλαγη (και αντιπροσωπία απο οσο ειδα συμφέρει απο αποψη εμπιστοσύνης) 2) ποιον κωδικο να ζιτησω ; δεν μπορω να βρω καπου να λεει τον ενισχημενο κωδικο αυτην την περιοδο , εχω διαβασει και τισ 48 σελιδες στο ποστ και ειμαι αρκετα μπερδεμένος. 3)ενα κοστος +- για την αλλαγη με ολα ολα ολα τα παρελκομενα .. γραναζια κλπ. Πληρωσα 480€ για την αλλαγη σε μαστορα ο οποιος δεν θελει να ξανα ασχοληθει με το θεμα γιατι του ειπα οτι ειναι προβληματικο το σετ κλπ..
  7. αυτο ειπε και ο μαστορας οτι μπορει να μην κραταει πίεση το φιλτρο οποτε το καναμε ετσι σημερα αλλαγη μαζι με λαδια και οτι γινει ... ευχαριστω πολυ !!
  8. Ευχαριστώ μάγκες ... ας ελπίσω ότι δεν θα την ξανα ακουσω με την αλλαγή λαδιού σήμερα ... αν και δεν νομιζω στο τελος θα πρεπει να παω να την ξανα αλλάξω..
  9. Καλημέρα παιδιά . πήγα σήμερα αλλάξαμε λαδια και φιλτρο προς το παρών αν ξαναεμφανίσει ο ήχος θα πάμε σε αλλαγή καδένας ξανα . Αυτό που λέτε vin δεν μου λέει κατι ... είναι στην αδεια κυκλοφορίας ? Από οσο μίλησα σήμερα με τον μάστορα η καδένα ηταν αυθεντική τωρα κωδικο δεν γνώριζε ... πιστεύω οτι εχουν αλαχτει ολα τα παραπανω ..
  10. 03F109158G αυτος ειναι ο ποιο προσφατος κωδικος ?
  11. Οπα . Οταν λες την καινούρια ? υπάρχουν και παλιές καδένες ? ? τι μπορώ να ζητήσω κάποια ονομασία κάποιος κωδικούς η μάρκα ?
  12. Δεν γνωρίζω αδερφέ μου τι μου πέρασε ο μάστορας ... αλλά το κόστος ήταν 390 μαζί με φίλτρο και λαδιά . Απο ευδομαδα θα το ξανα ανοιξει και θα περασει καινουρια χωρις επιβαρυνση ...
  13. Καλησπέρα στην ομάδα . Εχω ένα Τsi 1.4 122 2009 και πρόσφατα αλλαξα καδένα (2 μήνες πριν) σήμερα το πρωί όταν το έβαλα μπρος ακούστηκε ξανα το κροτάλισμα για 2 δευτερόλεπτα και μετά σταματισε , το μεσημέρι ξανα . Υπάρχει περίπτωση να είναι φυσιολογικο ? το αμάξι από το σέρβις δεν εχει κάψει σταγόνα λάδι . Απο εβδομάδα θα το στείλω ξανα στον μαστορα να το ξανα ανοίξει και να περάσει καινούρια καδένα (χωρίς επιβάρυνση φυσικά)
  14. καλησπέρα παλικάρια ! έχω Golf 5 FSI 1.6 και έκανα κατάργηση του Sensor nox (αυτό που σου ζητάνε 500 ευρά ) όποιος είναι από θεσσαλονίκη είναι ένας προγραμματιστής προς ωραιοκαστρο απέναντι από τα Jumbo πολύ καλή δουλειά και δεν υπάρχει ίχνος Check engine . ταλαιπωρηθηκα 2 χρόνια με λαμπάκια και καθαριστικά και τέτοιες βλακειες έδωσα ένα 150ρι και τέλος με εγγύηση και κανένα απολύτως πρόβλημα μετά την κατάργηση .
  15. Καλησπέρα σε όλους .. Καπιο συνεργείο εντός θεσσαλονίκης να λύσουμε το θέμα τοu νοχ διότι δεν πάει άλλο .. καπιον ειδικευμένο να μπορεί να το ξεριζώσει η να το φτιάξει . ευχαριστώ εκ τον προτέρων. golf 5 fsi 1.6
  16. Το έχεις κάνει? Υπάρχει περίπτωση να μην χρειάζεται?
  17. φιλτρο βενζινης .. οχι ρυθμιση δεν εκανε .. πως θα καταλαβω αν χριαζεται(λογικά τσεκ στο καντραν)?? Είναι η δεύτερη φορά που κάνω καθαρισμώ και δεν έκαναν καμία ρύθμιση
  18. έχει αρκετά χιλιόμετρα είναι 2o xeri , το σερβις π έκανα πρόσφατα ήταν πριν ένα μήνα και ο μάστορας μου είπε να μην αλάξουμε φίλτρο γιατί δεν έκανα πολα χιλιόμετρ πήγα χτες το αλαξα έκανα και καθαρισμό πεταλούδας γκαζιοu σίγουρα φτεει και η πιοτητα βενζίνης γιατί ξέρω ότι έβαλα χάλια βενζίνη! απλά θέλω να μάθω αν ειπαρχει περίπτωση να ξεριθμίζετε το ηλεκτρογκαζο γιατί είναι σαν να μην ανταποκρίνετε όπως πρέπει....προς το παρόν περιμένω να τελιωσει η βενζίνη και να βάλω μια 100 να δω αν θα έχω καπια διάφορα..
  19. γεια σε ολους ! εχω μια απορια . εκανα σερβις πριν 1 μηνα και δεν αλαξα φηλτρο και παρατηρω οτι σαν να χανω σιμπιεση στο γκαζι !! ισος να φτεει αυτο ι μηπος θελω καθαρησμω πεταλουδας ?? + αλαγη φηλτρο....
  20. πόσο σου βγήκε η αλαγη μαζί με αγορά ανταλακτικών η καδενα για fsi 1.6 golf
  21. τωρα ειναι περιπου στο 70% του δοχείου δεν ειδα το σημαδι του max**
  22. ξέρει κανείς αν θα έχω πρόβλημα επιδη γέμισα το δόξιο του αντιφρέεζε G 12 μέχρι πάνω ? αν ναι τη κάνω σ αυτήν την περίπτωση ?? (G12 παιρνει golf mk5 fsi)
  23. μαλον ναι .. ξέρουμε αν πάνε 4αδα και αν μπορώ να βάλω για παραδηγμα πολαπλασιαστές απo TSI η είναι με κωδικούς και περνει μόνο τα δικά του ?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.