Jump to content

kks

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kks

  1. Καλησπέρα σε όλους! Σκέφτηκα να δημιουργήσω το συγκεκριμένο τόπικ, εφόσον δεν υπάρχει ανάλογο για το συγκεκριμένο μοντέλο, με την ελπίδα ότι θα μπορούμε να συζητήσουμε εντυπώσεις, προβλήματα ή ό,τι άλλο προκύψει... Καλοδεχούμενο κάθε σχόλιο!!!
  2. Θα το ψάξω, θενκς. Θα μελετήσω και το λινκ. Πήγα Φιλοσίδη, από εκεί που το πήρα.
  3. Ευχαριστώ για την απάντηση! Όσον αφορά στον ήχο, όχι, δεν το κάνει εν στάσει, ούτε με πρώτη ταχύτητα, μόνο με 2η-6η και φυσικά εν κινήσει... Στην αντιπροσωπεία το άκουσαν, αλλά πρέπει να τους το αφήσω να το ψάξουν, λένε, με μια γρήγορη επισκόπηση δεν μπόρεσαν να βρουν από που προέρχεται... Δεν ξέρω όμως αν έχει νόημα να το αφήσω και να αρχίσουν να λύνουν μέχρι να βρουν τί φταίει...
  4. Καλησπέρα στο φόρουμ, έχω ένα Golf 7 στην έκδοση Bluemotion 1.0 και τον τελευταίο καιρό παρατηρώ ένα πολύ εκνευριστικό τρίξιμο σαν συντονισμό κάπου πίσω από την κεντρική κονσόλα -πιθανόν από τον χώρο του κινητήρα- με το πάτημα του γκαζιού στις 1800-2000 στροφές (ανεξαρτήτως επιλεγμένης σχέσης στο κιβώτιο, ακούγεται παντού εκτός από την "πρώτη")... Φαντάζεται κανείς πού μπορεί να οφείλεται; Θα χαρώ πολύ για ενδεχόμενες συμβουλές!
  5. Καλησπέρα στο φόρουμ, έχω ένα Golf 7 στην έκδοση Bluemotion 1.0 και τον τελευταίο καιρό παρατηρώ ένα πολύ εκνευριστικό τρίξιμο σαν συντονισμό κάπου πίσω από την κεντρική κονσόλα -πιθανόν από τον χώρο του κινητήρα- με το πάτημα του γκαζιού στις 1800-2000 στροφές (ανεξαρτήτως επιλεγμένης σχέσης στο κιβώτιο, ακούγεται παντού εκτός από την "πρώτη")... Φαντάζεται κανείς πού μπορεί να οφείλεται; Θα χαρώ πολύ για ενδεχόμενες συμβουλές!
  6. ...ούτε κι εμένα μου αρέσει το σχέδιο των 16". Προτιμώ τις Toronto. Όσον αφορά στη χρήση: Περίπου 13.500 χλμ. τον χρόνο, κυρίως στην Αθήνα, πού και πού φυσικά και κανένα ταξιδάκι με την οικογένεια (δύο μικρά παιδάκια + αποσκευές). Θεωρώ πως βρίσκομαι σχεδόν στο όριο για το ντίζελ και υπολογίζω την απόσβεση σχεδόν σε 4-5 χρόνια. Από κόστος σέρβις πώς πάει;
  7. Οι δικές σου πρέπει να είναι οι Lyon. Η διαφορά μεταξύ των εκδόσεων που κοιτούσα (1.0 115hp Bluemotion και 1.6 TDI 110hp Advance) είναι περίπου 1.500€.
  8. Ναι! Δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν μου αρέσουν... Είναι 16άρες και τις βάζει μαμά στο 1.0 Bluemotion. Τις 15άρες στο Active. Καμιά γνώμη;
  9. @faniaros: Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές και το όλο support... Προσπαθώ ακόμη να καταλήξω μεταξύ του 1.0 βενζίνης bluemotion και του 1.6 ντίζελ advance, συνυπολογίζοντας ότι κάνω περίπου 13.000 χλμ. τον χρόνο... Δεν είναι τόσο πολλά τα χλμ. που κάνω ετησίως, οπότε έχω το δίλημμα για το βάθος χρόνου στο οποίο θα πετύχω την απόσβεση της υψηλότερης τιμής της diesel έκδοσης... Εσύ έχεις το 1.6 TDI στην έκδοση bluemotion με τα μηδενικά τέλη? Φοράς τις ζάντες "Perth"?
  10. Ευχαριστώ πάρα πολύ και για τις φωτό. Θα κοιτάξω πιο αναλυτικά το αυτοκίνητο δοκιμής, για να δω αν έχουν σχέση παρόμοιες ατέλειες με τον αεροδυναμικό θόρυβο. Τελικά, να το πάρω το χιλιάρι bluemotion??? :))
  11. Ξέχασα να αναφέρω ότι κοιτώντας την πόρτα, τον καθρέφτη και τα λάστιχα εφαρμογής, μου φάνηκαν όλα μια χαρά, γι΄αυτό και απορώ από που μπορεί να προερχόταν ο θόρυβος...
  12. Ευχαριστώ για την απάντηση! Είμαι σίγουρος ότι επρόκειτο για θόρυβο από αέρα, δεν ήταν βουητό... Πρέπει οπωσδήποτε να ξανακάνω δοκιμή, γιατί ήταν αρκετά ενοχλητικό το συγκεκριμένο κομμάτι... Δεν ξέρω μήπως η έκδοση Bluemotion με τη σπορ ανάρτηση και τον -σύμφωνα με τα χαρτιά- μειωμένο αεροδυναμικό συντελεστή δεν παρουσιάζει τόσο έντονο αεροδυναμικό θόρυβο... Φοβάμαι να προχωρήσω σε μια αγορά σε διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, και μετά να με ενοχλεί κάτι τέτοιο καθημερινά πάνω από τα 90 χλμ./ώρα...
  13. Καλησπέρα κι από μένα παιδιά! Σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά του GOLF 1.0 TSI BLUEMOTION, μάλλον στην ομώνυμη έκδοση, αν και ο εξοπλισμός της ACTIVE δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να χαρακτηριστεί ελλιπής. Ήθελα να ρωτήσω το εξής: Κάνοντας test drive την έκδοση ACTIVE (με τα λάστιχα στη διάσταση 195...) αντιλήφθηκα μετά τα 80-90 χλμ./ώρα θόρυβο από αέρα, σαν σφύριγμα προερχόμενο από την περιοχή του αριστερού καθρέφτη-μικρού τζαμιού της πόρτας του οδηγού. Κατά τα άλλα, το αυτοκίνητο μου φάνηκε πολύ ήσυχο, ιδίως ο κινητήρας, ενώ δεν μπορώ να παραπονεθώ ούτε για θόρυβο κύλισης. Μόνο αυτό το σφύριγμα του αέρα με ενόχλησε αρκετά, αλλά δεν ξέρω αν πρόκειται για φυσιολογικό-συνηθισμένο αεροδυναμικό θόρυβο από το σχήμα του καθρέφτη ή για κάποιο ελάττωμα στην κατασκευή-ηχομόνωση στο συγκεκριμένο σημείο. Έχει παρουσιαστεί το συγκεκριμένο φαινόμενο σε κάποιον κάτοχο; Σκοπεύω να επαναλάβω τη δοκιμή, αυτή τη φορά από τη θέση του συνοδηγού, προκειμένου να διαπιστώσω αν ο θόρυβος είναι ίδιος και στις δύο μεριές της καμπίνας... Θα με βοηθούσε πολύ μια ενδεχόμενη απάντηση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  14. Καλησπέρα κι από μένα παιδιά! Σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά του GOLF 1.0 TSI BLUEMOTION, μάλλον στην ομώνυμη έκδοση, αν και ο εξοπλισμός της ACTIVE δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να χαρακτηριστεί ελλιπής. Ήθελα να ρωτήσω το εξής: Κάνοντας test drive την έκδοση ACTIVE (με τα λάστιχα στη διάσταση 195...) αντιλήφθηκα μετά τα 80-90 χλμ./ώρα θόρυβο από αέρα, σαν σφύριγμα προερχόμενο από την περιοχή του αριστερού καθρέφτη-μικρού τζαμιού της πόρτας του οδηγού. Κατά τα άλλα, το αυτοκίνητο μου φάνηκε πολύ ήσυχο, ιδίως ο κινητήρας, ενώ δεν μπορώ να παραπονεθώ ούτε για θόρυβο κύλισης. Μόνο αυτό το σφύριγμα του αέρα με ενόχλησε αρκετά, αλλά δεν ξέρω αν πρόκειται για φυσιολογικό-συνηθισμένο αεροδυναμικό θόρυβο από το σχήμα του καθρέφτη ή για κάποιο ελάττωμα στην κατασκευή-ηχομόνωση στο συγκεκριμένο σημείο. Έχει παρουσιαστεί το συγκεκριμένο φαινόμενο σε κάποιον κάτοχο; Σκοπεύω να επαναλάβω τη δοκιμή, αυτή τη φορά από τη θέση του συνοδηγού, προκειμένου να διαπιστώσω αν ο θόρυβος είναι ίδιος και στις δύο μεριές της καμπίνας... Θα με βοηθούσε πολύ μια ενδεχόμενη απάντηση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.