Jump to content

Δημητρης 46

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Δημητρης 46

  1. παιδια,απο Θεσαλονικη που να δωσω και τι λεω ακριβως? για τα στοιχεια του παιδιου εννοω....
  2. Στην τελικη αν θες λευκο βαζεις xenon kit οποτε μια χαρα ειναι και αυτες...ειδα τις crystal vision kai tis diamond και ειδα οτι ειναι παρανομες οχι οτι αυτο με καιει...απλα πιστευω οτι θα ψιλοτυφλωνει κοσμο και οτι στην βροχη και στην ομιχλη το λευκο δεν ειναι οτι καλυτερο...ευχαριστω παντως!!!να ρωτησω και κατι αλλο...εχω passat 2012 χωρις bi xenon ..τι λαμπες φοραει αν ξερετε και αν εχεις ολες τις σκαλες xtreme vision?
  3. Καλησπερα...θα ηθελα να ρωτησω μιας και θελω να βαλω τυπου xenon αν ξερετε η εχετε δει απο κοντα τις philips xtreme vision +130 και αν αυτα που εχεις βαλει τα προτεινεις οσο αναφορα τα φαναρια φυσικα..θελω λευκο και οχι τοσο καγκουρικο μπλε γιατι διαβασα οτι οσες λαμπες ειναι μπλε παραγουν και μπλε και ακομα περισσοτερο οταν ειναι ημερα σβηστα...ευχαριστω
  4. Ευχαριστω παιδες ....δηλαδη γενικα αποφευγουμε led πισω και προτιμαμε κοτσαδορο με δικο του εγκεφαλο και γυσικα σπαστο για παν ενδεχομενο...θεσσαλονικη στον Σταυροπουλο να φανταστω ρωταω η εχετε καποιον καλυτερο να προτεινετε?
  5. Αρχικα ευχαριστω για τις συμβουλες και θα ηθελα να σε ρωτησω μιας και φαινεται να ξες απο αυτο το θεμα γιατι 800???ειναι αυτο που λεγατε σε αλλο topic περι ''ενδειξεων στο κατραν χωρις την χρηση μια φυσας που προτεινει η vw ?''η παιζει κατι αλλο?ευχαριστω
  6. Καλησπερα και καλως με βρηκατε!!! Ειμαι κατοχος ενος passat tsi dsg tou 2012 εδω και 2 μηνες οποτε καινουργιος επι του θεματος και θα ηθελα την γνωμη σας για κοτσαδορο εφοσων βεβαια διαβασα τα αλλα topic επι του θεματος αλλα στην τελικη δεν ειδα πολλα ωστε να φερω γνωμη....θα ηθελα την γνωμη σας για σωστη δουλεια ωστε να μπλεξω.μετα με προβληματα!!!ευχαριστω..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.