Jump to content

AggelosFa

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About AggelosFa

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Ηπείρου - Ιωαννιτών
  • Νομός
    Ιωαννίνων

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R (2009)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

AggelosFa's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Γειά σε όλους! Ανοίγω αυτό το post για σκέφτομαι να περάσω σύστημα υγραερίου ή φυσικού αερίου σε ατμοσφαιρικό κινητήρα. Ποια είναι η γνώμη σας; Το εχει επιχειρήσει κανείς; Να το αποφύγω; Σας ευχαριστώ πολύ!
  2. Φίλε σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Ο ήχος δεν φαίνεται να προέρχεται από τη μέση του αμαξώματος(ύψος καθρέφτη) . Όταν λες ραμπίτσα τι ακριβώς εννοείς! (Σόρρυ για την ασχετοσύνη)
  3. Καλημέρα σε όλους! Κάθε πρωί που έχει θερμοκρασία υπό το μηδέν όταν πέφτω σε λακούβα ακοούγεται τρίξιμο από μπροστά! Κατά τη διάρκεια της μέρας το θέμα στρώνει. Έχει κανένας ιδέα τι φταίει? Ευχαριστώ!
  4. Παιδιά καλημέρα σας! Είχα θέμα με το παραφλού πριν δύο μέρες! Έπεσε κάτω από το min και πήγα στον μηχανικό και συμπλήρωσε μέχρι πάνω από το max. Ο μηχανικός με βεβαίωσε ότι δεν έχει διαρροή. Το θέμα είναι ότι πάλι(1 μέρα μετά) είμαι λίγο πάνω από το min. Τι παίζει να φταίει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  5. Καλημέρα σε όλους! Με αφορμή την επίσκεψή μου σε ένα φίλο φανοποιό δημιουργώ αυτό το post για να ρωτήσω και να ενημερώσω (όσο μπορώ). Με ενημέρωσε ότι το μεταχειρισμένο αυτοκίνητό που έχει ξαναβαφεί σε πολλά μέρη. Οπότε σκέφτηκα αν μπορώ με κάποιο τρόπο να μάθω αν το αυτοκίνητο είναι τρακαρισμένο. Ο ασφαλιστής μου όμως μπορούσε να με ενημερώσει μόνο για το αν το αυτοκίνητο έχει εμπλακεί σε τρακάρισμα με υπαίτιο τον προηγούμενο κάτοχο και όχι αν έχει εμπλακεί γενικά. Υπάρχει η δυνατότητα να το ελέγξω γενικά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Υ.Γ. Συγνώμη αν εχει μπει το post μου σε λάθος ενότητα.
  6. Καλησπέρα παιδιά! Προσπαθώ να βρω ένα αξιοπρεπές συνεργείο ώστε να εμπιστευτώ το αυτοκίνητό μου και κατά συνέπεια την προσωπική μου ασφάλεια. Έλεγξαν το αυτοκίνητο(μεταχειρισμένο) οι αντιπροσωπείες της Καβάλας και των Ιωαννίνων και έγιναν κάποιες μικροαλλαγές στο αυτοκίνητο (ακρόμπαρες, μπαταρία). Μετά από μια εβδομάδα ξαναπάω το αυτοκίνητο και μου λένε αλλαγή σαζμαν και δίσκοπλατό. Είναι δυνατόν? Μετά από μια εβδομάδα? Και το τραγικό είναι ότι δεν είδαν ολόκληρο χτύπημα στη γέφυρα του αυτοκινήτου την οποία επίσης άλλαξα αργότερα!! Γι'αυτό ψάχνω έναν σοβαρό μηχανικό να εμπιστευτώ! Περιμένω προτάσεις! Ευχαριστώ!!!
  7. Καλησπέρα παιδιά! Αν και παλιό το post οφείλω να πω ότι το Φανοποιείο Τσούνης κάνει εξαιρετική δουλειά και είναι και πολύ φιλικοί!!
  8. Παιδια καλησπερα, Αγορασα ενα μεταχειρισμενο Polo του 2009 με 80.000 χιλιομετρα απο μαντρα γνωστου. Την πρωτη μερα αλλαξα ακρομπαρες υστερα απο προτροπη της αντιπροσωπειας. Στη συνεχεια, μου εβγαλε προβλημα σαζμαν και δισκοπλατο. Υστερα απο καιρό αλλαξα μπαταρια και χαλασε το κλειδωμα της μιας πορτας. Το ερωτημα ειναι τι να κανω με το αυτοκινητο. Να το κρατησω ή οχι; Ειναι πρωτο αυτοκινητο οποτε δεν γνωριζω.... Ευχαριστω εκ των προτερων!
  9. Καλησπέρα! Πήγα στο μηχανικό. Για κακή μου τύχη δεν μπορέσαμε να ακούσει τον θόρυβο. Η αλήθεια είναι ότι παίζει να τον άκουγα τον θόρυβο ύστερα από κάμποσα χιλιόμετρα π.χ. να έχω διανύσει 100χλμ. Το κακό της φάσης είναι ότι άκουσε πρόβλημα όταν πατούσε γκάζι στις ταχύτητες 1 και 2. Οπότε μου είπε για ρουλεμάν του σαζμαν! Θα ξηλωθώ!
  10. Μακάρι φίλε! Σε ευχαριστώ πολύ!
  11. Καλησπέρα σε όλους παιδιά! Εδώ και κανά δύο εβδομάδες ακούω ένα τρίξιμο όταν πατάω γκάζι! Κυρίως, χωρίς να είμαι σίγουρος, στη δευτέρα. Ξέρετε τι παίζει να είναι? Τι προτείνετε να πω στον μηχανικό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.