Jump to content

Kazuhiro

Trial Moderator
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    11

Everything posted by Kazuhiro

  1. Καλως ηρθες Στέλιο! Με το καλο να το παραλάβεις!!
  2. ***Update*** Το αμαξι πλεον ειναι 190 αλογα με 36 κιλα ροπη. Βελτιωσεις: Μεγαλυτερη τουρμπινα Garrett Carbon Intake RTMG Δοχειο αναθυμιασεων RTMG Ζαντες Original BBS Ci-R GTI-Style χειροποιητη εξατμιση απο τη μεση και πισω, με πιο ελευθερο καζανι πριν το διχαλο-Y Eibach ελατηρια χαμηλωματος 3cm, αντι των μαμα Rline που ηταν ηδη 1,5 cm Με αυτες τις παρεμβασεις πλεον το αμαξι ειναι σβελτο και οικονομικο. Μεση καταναλωση 5.7-6.2 ανα 100 χλμ αναλογα με το ποσο το πιεζεις Επιδοσεις πολυ κοντα σε χρονους με το μεγαλυτερο αδερφακι Golf Mk7 GTD με τα 184 αλογα
  3. Ο Πορφυρης ειναι Θεσσαλονικη! Δεν ξερω αν μιλας για το Γιωργο στο Μοσχατο! Παντως αν λεμε για το ιδιο ατομο αν σου ειπε οτι γινεται μπορει να το κανει.
  4. Να προχωρήσεις σε βελτίωση πρώτου σταδιου! Αξίζει και δεν έχει πρόβλημα μς την αξιοπιστια...Μπορείς να πας σε αρκετους δοκιμασμένους για ενα πρώτο σταδιο, οι διαφορες είναι αμελητέες
  5. Βαζεις πρόγραμμα και όχι παράλληλο! Εχεις bosch εγκέφαλο και βοηθαει με ενα προγραμμα θα δεις 140-150 αλογα με 30-33 κιλα ροπη.... Θα δεις αισθητή διαφορα αλλα ποτέ δεν θα γίνει βενζινη 220 αλογα!!!
  6. Κλαδης Αντρέας στην Αθήνα, KOTSOPOULOS Basil και πολλοί ακόμα!
  7. Καλησπέρα ομαδαρα, Ήρθε η ώρα να γράψω και εγω τη δικιά μου τρέλα για βελτίωση. Για αρχή σας παραθέτω μερικες φώτο πριν και μετά εξωτερικά + δυναμομετρηση! Πλέον το αμάξι σχεδόν 180 αλογα και 37 κιλά ροπή. Μόλις βρω χρόνο έρχονται αναλυτικά όλες οι αλλαγές!
  8. Μια από τα ίδια! Κοζάνη ήδη παίζουν μονοψήφια... Σε 3 4 εβδομάδες θα μπούνε πάνω τα χειμερινά μας. 16άρες 7αρες!
  9. Σε ευχαριστώ! Αναμονή για αποστάτες σε λίγες ημέρες... Μαύρισμα οροφής και ελατήρια 3 3.5 Μαξ! Και μηχανικά μέσα στον Ιούλιο ευελπιστούμε να δούμε 190+ άλογα
  10. Ο Μανταρινης είναι ζουμερος τελικά!!! Και μια φωτο από το πώς είναι σήμερα το δικό μου!
  11. Φυσικά και εγώ μέσα αν είναι να γίνει Θεσσαλονίκη!
  12. Καλοκαιρινα έτοιμα! Μια σημερινή!
  13. Τα βρίσκουμε κάπου στη μέση! Χάχαχα αν δεν θες κάτι πολύπλοκο και γίνεται χωρίς έκδοση προ έχω ίσως άτομο Αθήνα να σε βοηθήσει!
  14. Παιδιά εννοείται δεν χάνω κάτι εγώ το πλήρωσα μια φορά και τέλος! Δεν έχω ούτε περιορισμό στα αμαξία που μπορεί να συνδεθεί οπότε feel free to ask!
  15. Ορίστε και 3 φώτο από το δικό μου ταπεινό ντιζελάκι. (Μια κανονική, Μια με τα χειμερινά μας και μια το μοτερ μας) Σε λίγες ημέρες έρχονται και φώτο με τα καλοκαιρινά λόγω καραντίνας μας βρήκε ο Μαϊος με χειμερινά.
  16. Τέλεια! Αυτά είναι άντε περιμένουμε updates.
  17. Το έχω περίπου 2 χρόνια το OBDEleven pro! Είναι εύκολο σε αυτά που πληρώνεις αλλά αν έχεις και βασικές γνώσει απο VCDS μπορείς να κάνεις ακόμα πιο πολλά πράγματα. Όποιος είναι απο Θεσσαλονίκη ή έρχεται συχνά μπορώ να βρεθούμε και να κάνουμε ότι αλλαγές θέλει.
  18. Πολύ ωραίο το εργαλείο! Για εμένα πίσω το εσωτερικο πλαστικό του σήματος κάντο στο χρώμα του αυτοκινήτου. Μπροστα παίξε σε Mat/gloss ή σε διαφορετικό τόνο μαύρου, χάνετε το σήμα! :)
  19. Goodyear Eagle F1 assymetric 5 σε Golf mk7 225/45/17 . Μέχρι στιγμής απόλυτα ικανοποιημένος και απο θόρυβο, ικανοποιημένος από κρατήματα/αίσθηση στο δρόμο σε στεγνό και βρεγμένο και από κατανάλωση ίσως ελάχιστα λίγο πιο πάνω .
  20. Golf 5αρι μαυρο με αυτοκολλητο του club το πετυχαίνω καθημερινά σχεδόν, κεντρο Θεσσαλονίκης. (Κασσανδρου) Είναι κάποιος απο εδώ?
  21. Παιδιά καλησπέρα! Συγγνώμη για την αποχή μου!!! Πρέπει να γίνουμε πιο ενεργοί στα meets μας και ειδικά βόρειο Ελλάδα! Λίγο συντονισμό θέλει και θα το καταφέρουμε!
  22. Κάτι για Βόρειο Ελλάδα! Επιβάλλεται για εμένα 1 ημέρα το μήνα να πίνουμε ένα καφέ οι βόρειοι!!
  23. Καλησπέρα! Τρέχω και εγώ! Συμβουλή μου για την καρότσα του golf mk7 μην κοιτάς το 1200 με τα 105 αλογα! Το έχω σε καρότσα Ίμπιζα είναι πολύ καλό αλλά σε γκολφ νομίζω δεν θα μου άρεσε! Εγώ θα προτιμούσα 1.4 122, 1.4 140 η 1.4 150! Μου επιτρέπεται να ρωτήσω το μπάτζετ!?
  24. Welcome back παίδες! Πάμε δυνατά!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.