Jump to content

sotoreverse

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

About sotoreverse

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Αττικής - Ζωγράφου
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sotoreverse's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

8

Reputation

  1. Ακόμα δεν προχώρησα σε υβρίδιο Γιατί προέκυψε θέμα με το DSG και επίσης έλειπα εκτός Ελλάδος. Προς το παρόν είμαι φπε + κουλερ σ3 με 100% duty ν75 γύρω στα 240 άλογα. Θα γίνει αλλαγή πολυδισκου και στην συνέχεια θα μπει λογικά υβρίδιο από ταξοπουλο ρυθμισμένο στα 270-280 χωρίς μεθανολες με ελπίδα να αντέξουν τα πιστονια. Θα αλλάξω και dp από 63.5 σε 70ρι για να μειώσω EGT και ας ελπίσουμε θα πάμε όλα καλά.
  2. Ελπίζω να μην επηρεαστεί και το κλαμπ μας. Δυστυχώς αυτό που είπες το έχω παρατηρήσει ακόμα και το κλαμπ μας έχει πέσει πολύ. Λόγω κρίσης κλπ Ποιος ασχολείται με βελτίωση. Ίσως η εποχή των φόρουμ έχει ψιλοπεράσει. Κρίμα γιατί χάθηκαν άπειρα θέματα του scirocco club.
  3. Μπήκα να δω κάτι θέματα και παρατήρησα ότι το forum Του scirocco club Δεν υπάρχει πια. Βγάζει ότι η σελίδα δεν βρέθηκε. Ξέρει κανείς τι έγινε;
  4. Επειδή ψάχνομαι και εγώ για υβρίδιο αυτές τις μέρες κάτοχος ενός rocco 1.4 twincharger stage 2 του 2009 θα έχω πρόβλημα με πιστόνια; δεν θα αντέξουν το υβρίδιο;
  5. Είμαι εδώ και 6 μήνες και 8000 χιλιόμετρα με τις Bilstein B8 Eibach Pro Kit και έχω να σας αναφέρω τις εντυπώσεις μου. Απίστευτη ανάρτηση. Το χαμήλωμα ακριβώς όσο πρέπει. Μπαίνει στις στροφές και δεν γέρνει καθόλου σε σχεση ειδικά με τα μαμά που έγερνε αρκετά. Επίσης το τιμόνι έχει γίνει πολύ responsive και ακολουθάει το αμάξι τις κινήσεις που κάνεις. Εθνική και καλοί σε άσφαλτο δρόμοι είναι σκέτη απόλαυση και το είδος του δρόμου για τον οποίο φτιάχτηκαν αυτές οι αναρτήσεις. Τα κατά? Λοιπόν ας ξεκινήσω με το ότι μένω Αθήνα, κέντρο... Το αμάξι σου δίνει τα νεφρά στο χέρι από τα χτυπίματα στην κακής ποιότητας άσφαλτο και στις λακούβες. Έχω λατρέψει αυτή την ανάρτηση από το πόσο καλή πρόσφυση και κατευθυντικότητα δίνει στο αυτοκίνητο απλά για Αθήνα μέσα δεν κάνει. Και δυστυχώς για να μιλήσουμε για την Ελλάδα του 2016 αν δεν το πας το αμάξι συνέχεια εθνική η ανάρτηση αυτή έχει καταντήσει πολύ κουραστική και μακάρι να το είχα σκεφτεί νωρίτερα να είχα πάει κατευθείαν σε KW variant. Αυτά όλα coming από εναν 21 χρονο οπότε δεν είμαι παππούς απλά ήθελα να γράψω την ειλικρινή μου άποψη για να προλάβω ίσως κάποιον άλλο που κυκλοφορεί πολύ στην Αθήνα και μία τέτοια ανάρτηση δυστυχώς δεν κάνει για τους δρόμους μας. Φιλικά πάντα, Σώτος
  6. Είμαι εδώ και 6 μήνες και 8000 χιλιόμετρα με τις Bilstein B8 Eibach Pro Kit και έχω να σας αναφέρω τις εντυπώσεις μου. Απίστευτη ανάρτηση. Το χαμήλωμα ακριβώς όσο πρέπει. Μπαίνει στις στροφές και δεν γέρνει καθόλου σε σχεση ειδικά με τα μαμά που έγερνε αρκετά. Επίσης το τιμόνι έχει γίνει πολύ responsive και ακολουθάει το αμάξι τις κινήσεις που κάνεις. Εθνική και καλοί σε άσφαλτο δρόμοι είναι σκέτη απόλαυση και το είδος του δρόμου για τον οποίο φτιάχτηκαν αυτές οι αναρτήσεις. Τα κατά? Λοιπόν ας ξεκινήσω με το ότι μένω Αθήνα, κέντρο... Το αμάξι σου δίνει τα νεφρά στο χέρι από τα χτυπίματα στην κακής ποιότητας άσφαλτο και στις λακούβες. Έχω λατρέψει αυτή την ανάρτηση από το πόσο καλή πρόσφυση και κατευθυντικότητα δίνει στο αυτοκίνητο απλά για Αθήνα μέσα δεν κάνει. Και δυστυχώς για να μιλήσουμε για την Ελλάδα του 2016 αν δεν το πας το αμάξι συνέχεια εθνική η ανάρτηση αυτή έχει καταντήσει πολύ κουραστική και μακάρι να το είχα σκεφτεί νωρίτερα να είχα πάει κατευθείαν σε KW variant. Αυτά όλα coming από εναν 21 χρονο οπότε δεν είμαι παππούς απλά ήθελα να γράψω την ειλικρινή μου άποψη για να προλάβω ίσως κάποιον άλλο που κυκλοφορεί πολύ στην Αθήνα και μία τέτοια ανάρτηση δυστυχώς δεν κάνει για τους δρόμους μας. Φιλικά πάντα, Σώτος
  7. Στην επόμενη αλλαγή μάλλον για το ps3 θα πάω αν και έχει βγει και το 4 αλλά δεν έχω ακούσει ακόμα κριτικές για την απόδωση σε σχέση με το 3. I'm a Michelin guy όπως προανέφερα! Αν δεν μου πατάει κάτω το primacy που είναι για στεγνό δεν ξέρω τι θα κρατήσει στο crossclimate..
  8. Εγώ προσωπικά φοράω τα Michelin Primacy 3 εδώ και κανά 20.000 αλλά δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος με την πρόσφυση. Με 20k μόνο πάνω και αφήνει και την 3η κάτω όλη. Ενώ είμαι φανατικός της michelin σκέφτομαι μήπως απλά το primacy δεν είναι τόσο για πατήματα και γιαυτό δεν πατάει καλά κάτω. Τι να πω θα δείξει πόσο θα κρατήσουν. Πάντως έχουν πολλή γόμα ακόμα απλά η πρόσφυση έχει πέσει.
  9. Ναι ρε φίλε είναι *** αυτό. Σκέψου ότι πολλοί που τους βάζουν μετά από την αγορά του αυτοκινήτου retrofit βάζουν σιλικόνη γιατί μόνο η ταινία 3Μ με το ζέστη κρύο χαλαρώνει εύκολα. Ελπίζω να το φτιάξεις γιατί η *** θα κάνει μπιπ συνέχεια. Φιλικά, Σώτος
  10. Δυστυχώς πρέπει να βγάλεις όλο το προφυλακτήρα γιατί τα parking sensors γιατί είναι κολλημένα με αυτοκόλλητη ταινία 3Μ. Εδώ στην φώτο θα δεις πως θα βγάλεις τον προφυλακτήρα και σου προτείνω προσωπικά να πάρεις σιλικόνη και να τον κολλήσεις για να μην ξεκόλλα με το παραμικρό γιατί και εγώ μια φορά κατά λάθος τον είχα σπρώξει. Ελπίζω να βοήθησα. Φιλικά , Σώτος
  11. Καλησπέρα. Έψαχνα για κάτι παρόμοιο αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό. Θέλω να αγοράσω το Καντράν από το Golf R και να το βάλω στο δικό μου 1.4 tsi. Το έχει κάνει κάποιος; αυτο που δεν ξέρω είναι αν θα το δεχτεί με το vag com. Μπορώ να το προγραμματίσω; επειδή το R έχει τελική 300 και δεν ξέρω αν θα είναι συμβατό με το δικό μου. Αν κάποιος γνωρίζει ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ πολύ!
  12. Ναι αυτό είπα και εγώ. Ο φίλος έχει 1.4 twincharged 160 άλογα. Άρα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι από την βενζίνη καθώς έχω πετύχει και εγώ προσωπικά πολλές φορές νοθευμένη βενζίνη. Πλέον είμαι σε ένα βενζινάδικο. Επίσης όπως είπα και προηγουμένως με 95 οκτανια δεν θα έχεις κάποιο θέμα αλλά πεσμένη ελαφρά απόδοση αφού η vw λέει ότι αυτός ο κινητήρας δουλεύει άριστα με 98 οκτανια βενζίνη και πάνω. Σε όλη την Ευρώπη αν δεις πόσα tsi έχουν σπάσει πιστόνι από κακής ποιότητας βενζίνη θα καταλάβεις τι εννοώ. Google it και δες πόσοι το έχουν αναφέρει και στο αμερικανικό και στο γερμανικό αντίστοιχο φόρουμ. Για service θα σου πρότεινα προσωπικά να πας karenta vw στο mall απέναντι καθώς μπορεί να είναι αντιπροσωπία αλλά κάνουν πολύ καλή δουλειά και είναι πολύ προσεκτικοί (το χρηματικό είναι άλλη ιστορία πάντως για μια γνώμη δεν χάνεις κάτι). Ελπίζω όλα να πάνε καλά! Περιμένουμε νέα!!
  13. Πες λίγο πιο αναλυτικά τι δεν σου άρεσε στα συγκεκριμένα ελαστικά καθώς τα φοράω και εγώ 5 φορά τώρα και είναι τα καλύτερα σε απόδοση από ό,τι άλλο έχω δοκιμάσει (όχι σε value for money όμως)
  14. Το συγκεκριμένο πρόβλημα που αναφέρεις είναι ευρές και αφορά γενικά την vw και είναι affected σχεδόν όλοι οι tsi (από τον 1.4 που φοράς μέχρι τον 1.8 τον 2.0 κλπ). Αυτό από ότι πληροφορίες άντλησα και από τα ξένα φόρουμ δυστυχώς είναι ότι ο συγκεκριμένος κινητήρας που φοράς έχει θέματα με την κακή ποιότητα της βενζίνης. Αν μπεις στο συγκεκριμένο κομμάτι τοθ φορουμ μας θα βρεις και το αρχείο των 1.4 που δινουν στις αντιπροσωπείες για το service του και αναφέρει ξεκάθαρα ότι ο κινητήρας υπολειτουργεί με 95 βενζίνη και μάλιστα πολλά αυτοκίνητα έπαθαν ζημιά ακριβώς ίδια με την δικιά σου με αμφιβόλου ποιότητας βενζίνη. Εύχομαι το αυτοκινητάκι σου να μην βγάλει άλλα προβλήματα και να χαίρεσαι να το οδηγείς! Κράτα μας ενήμερους!! Φιλικά!!
  15. Πολλοί σχολιάζουν και λένε πολλά άσχημα λόγια για το πανέμορφο αυτό πραγματικά αυτοκίνητο της queen! Αν δεν σας αρέσει το πως σκέφτεται να προχωρίσει με το συγκεκριμένο set up μπορείτε να πείτε την γνώμη σας χωρίς να υποβαθμίζεται την άποψη του άλλου. Είμαστε μια παρέα όλοι μας και το να λέμε ο ένας στον άλλο "τι μαλακία που είναι αυτό που σκέφτηκες" δεν είναι όμορφο. Μπράβο στα παιδιά που προσπαθούν σε μία πολύ δύσκολη εποχή να βελτιώσουν τα αυτοκίνητα τους όπως ΑΥΤΟΙ κρίνουν σωστό. Το γούστο άλλωστε είναι διαφορετικό στον καθένα αλλιώς θα είχαμε όλοι το ίδιο αυτοκίνητο. Είμαι καινούριο μέλος στο forum και διαβάζω πολλές διαφορετικές απόψεις για κάθε θέμα που αναρτάται αλλά είναι τοποθετιμένες φιλικά προς τον άλλο και τα παιδιά αυτά πρέπει να πω ότι ποτέ δεν είχαν επιθετική στάση ως προς κανένα πρόσωπο. Μπράβο παιδιά για το project και εύχομαι να έχετε το μεράκι πάντα να ασχολείστε με τα αυτοκίνητα εφόσον τόσο πολύ τα αγαπάτε. Και για όσους έκαναν καυστικά σχόλια για τα μελλοντικά σας σχέδια απλά κρατίστε τα στην άκρη του μυαλού σας σαν μία άλλη άποψη. Καλή συνέχεια και περιμένω να ακούσω νέα για αυτό το όμορφο αμαξάκι!! Πάντα φιλικά!!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.