Jump to content

Derv_7

Members
  • Posts

    479
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    31

Everything posted by Derv_7

  1. Αρχικά θετικά εντυπώσεις. Όμως κάτσε να δεις το καλοκαίρι τι θα παίζει και ποια θα είναι η συμπεριφορά του λαδιού-κινητήρα μέχρι τις 10 χιλιάδες.
  2. Θα σου έλεγα να προχωρήσεις. Έχω 1.0 tsi από το 17. Έχω κάνει 100 χιλιάδες χλμ τα περισσότερα σε αστικές συνθήκες και κοντινές διαδρομές. Δεν έχει κάνει κιχ. Δεν καίει σταγόνα λάδι, τραβάει πολύ καλά και είναι και οικονομικός σε σχέση με κάτι κορεάτικους. Απλά θα πρέπει να είσαι συνεπείς στις αλλαγές λαδιού κάθε 10 χιλιάδες χλμ και να μην είσαι σιδεροφάγος.
  3. έχω πάρει αρκετά τον τελευταίο καιρό ναι είναι και επίσης όλα ειναι του 23
  4. αν είναι γνήσια δεν θα έχει θέμα. Παρόλα αυτά δεν τα πήρες και φθηνά. Όπως είπα στην θέση σου απλά δεν θα ξαναγόραζα από το ίδιο μαγαζί.
  5. Εγώ θα τα χρησιμοποιούσα αλλά δεν θα αγόραζα ποτέ ξανά από αυτό το κατάστημα
  6. επανέρχομαι στο θέμα αυτό μιας και πρέπει να αλλάξω τα αμορτισερ στα 100 000 χιλ. Έχω βρει σε πολύ καλή τιμή τα bilstein τα Β6 καινούργια. Υπάρχει ανάλογη εμπειρία? Θα γίνει κατσίκι στο τέλος το polo ?
  7. καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. ψάχνομε για αναρτήσεις στο polo 6c 2017 1.0 tsi μοντέλο που έχω. Δεν ξέρω τι έχει πάνω αυτή τη στιγμή, Το δικό μου είναι και η έκδοση bluemotion που είναι πιο χαμηλό από το κανονικό polo. Πως μπορώ να βρώ τα συμβατά αμορτισερ στα εργοστασιακά να βάλω? Μπήκα στην εφαρμογή της bilstein και μου βγάζει ή τα Β4 η τα B6. Μήπως να ρωτήσω την αντιπροσωπεία τι φοράει? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
  8. Όχι εννοώ αν έχει μείνει ραβενολ ακόμα στο μπουκάλι.
  9. Τελικά ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. ήταν πιο λεπτόρευστα τα ραβενολ ή εξατμίζονται για πλάκα. Έτσι για την απορία γέμισε ενα σφυνάκι και βάλτο στην κατάψυξη για 2 μέρες. Δες μετά αν έχει την ίδια ρευστότητα ή είναι πολύ πιο πηχτό
  10. Καλησπέρα Admin μπορεί να διαγραφεί αυτο τό topic? Ευχαριστώ!
  11. Η LM λέει για 50 χιλιάδες χλμ. Αλλά δεν το πολυπιστεύω. Λένε κάνει και για αυτόματα κατά πάσα πιθανότητα τα κλασσικά μετατροπέα ροπής απλά όσα how to videos έχω δεί από LM είναι για κινητήρες οπότε δεν θα το πρότεινα. Στο κινητήρα έχω κάνει περίπου 2000 χλμ εγώ και έχω πάθει πλάκα ως προς τη μείωση του θορύβου και τον τρανταγμάτων που έκανε ο δικός μου. Πιστεύω αξίζει τον κόπο μιας και κοστίζει ένα 20 ευρω και έχει και την αξιοπιστία των προιόντων της LM
  12. Ναι το ήθελα να κάνω και εγώ αυτή τη σύγκριση αλλά η περιέργεια μου είναι πιο δυνατή Από την άλλη είναι σαν μια μαγική εικόνα η συμπεριφορά του κινητήρα μετά το ceratec. είναι σαν να έχω βάλει έξτρα μόνωση και δεν ακούγεται ο κινητήρας. Απορώ γιατί δεν το είχα δοκιμάσει πιο πριν. Επίσης του έχω ρίξει τραγικό ξύλο και η θερμοκρασία κινητήρα είναι πάντα σταθερή.
  13. Μπορείς να πας σε LM https://www.liqui-moly.com/el/gr/top-tec-4210-0w-30-p005106.html#21604 ή σε και σε castrol https://msdspds.castrol.com/bpglis/FusionPDS.nsf/Files/CA4A69042505FD1B802588EE00563475/$File/wepp-ckt8y5.pdf Τα mobil θεωρητικά είναι τα καλύτερα https://novitron.gr/product/mobil-1-esp-0w-30 Στη θέση σου θα ξεκινούσα με τα castrol. Αν όμως το βάζει σε πίστα πολλές φορές στην θέση σου θα πήγαινα σε 5w-30 και σε ποιό εξιδεικευμένα π/χ red line Professional-Series 5W30TD EURO Motor Oil ή θα έκανα ποιο συχνές αλλαγές.
  14. καλορίζικο και ασφαλές το καινούργιο σου απόκτημα. Ένα μπράβο από εμένα μου δεν πήγες σε SUV. Το εγχειρίδιο σου τι ορίζει ως πρώτη επιλογή για τον κινητήρα σου? Έχεις ρίξει μια ματιά?
  15. Παιδιά έχω πάθει την πλάκα μου με το ceratec. Νομίζω οτι οδηγάω τετρακύλινδρο.. Ο κινητήρας έστρωσε…δεν κάνει αυτά τα σακοτινάγματα που έκανε πριν. Μέχρι τώρα μόνο θετικές εντυπώσεις.
  16. Καλημέρα και χρόνια πολλά!!! Σειρά μου να φλεξάρω φωτογραφίες από τα καινούργια λάδια και συμπληρώματα για τα αυτοκίνητα της οικογένειας
  17. Εντάξει ψυχραιμία χρειάζεται τώρα και μην το πολυχρησιμοποιείς. Απαράδεκτο αυτό με το φόρτο εργασίας. Αν δεν μπορείς να εξυπηρετήσεις να προσλάβεις κόσμος. Επίσης πόσο καιρό το παρέλαβες? Αν περάσουν οι 14 ημέρες λήγει νομικά και η περίοδος υπαναχώρησης DOA. Βάλτους να σου απαντήσουν γραπτώς οτι είναι από δική του υπαιτιότητα η καθυστέρηση. Επίσης δες και σε άλλη αντιπροσωπεία αν έχουν διαθεσιμότητα.
  18. τα σημάδια είναι ενσωματωμένα μέσα στο τζάμι? Βγαίνουν αν τα καθαρίσεις με αζαχ? Μήπως έχουν μείνει στάμπες από τις βεντούζες που τα τοποθέτησαν
  19. ενημέρωσε από που το πήρες, αν το πήρες καινούργιο ή μεταχειρισμένο και αν έχει γίνει κάποια αλλαγή λαδιών από μερους τους πριν το παρεις στα χέρια σου
  20. και το τούρμπο κάνει πολύ θόρυβο. Το κλακ που κάνει στο τέλος εμένα δεν το έχει κάνει ποτέ Ζήτα τους έλεγχο, βάλε τους να γράψουν στην εντολή ελέγχου αναλυτικά την περιγραφή του προβλήματος και να στο λύσουν.
  21. Καλησπέρα, Έχω τον ίδιο κινητήρα. Κάνει αρκετό κροτάλισμα το δικό σου. Αρχικά έλεγξες τα βασικά? Στάθμη λαδιού, υγρών κτλ? Τον θόρυβο στον κάνει όταν είναι μόνο κρύο ο κινητήρας? Πήγαινε το άμεσα ΚΑΡΕΝΤΑ για έλεγχο
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.