Jump to content

biki

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by biki

  1. Τώρα τελευταία κάποιος γνωστός, μου πρότεινε να βάλω έναν υπερσυμπιεστή Rotrex. Δεν ξέρω αν τον έχεται ακούσει, πληροφορίες εδώ http://www.rotrex.zantalis.com/. Το κόστος είναι γύρω στα 1000 ευρώ και το ανεβάζει γύρω στους 120-130 HP. θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας και τους τυχόν ενδιασμούς σας. Ευχαριστώ.
  2. Ευχαριστώ για της απαντήσεις σας. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πρόβλημα ρευστότητας αυτό το διάστημα και μπορώ να διαθέσω κάποιο ποσό το για το αμάξι. Έχω ακούσει για διάφορα προγράμματα που κυκλοφορούν. Πώς θα μάθω λεπτομέρειες για το καθένα? (κόστος, αποτελέσματα κ.α.) Ο σκοπός μου είναι να το πάω γύρω στους 100hp. Δεν θέλω να κάνω κόντρες φυσικά και τέτοια
  3. Χαιρετώ το φόρουμ!!!! Θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να ανεβάσω την ιπποδύναμη; Έχω το νέο polo 1.4 με τους 75Hp μαύρο δίπορτο. Το έχω 1.5 χρόνο περίπου και θέλω να αρχίσω σιγά σιγά να το βελτιώνω... Τι προτείνετε για αρχή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
  4. Γειά σας και πάλι. Το πολάκι μου είναι μια χαρά μετά την περιπετειούλα του. Έχω ένα προβληματάκι όμως ακόμα και θα ήθελα τα φώτα σας. Το πήγα για να μου φτιάξουν το συναγερμό όπως είπα παραπάνω. Μετά από καμιά ώρα στην αντιπροσωπεία με φωνάξανε και μου είπαν ότι όλα είναι ΟΚ, αλάξανε είπαν μια πλακέτα που είχε μπλοκάρει. Κάνω μια δοκιμή να δω αν δουλεύει ο συναγερμός και δούλευαν όλα τέλεια. Το πρόβλημα τώρα είναι ότι όταν βάζω συναγερμό εκτός από τον χαρακτηριστικό ήχο που κάνει όταν μπαίνει, μετά από 10 δευτερόλεπτα περίπου κάνει και έναν άλλο δυνατό ήχο. Τους ρώτησα τι είναι αυτό και μου είπαν ότι η νέα πλακέτα είναι νέο μοντέλο, ποιό προχωρημένο και κάνει και αυτόν τον ήχο για επιβεβαίωση της λειτουργείας του συναγερμού. Επειδή νομίζω ότι μου λένε μπούρδες και επειδή δεν έχω ακούσει κανένα άλλο αμάξι να κάνει αυτόν το θόρυβο, πείτε μου κι εσείς τι νομίζεται... Αν έχει υπόψη του κανείς από συναγερμούς, περιμένω απαντήσεις?
  5. Γειά σας παιδιά !!! Μόλις ήρθα από διακοπές!!! Ευτυχώς μετά από πολλά ραντεβού και ψαξήματα το πρόβλημα με το νερό λύθηκε!!! Τώρα μένει ένα ακόμα ραντεβού για να μου φτιάξουν το συναγερμό, που είχε μπλοκάρει λόγω της υγρασίας
  6. Καθαρό είναι!!! αλλά και να μην ήταν, είναι λογικό να μπαίνουν μέσα στο χώρο οδήγησης νερά!!! απ' οποιαδήποτε αιτία? Το πήρα από Φιλιπαίο στο Κηφισό
  7. Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση παιδιά!!! Έχω ραντεβού τη Δευτέρα στην αντιπροσωπεία για να το δούν. Το πολύ πολύ να το πάρουν πίσω και να μου δώσουν καινούριο Λέτε να έπεσα στην περίπτωση? να τύχαν όλα σε μένα?
  8. Καλά ρε παιδιά πήρα το νέο Polo πριν 9 μήνες και είναι όλο προβλήματα Έχουν πάθει τα νεύρα μου και σκέφτομαι να το αλλάξω Πρώτα όλο το χειμώνα πολλές φορές όταν είχε πολύ κρύο δεν έπερνε μπρός με τίποτα το πρωί, έπρεπε να πάει 10-11 η ώρα να το χτυπήσει λίγο ήλιος και μετά να πάρει μπρός. Έπειτα με το που πιάσαν οι ζέστες πάω παραλιακή ένα Σάββατο βράδυ, είχε πολύ κίνηση σταμάτα ξεκίνα και να η θερμοκρασία στο κόκκινο (προειδοποιητικός ήχος, λαμπάκια αναμένα κ.λ.π) σταματάω στην άκρη περίμενα καμιά ώρα να κρυώση και μετά έφυγα με προσοχή, (το φτιάξαν αυτό στην αντιπροσωπία) Και τώρα αυτό κι αν είναι: κάθε φορά που το έπλενα σε βενζινάδικο, έβλεπα ότι μέσα η μοκέτα στα πόδια του οδηγού και συνοδηγού ήταν βρεγμένη, νόμιζα ότι δε θα είχαν στεγνώσει καλά τα πατάκια και κάτι τέτοια. Την Κυριακή το απόγευμα γυρνώντας από το χωριό μου στη ευθεία της Θήβας με πιάνει εκείνη η ξαφνική καταιγίδα, προχώρησα μερικά χιλιόμετρα σιγά σιγά γιατί δεν έβλεπα τίποτα και ξαφνικά να μια σταγόνα χοντρή σκάει στο πόδι μου (φόραγα σαγιονάρες!) σε λίγο άρχισε και έμπαινε νερό σαν να είχαν ανήξει μια βρύση ευτυχώς λίγο πιο κάτω είχε μια γέφυρα σταμάτησα από κάτω και κοιτάω κάτω από το τιμόνι για να βρώ από πού έμπενε το νερό. Το νερό έμπαινε κάτω από το τιμόνι εκεί που έχει κάτι ασφάλειες οι οποίες μαζί με όλα τα καλώδια ήταν μούσκεμα. Περιτό να πώ ότι κολάγε ο συναγερμός και αναβόσβηναν κάτι λαμπάκια στο καντράν!! Εγώ τότε τι να σκεφτώ? γύρω έβρεχε καρέκλες, το άμάξι μέσα ήταν χειρότερα!! τα καλώδια όλα ήταν βρεγμένα!!! να βάλω μπρός? θα γίνει κάνα βραχυκλωμα? με τόσο νερό που μπένει πως να φύγω? και η βροχή δε σταμάταγε, δυνάμωνε!!! Τέλος πάντων κάποια στιγμή έκοψε λίγο και έφυγα. Τώρα σκέφτομαι πήρα καινούριο αμάξι και προβληματίζομαι, αν πάρει μπρος το πρωί, αν ανεβάσει θερμοκρασία, αλλα να μπάζει και νερά.......... Πριν το πάρω αυτό είχα ένα opel corsa, λογω δουλειάς γυρνάω όλη την Ελλάδα και είχα κάνει σε 7 χρόνια 350.000 χιλ. χωρίς να μου παρουσιάσει το παραμικρό ποτε!!! και του έκανα σερβις όποτε θυμόμουνα (λάδια άλαζα όταν άναβε το λαμπάκι!!)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.