Jump to content

vaio969

Members
  • Posts

    118
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by vaio969

  1. Ακριβως φιλε μου!Το ιδιο προβλημα ειχα κι εγω.Δεν δουλευε τιποτα! Οταν εβαλα αυτα ακριβως που εγραψες πιο πανω,δουλεψαν ολα ρολοι!!!
  2. Τιποτα δεν ειναι απαραιτητο εαν δεν ειναι βελτιωμενο το αμαξι. Εαν ομως ειναι στην τσιτα απο βελτιωσεις, πιεσεις τουρμπινας κ.λ.π. καλο ειναι να υπαρχουν αυτα τα οργανακια για τα ξερεις τι σου γινεται και να εχεις τον πληρη ελεγχο στα ματια σου πριν αρχισουν να αναβουν λαμπακια και μπαινει σε safe mode το αμαξι σε πιεστικες συνθηκες οδηγησης!
  3. Ακριβως φιλε μου.Ειναι απο το δικο μου αμαξι.
  4. Θεσεις ενα σωρο υπαρχουν! Αλλη μια ειναι και στον αριστερο αεραγωγο!
  5. Παιδια μην σκοτωνεστε ολοι!Βαλτε ενα οργανακι θερμοκρασιας λαδιου και ξεμπερδεψατε! Ειναι πολυ ευκολο να περαστει σε οποιοδηποτε αμαξι!Ειναι το ποιο απαραιτητο και το πιο σοβαρο και πρωτευον οργανο που θα μπορουσατε να βαλετε στο αμαξι σας παρα να βαζετε μπαρομετρα.Η θερμοκρασια λαδιου ειναι το ποιο απαραιτητο λοιπον οργανο και δευτερο ερχεται το πυρομετρο κι αυτο μονον αν εχετε βελτιωσει αρκετα το αμαξι σας!Αφηστε λοιπον τα μπαρομετρα σε τριτη μοιρα! Αυτα απο μενα!
  6. Ο εγκεφαλος απο αντιπροσωπεια εχει: 190€ Απο e-bay: 80-90 € αλλα ειναι πολυ δυσκολο να τον βρει κανεις. Τοποθετηση 20-40 € αναλογα το ηλεκτρολογο...
  7. Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου! Οι τιμες στα τιμονια παιζουν αναλογα με τι τιμονι θα παρεις! Δηλαδη: Π.χ. αν ειναι απλο,αν ειναι πολυλειτουργικο, αν ειναι πολυλειτουργικο με paddles, εαν ειναι πολυλειτουργικο με paddles και το λογοτυπο R ή GTI π.χ. και αν ειναι καινουριο ή μεταχειρισμενο, ακομα και αναλογα ποσο θελει να το πουλησει ο καθ'ενας μεσα στο e-bay. Στο e-bay εχω δει να πουλανε τιμονι με λογοτυπο GTI και κοκκινες ραφες, αλλα ειναι λιγο σπανιο να το πετυχεις! Παντως ολα αυτα τα τιμονια ειναι γνησια και δεν υπαρχει κανενα προβλημα με αεροσακους και θεματα ασφαλειας!
  8. Οχι κοσμα! Αφησα αυτο που ειχε ειδη επανω το αμαξι! Δηλαδη το: 1K0-959-653-C
  9. Σ'ευχαριστω πολυ Δημητρη! Αντε και οι επομενοι να παιρνουν σειρα.....
  10. Δεν την ξερω προσωπικα εγω την κωδικοποιηση Κοσμα. Το μονο που ξερω ειναι η διαδικασια που κανουμε οταν τοποθετηθουν ολα επανω: Βάζουμε το κλειδί στην θέση ΟΝ. Συνδέουμε το VAG COM Κάνουμε την διαδικασία Auto Scan και αρχειοθετούμε το Log File. Απο την αντικατάσταση του εγκεφάλου, έχουν προκύψει αρκετά λάθη. Πιθανά να έχουν προκύψει fault codes ή αποπρογραμματισμός στα εξής : ESP, Αρόσακος, Υποβοήθηση τιμονιού, όρια στρέψης τιμονιού κλπ. Προχωρούμε κάνοντας Clear όσα Fault Codes μπορούν διαγραφούν.
  11. Σ'ευχαριστω παρα πολυ Γιαννη! Να'σαι καλα! Τι ειναι αυτο το αλλο που εχεις να μου προτεινεις να βαλω????
  12. Λ Ε Ι Τ Ο Υ Ρ Γ Η Σ Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε.....!!!!!!!!!!! Μετα απο πολυ ψαξιμο και σπαζοκεφαλιασμα το τιμονακι αποκωδικοποιηθηκε αφου περαστηκε ο νεος εγκεφαλος και το crise control και ολα δουλευουν αψογα, χωρις σφαλματα και χωρις πατεντες και κοψε ραψε!! Eνα μεγαλο μπραβο στον Μιχαλη Κολιαβασιλη (M R D tuning) οπου ανελαβε και ολοκληρωσε το project γρηγορα με υπευθυνοτητα και απολυτη επιτυχια!!!
  13. Οποιος θελει turbo timer με οτιδηποτε συναγερμο κι αν εχει επανω στο αμαξι του χωρις προβληματα,να επικοινωνησει μαζι μου με π.μ. Υπαρχει ηλεκτρολογος που το φτιαχνει αψογα και εχει περασει πααααρα πολλα turbo timer χωρις ποτε κανενα προβλημα!!
  14. Σ'ευχαριστω πολυ Γιαννη!Ειναι η δευτερη φορα που θα ξεσφυξει τωρα,οποτε για την ωρα θα αφησω την ιδια επανω!
  15. Μακαρι να δουλεψει και αυτο θα το οφειλω σ'εσενα! Και παλι χιλια ευχαριστω για την βοηθεια!! Το cruise control που ειπα,δεν μου το εκαναν δωρο απο την αντιπροσωπεια. Εννοουσα οτι το εκανα εγω δωρο στο αμαξι μου μαζι με το τιμονι (μπας και το καλοπιασω να δουλεψει!!) Τα πραγματα τα πηρα απο την KARENTA εδω στην Αθηνα.
  16. Λοιπον: Ο εγκεφαλος του τιμονιου ηρθε και μαζι μ'αυτον δωρο ενα cruise control! Ελπιζω μεσα στην εβδομαδα να βρω λιγο χρονο να τα τοποθετησω και να κανω την κωδικοποιηση. Ακολουθουν φωτο και κωδικοι των εξαρτηματων που παρελαβα: VW OEM steering wheel module: 1K0 953 549 CH VW OEM cruise control: 1K0 95313 G 9B9
  17. Σ'ευχαριστω Κοσμα! Εγκεφαλο μαλλον βρηκα μεταχειρισμενο εδω στην αθηνα απο εναν που εχει μεταχειρισμενα ανταλαχτικα (απο τρακαρισμενο) και περιμενω αυριο απαντηση αν αυτος ο εγκεφαλος που εχει εκεινος,εχει κωδικο CH στο τελος. Για να δουμε! Αλλιως μαλον θα παρω καινουργιο.Εχει ετοιμοπαραδωτο η αντιπροσωπεια!
  18. Πουλαω εγω το δερματινο τιμονι μου απο golf v gti με κουμπια πολλαπλων λειτουργιων, paddle (για DSG) κομπλε με αεροσακο μαζι. To τιμονι ειναι σε αριστη κατασταση (μηδενικη φθορα) Τιμη 400 € ................(Το συγκεκριμενο τιμονι οπως ειναι, καινουργιο με αεροσακο εχει 1180 € απο αντιπροσωπεια) Και μια φωτο του συγκεκριμενου τιμονιου: Και αλλη μια φωτο πιο καθαρη:
  19. Εμενα ειναι μοντελο 2006 οποτε λογικα θα χρειαστει να αλλαξω και το slip ring. Βεβαια θα τσεκαρω τον κωδικο του πριν το αλλαξω!Οι φυσες του τιμονιου παντως κουμπονουν κατευθειαν και δεν χρειαζονται καμια αλλαγη!! VORTEX
  20. Μ'εχεις βοηθησει παρα πολυ! Ευχαριστω! Τελικα λες να προχωρησω στην αγορα ενος απο τους τρεις εγκεφαλους ? Θα κανει αραγε οποιος δηποτε απο τους τρεις? Και μετα στην αγορα ενος slip ring και ολα κομπλε?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.