Jump to content

PanosK.96

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by PanosK.96

  1. xaxaxaxa αυτο ειναι αλλο Ν που ειναι αιωνιο οχι για ενα χρονο....ε τι να κανω....μαλλον μονωτικη κοκκινη θα βαλω και τελος..καλυτερα τα λεφτα να αρχισουν να μπαινουν στο αμαξι φιλτρα εξατμισεις και λοιπα....χαχαχ
  2. Πηγα χτες και ρωτησα για ταινια led και μου ειπε ο ηλεκτρονικος οτι δεν ξερει...σιγουρα βαριοταν να το κανει...μου οτι εχει φωτιζομενο Ν κανονικο ,θα παω στη μοναστηριου με μαγαζι με αξεσουαρ μηπως και εχει....αλλιως η ταινια ή καμια πατεντα με λαμπακια πανω στο κανονικο το φωσφωρουχο με τη βεντουζα Ν . Οσο για το 1 ευρω...και το απλο το Ν με τη βεντουζα κανει 3-4 ευρω..:p αυτοι που δεν το βαζουν κακο του κεφαλιου γιατι καποιος για να μπορει να πει οτι οδηγαει τουλαχιστον καλα πρεπει να οδηγαει τουλαχιστον 2-3 χρονια στον χρονο πανω κανεις βλακειες που τις κοροιδευεις οταν βλεπεισ αλλους να τις κανουν χωρις να το καταλαβαινεις....οποτε το Ν ειναι χρησιμο να ξερει ο απο πισω οτι ανα πασα στιγμη μπορει να κανω καποια βλακεια παραπανω απο οτι ενας ποιο εμπειρος οδηγος οσο για τους ᾽᾽εμπειρους᾽᾽ οδηγους δεν θα σχολιασω γιατι ανοιγουμε αλλο θεμα μετα... .χαχα δεν ειναι ολοι ετσιιι αλλα ειναι μερικοι που βριζουν και καλα επειδη πιστευουν αυτοι οτι πας αργα η ξερω επειδη σταματας σε stop και μετα τους βλεπεις τους σβηνει η μηχανη η δεν μπορουν μια λωριδα να κρατησουν η πανε χωνονται σε σταυροδρομια χωρις να εχουν προτεραιοτητα με το ετσι θελω....χαχαχ σορρυ για τηνν αλλαγη θεματος...απλα κατα την αποψη μου αυτοι με το Ν ειναι πολυ πιο προβλεψιμοι παρα ολοι οι υπολοιποι που το παιζουν schumacher στο δρομο και κανουν κατι προσπερασεις που ουτε το διανοουνται οτι ειναι τερμα επικινδυνες αλλα επειδη οδηγανε 10-20 χρονια νομιζουν οτι εχουν το πληρη ελεγχο των καταστασεων. :)) το προβλημα με εμενα ειναι οτι δεν ειναι εντελως δικο μου και το οδηγαει αλλος αλλιως ηδη τωρα θα ειχα βαλει ταινια κοκκινη αυτα. ..
  3. ok σε ευχαριστω φιλε με εσωσες πηρα σε μερικες και δεν γινεται αλλα μου εδωσαν μια καλη ιδεα να παω σε ενα ηλεκτρολογο και να μου κοψει ταινια led να τη κανει σε σχημα Ν και να μου το φορτωσει με καποια πατεντα με μπαταριες φανταζομαι θα παω να ρωτησω αν οντως γινεται αυτο παντως φανταζομαι θα ειναι νομιμο απλα πρεπει ο απο πισω με καποιο τροπο να καταλαβει οτι ειμαι νεος οδηγος εδω ειναι νομιμα τα μπλουζακια που γραφουν νεος και ωραιος και κατι τετοια..
  4. αυτο με τα λαμπακια που υπαρχει? εψαξα και skroutz και τιποτα kai se magazia πηγα δεν βρηκα, ενα τετοιο εψαχνα εχεις να προτεινεις καποιο καταστημα στο internet ..ε θεσσαλονικη μενω πρεπει να βαλω N . !
  5. Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας,ναι πρεπει να προσεχω γιατι ειναι γρηγορο απλα εμενα το θεμα μου δεν ειναι αν θα βαλω Ν ή οχι αλλα το οτι επειδη εχει φιμε τζαμια δεν φαινεται το Ν απο μεσα ρωταω απλα μηπως κανενας ειχε το ιδιο προβλημα και εκανε καμια πατεντα η μονη λυση ειναι απο εξω...απλα επειδη δεν θα το οδηγαω μονο εγω τι φταιει ο αλλος που οδηγαει 30 χρονια....χαχα Also Χάρης7 συμφωνω εντελως μαζι σου και ναι εχω δει επιτιδες πολλα βιντεακια με τροχαια για να χαλαρωσω λιγοο..
  6. Καλησπερα μολις απεκτησα το διπλωμα αυτοκινητου και θα οδηγαω ενα golf MK5 GT που εχει φιμε τσαμπα τσαμια και πλαινα αλλα και το πισω προσπαθησα να βαλω ενα Ν αλλα δεν φαινεται μηπως υπαρχει καποια δοκιμασμενη ιδεα η μια οποιαδηποτε αλλη λυση?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.