Jump to content

tsolias299

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tsolias299

  1. Είναι παλιό το topic, το καταλαβαίνω, αλλά το ίδιο έπαθα κι εγώ. Και η τιμή του εγκεφάλου είναι πραγματικά εξωφρενική... Μάλλον θα τον πληρώσω εν τέλει, αλλά πόνεσε πολύ!
  2. Καλησπέρα παιδιά, Τις προάλλες άρχισε το Golfάκι να κάνει κάτι κόλπα, να ανάβει το ABS, να ανάβει ο αερόσακος, η υποβοήθηση, κλπ. Μετά από λίγο έχασα και το στροφόμετρο και στο τέλος, το αμάξι απλά σταμάτησε να παίρνει μπροστά. Να μη τα πολυλέω, ο Μπουρμάς μου έβγαλε πρόβλημα στη μονάδα ABS που πάει στα 700 ευρώ καινούργια (ξέρω, περαστικά μου!). Έχει πάθει κανείς κάτι παρόμοιο; Και αν ναι, έχετε καμία εμπιστοσύνη σε μεταχειρισμένα ανταλλακτικά, ή να πάω να παραγγείλω την καινούργια; Τα φώτα σας παρακαλώ πολύ!
  3. Για να δώσω μόνος μου την απάντηση στο ερώτημα, τελικά πήγα με Pioneer (αριθμ. 5) και είμαι ενθουσιασμένος! Το έβαλα στον Ταύρο σε ένα γνωστό, 145€ με τα εργατικά. Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να μου στείλει ΠΜ. Προσοχή, έχει δουλίτσα γιατί εγκαθίσταται και μικρόφωνο πάνω αριστερά κοντά στην πόρτα του οδηγού. Συνδέθηκε ανετότατα με android και συγκεκριμένα με Lenovo P70-A και φέρνει τα πάντα στο ραδιο, από κλήσεις μέχρι και τηλεφωνικό κατάλογο. Αν χρειάζεστε άλλες λεπτομέρειες, παρακαλώ για ΠΜ
  4. Καλημέρα σας! Έψαξα αρκετά αλλά δε μπόρεσα να βρω κάτι αντίστοιχο (αν έχει απαντηθεί παλιότερα, μπορείτε να κλείσετε το θέμα). Έχω ένα Golf V και θέλω να αλλάξω το ηχοσύστημα γιατί αυτό που έχω δεν παίζει καθόλου MP3. Μετά από μια έρευνα αγοράς που έκανα, βρήκα τα ακόλουθα. Να σημειώσω ότι θέλω να είναι συμβατό με Android και iOS και να έχουν Bluetooth, οπότε όλα τα μοντέλα είναι λίγο τσιμπημένα. Θα ήθελα να ρωτήσω (α) αν έχετε κάποιο από αυτά και έχετε άποψη γενικότερα για τη μάρκα ή συγκεκριμένα για το μοντέλο, και (β) αν είναι εύκολο να βγάλω μόνος μου το Blaupunkt που έχει τώρα πάνω και να βάλω κάποιο από αυτά, ή αν θέλει μάστορα. 1) Sony MEX-N4100BT (115€) - http://www.dbmelectronics.gr/car-audio-gr/cd-mp3-gr/1din/cd-sony-mex-n4100bt-siri-eyes-nfc-bluetooth-usb-and-aux-and.html 2) Sony DSX-A400BT (110€) - http://www.dbmelectronics.gr/car-audio-gr/cd-mp3-gr/1din/sony-dsx-a400bt-cd-bluetooth-nfc-usb-and-aux.html 3) Alpine CDE-183BT (179€) - http://www.kosmasaudiovideo.gr/showprod.php?id=4659 4) Kenwood (99€) - http://www.homelike.gr/eidi-autokinitou/ichos-el/radio-cd/kenwood-kdc-bt500u-red.html 5) Pioneer DEH-X5800BT (124€) - http://audiohouse.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=754&virtuemart_category_id=54 Μέχρι στιγμής, ψάχνοντας και τον ανταγωνισμό, κλείνω προς το Kenwood που μου δίνει ότι χρειάζομαι σε καλή τιμή, ίσως και το Pioneer. Δύσκολα τα 180 για Alpine, ίσως σκεφτόμουν τα Sony, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι αρκετά "αυτοκινητιστική" μάρκα όπως οι άλλες. Ευχαριστώ για το χρόνο σας! Φυσικά, αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση σε μοντέλο ή μάρκα που δεν έχω εντοπίσει, ευπρόσδεκτη!
  5. Νομίζω ότι έτσι θα πάει και για μας στην επόμενη δεκαετία, δεδομένου ότι έχω ένα Smart και μια μηχανή και το αμάξι το πήραμε μόνο για εκτός Αθήνας... Δυστυχώς, αυτός που μου το πούλησε είχε μόνο αυτό και έμενε και επαρχία, οπότε μάζεψε χιλιόμετρα. Από την άλλη, ο κουνιάδος μου έχει αμάξι του 2013 και έχει ήδη 60.000! ;-) ;-) ;-)
  6. Γενικά, για πληροφόρηση για όλα τα μοντέλα. Έχει όλες μα όλες τις πληροφορίες! http://www.my-gti.com/719/differences-between-the-volkswagen-rcd-210-rcd-310-rns-310-rcd-510-and-the-rns-510
  7. Ερώτηση, επειδή ψάχνω κι εγώ σε Golf 5 (1.6 FSI) να βγάλω αυτό που έχει και να βάλω ένα νέο με USB κλπ. Έχει ένα απλό - φέτα - δεν έχει το εργοστασιακό που έβαζαν στα επόμενα. Άκυρη η ερώτηση, το βρήκα με λίγο ψάξιμο! Sorry!
  8. Μοντέλο 1/2007 (1.600-FSI), αγοράστηκε πριν μια βδομάδα, με 120.000 - καλά - χιλιόμετρα σε Εθνική. Αγοράστηκε από φίλο, οπότε έχω εμπιστοσύνη. Θεωρώ ότι τα 13.000 το χρόνο είναι μια χαρά. Και σαφώς τα 120.000 δεν είναι τίποτα για αυτόν τον κινητήρα.
  9. Καλησπέρα σε όλους, Νίκος από Αθήνα. Εγώ βασικά είμαι περισσότερο της μηχανής (BMW F650 GS), αλλά ένεκα η ανάγκη και η οικογένεια, αύριο θα έχω στα χέρια μου ένα πανέμορφο μαύρο Golf 1.6 FSI του 2007. Το βρήκαμε από γνωστό, σε κυριολεκτικά άψογη κατάσταση (στις εκθέσεις, μοντέλα του 2011-2012 δεν ήταν τόσο καθαρά και φροντισμένα) και δε μπορέσαμε να το αφήσουμε να το πάρει κάποιος άλλος. Είμαι πρώην εύζωνας όπως φαίνεται κι από το nickname και απασχολούμαι στον κλάδο της έρευνας για την πληροφορική στην εκπαίδευση. Επειδή όλο και κάτι θα τύχει με το αμάξι που δε θα μπορώ να το αντιμετωπίσω, σκέφτηκα να γίνω μέλος της παρέας. Είμαι 33, δεν αντέχω τη βλακεία σε όλες τις μορφές της, εκνευρίζομαι εύκολα αλλά μου περνάει το ίδιο εύκολα και είμαι φίλαθλος του Ολυμπιακού... ;-) Αν και δε ξέρω πολλά από αμάξια, ελπίζω να μπορέσω με τη σειρά μου να βοηθήσω σε οτιδήποτε.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.