Jump to content

Karxariadis

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Karxariadis

  1. Καλησπέρα σε όλους παρόλο που δεν πείρα κάποια απάντηση στο πρόβλημα μου. Μετά από πολύ κόπο, αποφάσισα να αγοράσω έναν μεταχειρισμένο εγκέφαλο κολώνας τιμονιού για να δω εάν όντος το πρόβλημα όπου δεν λειτουργούσε το cruise control ήταν από εκεί. Τοποθέτησα τον εγκέφαλο και το cruise control και λειτούργει κανονικά. Αλλά μένει συνεχώς αναμμένο το λαμπάκι του ESP. Αγόρασα και δεύτερο εγκέφαλο και με αυτόν παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα. Κάποιος μου είπε ότι χρειάζεται καινούρια κωδικοποίηση. Μπορείτε να με βοηθήσετε?
  2. Καλησπέρα σας Πριν λίγους μήνες αγόρασα ένα vw caddy 1.9TDi combi και ήθελα να του βάλω cruise control μιας και δεν είχε. Αγόρασα το ανταλλακτικό από την VW και μου το πέρασε ένας φίλος μιας και δούλευε παλιότερα σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο της VW. Στην τοποθέτηση και στην κωδικοποίηση με το διαγνωστικό έγιναν όλα βήμα βήμα όπως ακριβός έπρεπε να γίνουν. Παρόλα αυτά το Crouise control δεν λειτούργει. Στο διαγνωστικό δεν εμφανίζετε κάποιο πρόβλημα. Αποφάσισα να το πάω σε ένα συνεργείο της VW για να δούμε που είναι το πρόβλημα. Εκεί μου είπαν ότι πρέπει να αλλαχτεί και ο εγκέφαλος της κολώνας του τιμονιού γιατί αυτός που υπάρχει δεν υποστηρίζει το cruise control. Μάλιστα ζήτησα να μου πουν τον κωδικό από τον καινούριο εγκέφαλο για να ψάξω και εγώ τι γίνετε. Σε ανταλλακτικά που βρήκα στο ebay για το μοντέλο που έχω, βρήκα κάποιος να πουλαει ολόκληρη την κολώνα τιμονιού, με τους 2 λεβιέδες αριστερά και δεξιά και με τον εγκέφαλο. Επίσης έδειχνε σε φωτογραφίες όλα τα τμήματα και τους κωδικούς από το καθένα ξεχωριστά και εκεί διαπίστωσα πως εκείνος ο εγκέφαλος που ήταν μαζί με το cruise control είναι ακριβώς ο ίδιος με τον εγκέφαλο που φοραει το δικό μου caddy. Μπορεί κάποιος να μου πει τι γίνετε και τι μπορεί να συμβαίνει πάνω στο προβλήτα αυτό?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.