Jump to content

nicholas_acos

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by nicholas_acos

  1. Πήρες και γρανάζι μεταβλητού εν τελει; Αν ναι, ποσο κοστισε ολο μαζι;
  2. Εμένα παντως στην αντιπροσωπεία της κοζάνης οταν τους ειχα ρωτησει μου ζητησαν μονο για κιτ καδενας (χωρίς γρανάζι μεταβλητού χρονισμού) 500 ευρώ. Ο σιφναίος μου ειπε πως το γρανάζι μεταβλητού κοστίζει απο μονο του 490. Που ειναι αυτή η προσφορά ρε παιδιά που περιεχει και το γραναζι; Μην γράφετε μονο ο,τι υπάρχει. Ας γράψει καποιος αποδεδειγμένα οτι έκανε αλλαγή με αυτό το ολοκληρωμένο κιτ και σε ποια αντιπροσωπεία. Τζάμπα το κουράζουμε το θέμα.
  3. Καλημέρα φιλε μου, Διαβασα σε ενα φορουμ (δεν εχω κρατησει το λινκ ειμαι στη δουλεια θα το ψαξω μετά), ότι στα 6αρια το γραναζι μεταβλητού αλλαξε κωδικό στα μοντέλα απο το 2011 και μετά (το δικο μου ειναι 6ο του '11) οποτε επαναπαύτηκα και σε αυτό. Εγγύηση δεν μου ειπε τιποτα ο σιφναίος.. Αλλά δεν προκειται να πολυσκάσω. Το ανταλλακτικό που εβαλα ειναι γνήσιο αντιπροσωπείας οποτε δεν φοβάμαι κατι.. Ειδικά αφου σταμάτησε και ο ηχος..
  4. Καλησπερα φιλε μου, οχι δεν μου ειπε για το γραναζι τίποτα! Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  5. Καλησπέρα φιλε μου, Η καδένα ειναι γυρω στα 250-300 για να αλλαχτει ολο το σετακι σε συνεργείο (στην αντιπροσωπεία 500). Το γραναζι μεταβλητού (τουλάχιστον στο 6αρι) εχει μονο το ανταλλακτικό 490 ευρω! Οποτε φαντασου με τη δουλειά κοντα στο 600-650. Εκτος κι αν εχει βγαλει η VW κανενα σετακι που αλλαζεις μαζι καδενα και γραναζι μεταβλητού πιο φθηνά για το 5αρι. Πήγαινε σε καποιον εμπειρο που ασχολείται με VW και θα καταλάβει αν ειναι μονο καδένα ή αν θελει και γραναζι μεταβλητού. Μην τα αλλαζεις τζαμπα κατευθειαν και τα δυο. Εμένα π.χ. το κροταλισμα σταματησε μονο με αλλαγη σετ καδενας.
  6. Καλησπερα φιλε μου, οχι δεν ειχε αναψει λαμπακι αλλα ο δεν ηθελα να το ρισκαρω απο τη στιγμή που ο ηχος δεν ηταν φυσιολογικος. Σε αυτον που λες οχι δεν ρωτησα.
  7. Καλημερα, επειτα απο αλλαγη του σετ της καδενας, το κροταλισμα δεν ακουγεται πια στην εκκίνηση! Αυτο ηταν το προβλημα. Κοστος αλλαγης σετ καδενας στο Σιφναιο 270 ευρω.
  8. Καλημέρα φιλε μου, Απ' ότι βλέπω εχεις το 5αρι. Απο την αντιπροσωπεία μου ειπανε οτι στα 6αρια ειναι λιγότερο πιθανο να ειναι το γραναζι. Προς το παρόν θα επιλέξω σιφναίο καθώς η αντιπροσωπεία ζητάει τα διπλάσια για να αλλάξει ακριβώς το ιδιο πραγμα. Τηλεφωνικά ο υπευθυνος του service μου ειπε οτι θα αλλαξει κατευθειαν καδενα και οτι αυτό ειναι το πρόβλημα.. (Φαντάσου! Ουτε καν ειπε να το δει και να μου πει...)
  9. Καλησπέρα κι απο μενα, το golf mk6 μου κανει ακριβώς τον ιδιο θορυβο με αυτον που περιγράφουν παραπάνω τα παιδια. Κροτάλισμα για 2 δευτερόλεπτα κατα την κρυα εκκινηση. Πηγα στο σιφναίο και μου ειπε πιθανότατα ειναι ο τεντωτηρας οποτε αλλαγή ολο το σετ καδένας με 270ευρώ (ανταλλακτικά + εργασιες). Απο περιέργεια εκανα και ενα τηλεφωνο στην vw κοζανης και μου ειπε κι αυτός οτι 99% ειναι καδενα (απεκλεισε γραναζι μεταβλητου) και το κοστος ανερχεται στα 500 ευρω (ανταλλακτικά + εργασιες). Σκεφτομαι για σιφναίο, θα ποστάρω οταν εχω νεότερα. Ανέβασα και βιντεο στο youtube. Ο ηχος ακουγεται ξεκαθαρα στην εκκίνηση.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.