Jump to content

SuperGeorge

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SuperGeorge

  1. Το πήρα, κόστος εργασία και ανταλλακτικά 808 ευρώ με έκπτωση. Εντυπώσεις μετά από μικρή διαδρομή 10-12 χλμ : με το καλημέρα το αυτοκίνητο δουλεύει καλύτερα παντού, από χαμηλά, προφανώς κανένα μήνα τώρα έπεφτε και το συνήθιζα, ελπίζω το βελτιωμένο ανταλλακτικό που δίνει η VW να βγάζει περισσότερα χλμ, το αυτοκίνητο γενικά είναι ποίημα ;-)
  2. Έχω αφήσει τo Golfάκι μου 2009, 122, από χτες στην Karenta στην Πειραιώς. Το έχω 13 μήνες, έχει 87000 χλμ, είμαι 2ος ιδιοκτήτης, το είχα πάρει με 77000. Το Σεπτέμβριο έτσι ξαφνικά δούλευε χωρίς τούρμπο. Έσβησα, έβαλα μπρος όλα κομπλέ. Φίλος τουρμπινάς μου είπε για το "πορτάκι" που κολάει. Υπόψιν δεν είχα ποτέ τουρμπάκι. Το Ιούνιο μου το ξανάκανε. Το Ιούλιο επίσης. Εδώ και 10 μέρες είχε ανάψει το check engine. Η απόδοση του μοτέρ ήταν περίεργη, πεσμένη σίγουρα. Έκλεισα ραντεβού, το είδαν και μου είπαν ότι πάω για το κιτ επισκευής :-( Ο φίλος μου ο τουρμπινάς μου είπε να τους το πάρω, να πάω κάπου να βγάλω το τούρμπο και να μου φτιάξει το πορτάκι. Δεδομένου όμως ότι είμαστε και προ 15γουστο και το Golfάκι το γουστάρω απίστευτα και θέλω να το έχω στην πένα, προχώρησα με την αντιπροσωπεία. Θα ενημερώσω για κόστος και εντυπώσεις αύριο που θα το πάρω με το καλό.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.