Jump to content

Di maria kun

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About Di maria kun

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Κεντρικής Μακεδονίας - Κορδελιού - Ευόσμου
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Amarok

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Di maria kun's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. καλησπερα εχω ενα γκολφ τσι 2007,χθες ημουν σε συνθηκες πολης,ανοιξα το κλιματιστικο μετα απο καιρο και εκανε ενα πολυ δυνατο θορυβο η μηχανη,και εγω και ο συνεπιβατης τρομαξαμε μετα απο κανα 5λεπτο λειτουργιας μειωθηκε λιγο ο θορυβος αλλα δεν εξαφανιστηκε,η ψυξη λειτουργησε κανονικα ενω η θερμοκρασια του αυτοκινητου δεν ανεβηκε σημερα που το χρησιμοποιησα εκανε παλι θορυβο αλλα οχι τοσο πολυ οσο χθες εχει συμβει σε καποιον -ειναι σοβαρο?? διαβασα κατι σχολια για κομπρεσορες και ρουλεμαν με κοστος 500-1000 επισης μπορειτε να μου προτεινετε στην θεσσαλονικη καποιον μαστορα εξειδικευμενο σε συστηματα ψυξης
  2. Καλημέρα βασικά έκανα ένα λάθος στο τίτλο δεν είναι υψηλό ρελαντί. Ακριβώς όπως αναφέρεις candle είναι στα 1100 και μετά από 45 δευτερα πέφτει στα 750. Σταθερά. Το παράξενο είναι ότι πιάνει ως 10-15 χιλιόμετρα χωρίς να πατάω γκαζι. Το αυτοκίνητο είναι συγγενή δεν είναι δικό μου δεν γνωρίζω το ιστορικό λειτουργίας γιαυτό παραξενευτηκα. Πήγα σήμερα στο μάστορα και μου είπε ότι έτσι είναι η φυσιολογική λειτουργία στα γκολφ και τα αουντι. Βοηθάει στην οδήγηση να μην σβήνει εύκολα.
  3. Είχε και άλλα θέματα το γκολφ και μου βγήκε σύνολο 900 ευρώ. Στην αντιπροσωπία βέβαια ζήτησαν περισσότερα. Στο θέμα μου να συμπληρωσω και κάτι άλλο. Μου είπε ένα παιδί που ασχολείται ότι μόλις παίρνει μπροστά το όχημα έχει πλούσιο μείγμα και είναι λογικό να έχει πάνω από 1000 στροφές. Όντως μετά από κάνα 10 λεπτό που ζεσταθηκε οι στροφές πάνε σταθερα στα 900. Δεν υπάρχουν αρρυθμιες. Παρόλα αυτά το αυτοκίνητο εξακολουθεί και ζεστό χωρίς γκαζι μόνο δήλ με πρώτη η δευτερα να πιάνει μια ταχύτητα στα 10 χιλιόμετρα.
  4. Καλησπέρα άλλαξα πρόσφατα καδενα σε γκολφ τσι 2007 μοντέλο. Το αμάξι πάει μια χαρά και δεν ακούγεται τπτ απλά για κάποιο μυστήριο λόγο έχει λίγο υψηλό (και σταθερό) ρελαντί. Τόσο που και χωρίς γκαζι με το που αφήνω το συμπλεκτη το όχημα πάει ως και 10 χιλιόμετρα. Δεν έχω θέμα στην οδήγηση αντίθετα μου φένεται και πιο εύκολο απλά είναι παράξενο. Μπορεί να δημιουργηθεί κάποιο θέμα?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.