Jump to content

dimos89

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

About dimos89

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Κεντρικής Μακεδονίας - Πέλλας
  • Νομός
    Πέλλας

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

dimos89's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Τα πλαστικά μερη δεν υα εχω θεμα με τα χλμ? 260 τωρα και 300 το gti
  2. καλησπερα παιδια! Εχω θεμα με το golf 5 1.4 TSI με τα 140 (ΒΜΥ). Το αμαξι πριν 5 μηνες μπηκε σε safe mode μετα απο 2 πατιναρισματα σε πορεια με 120χλμ. Με αφησε στον δρομο, πατουσα γραζι και εβαζα 1η αλλα ηταν νεκρο. Εσβησα - εβαλα μπρος και ολα καλα απο τοτε. Το αμαξι φοραει καποια πραγματα 1ου σταδιου (NGK κοκκινους πολλαπλασιαστες, μπουζι ψυκτικου τυπου αν το λεω καλα, ολοσωμη 63.5 με downpipe 70 χωρις καταλυτη, φιλτρο αερα και σκατρα ανοικτου.) Το προβλημα το παρουσιασε μετα απο το remap. Πηγα στο προγραμματιστη μου και το "εριξα" σε αποδοση απο φοβο. Το σφαλμα ελεγε"ανλια υψηλης πιεσης". Απο τοτε που επεσε σε αποδοση (νομιζω 1.1/1.2 πιεση το πολυ 180 αλογα ειναι ειναι τωρα) με 155.000 χιλιομετρα δεν μου ξαναεβγαλε τετοιο προβλημα αλλα ειναι κριμα να ειναι ετσι μετα απο τοσα χρηματα και θελω να το ανεβασω παλι σε αποδοση. Η μαμα αντλια ενω λενε οτι ειναι οκ μεχρι 220 αλογα, επιμενουν οι προγραμματιστες για αντλια autotech. Η αληθεια ειναι οτι βρηκα μεσω ενος γνωστου με λιγα λεφτα (120 για καινουργια θα δωσω) αλλα λενε στα sites οτι ειναι για 2.0 μονο μοτερ. Θα ειναι οκ να μπει καπως με το δικο μου καβουκι ΒΜΥ; θελω ποτηρακι ή κατι αλλο; Οι προγραμματιστες και η ΕΤΕΑ μου λενε οτι μονο τα 2.0 FSI εχουν ποτηρακι και οτι τα 14αρια εχουν κατι σαν ρουλεμανακια, ισχυει αυτο; Οτι βοηθεια δεκτη!
  3. Αυτό κάνω ρε φίλε. Ξεκλείδωνω με κλειδί μόνο, ανοίγει κανονικά η πόρτα και αρχίζει να χτυπά ο συναγερμός και δνε σταματα.
  4. Παιδιά κάτι πολύ περίεργο. Όταν πατάω να ξεκλειδώσει το αμάξι μου με το κουμπί όλα φυσιολογικά . Όταν πάω χειροκινητα να το ξεκλείδωσω (χωρίς δηλαδη κουμπί αλλά με το κλειδι) ανοίγει μεν αλλά ταυτόχρονα χτυπάει ο συναγερμός. Μόλις πατήσω το κουμπί σταματάει. Δεν έχω άλλο κλείδι να δοκιμάσω τι να κάνω? Είναι ένα golf 5 tsi
  5. Παιδιά σε golf 5 tsi (140 έβγαινε μαμα) έχω πρόγραμμα, πολλαπλάσιαστες, σκαστρα ανοιχτου τύπου, καινούργια Ν75 και εισαγωγή carbon χώρος φίλτροκουτι. Ειναι κάπου στα 200 άλογα. Από εξάτμιση έχω ένα τελικό καζάνι (ΟΧΙ ελεύθερας) σύμφωνα με τον εξάτμισα και έχω καταργήσει εντελώς το μεσαίο με έναν απλό σωλήνα στην θέση του. Τώρα που είπαν ότι θέλω downpipe και σκεφτόμαι να καταργήσω εντελώς καταλύτη. Πειράζει που είναι μη ελεύθερας το τελικό? Πρέπει να βάλω παλι το μεσαίο? Φόβαμαι μην κρεμάσει.. Θέλω απλά να δω μπάσο ήχο στις 2000 στροφές που δεν κάνει. ΥΓ το ΚΤΕΟ μην σας απασχολεί. Remap θα κάνω το επόμενο διάστημα μετά το downpipe.
  6. Βρίσκομαι σε φόρουμ και εχω δικαιωμα να ρωταω διάφορα και να ανοίγω θέματα, δεν κατανοώ που είναι το πρόβλημα σου... Στη τελικη μπορεις να μην απαντας εαν δεν το θες. Εν πάση περίπτωση βρίσκομαι σε σκέψη για πρόγραμμα revo stage 1... Ελπιζω να δω διάφορα
  7. Παιδιά μετά απο τοποθέτηση τελικού καζανακιου και κατάργηση μεσαίου σε golf 5 TSI 1.4 140hp χρειάζεται η θα βοηθούσε σε κατι να αλλάξω το σωληνα εισαγωγής και το φίλτρο; (Εννοω και το φίλτρο στο φιλτροκουτι και αυτο στην φωτο). Γενικά σε τι χρησίμευει; Καταναλωση, ροπή, ήχος θα αλλάξει κατι; Υ.Γ το τελικο ΔΕΝ είναι ελευθέρας.
  8. Αρα 225 ή 205?? Το όφσετ ειναι ας πουμε σε ενα ελαστικό 205/50/17 το 50 ή είναι η διάσταση. Γενικά μια τελική απάντηση θελω... Και τέλος η ζάντα η 17αρα ταιριάζει σε οποιοδήποτε ελαστικό με οποιοδήποτε όφσετ, διαστάσεις, πέλμα?
  9. Παιδιά στο Golf 5 TSI 1.4 140hp φοραω τη μαμά 16αρα ζάντα με λάστιχα 205/55/R16. Θελω να πάω σε 17αρα τι λάστιχα να βάλω? Εννοω μαρκα και χαρακτηριστικα. Το οffset τώρα είναι 55? Γιατί μου λένε οτι σε αυτό το αμάξι θελει 45 offset. Στις ζάντες πρεπει να πρόσεξω κατι? Τελος, θελει φαρδυ λαστιχο? Σας ευχαριστώ!
  10. Με τις 17αρες εννοεις? Εχω βρει και μαμά gti. Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος..
  11. Καλησπέρα. Εχω ενα golf 5 1.4 TSI 140hp. Αλλαξα το τελικο καζάνι με ενα ανοξοιδωτο ελευθέρας σύμφωνα με τον εξάτμισα. Αποτέλεσμα? Τίποτα.. Κανει σαν μαμά άντε μια διάφορα 10% στα χαμηλά με 2α. Και μάλιστα πλήρωσα και 170 ευρω. Τώρα μου λεει οτι ο μόνος τρόπος για ήχο ειναι να καταργησω το μεσαίο με ενα απλό σωλήνα. Να το κανω? Εχω παει σε πολλά συνεργεία ο καθένας λέει τα δικά του.. Βοήθεια σας παρακαλώ ΥΓ δεν θελω να κανει σαν saxoραλο εναν ωραίο μπάσο ήχο διακριτικό θελω! Παραθέτω και φωτο απο το νεο τελικό...
  12. Καλησπέρα παιδιά. Εχω ενα golf 5 TSI 140hp 1.4! Εχει 16αρες μαμά ζάντες.. Θελω 17 η 18αρες. Θα τις αντέξει η θα κόψει την απόδοση? Γενικά ψάχνω 5χ112 καρέ και λάστιχο με 45οφσετ σωστα? Θα δω διάφορα σε κάτι η μονο ομορφιά?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.