Jump to content

Panosmp

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Panosmp

  1. Ερχόμενος απο αλλαγη λαδιών. Είχα βαλει τα castrol, παρατήρησα πιο άγρια λειτουργία στο μοτέρ δονήσεις κτλ. Τα πέταξα στις 2500χλμ. Και έβαλα τα mobil 1 πρώτη φορά. Καμια σχέση, ηρέμησε το αμάξι.Εκτός και αν τα castrol που ειχα αγοράσει ηταν μούφα. Δεν ξέρω απ'αυτά, απλά λέω.
  2. Τελικά έβαλα koni πορτοκαλί με τα μαμά ελλατήρια, νέα top mount Και bumb stop και σινεμπλοκ απο s3 (τα μασίφ) έμεινα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα , έμεινα ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. το αμάξι έστρωσε χώρις να γίνει κούτσουρο. βέβαια τα αμορτισέρ (sachs μαμα) ήταν τελειωμένα + ότι τα έβαλα μαζί με τα σινεμπλόκ.
  3. ξέρει κανείς να μου πεί το Part number για τον πνίχτη του 1.4 160? δέ πιστεύω να πηγαίνει όλο μαζί με το κουτί?? θέλω να τον πάρω να τον βάλω στο δικό μου γιατί δεν είχε. εκτός αν περισεύει απο κανέναν
  4. & τρόμπα άλλαξα... μου την έβγαλε το καλοκαίρι αυτήν.
  5. τί να πώ και γώ πάντως μπροστά μου το σύνδεσε και το είδαμε μου έιπε ότι δεν έχει προλάβει να γίνει μόνιμο γιαυτό δεν έχει ανάψει. 85000 χλμ έχω.βέβαια το πηρα μεταχειρισμένο με 60000 αν κ το κοίταξα καλά ποτέ δεν ξέρεις. τελικώς το άλλαξα να ξεμπερδεύω και άμμέση αλλαγή να μην ήθελε δεν θα μπρούσα να ζω με το άγχος.
  6. Καλησπέρα, έχω ενα golf 6 1.4 160 cavd. τις προάλες έβαλε το vcds στον εγκέφαλο ο μηχανικός και έβγαλε οτι κατέγραψε σφάλμα g40/g28 πριν κάμιά 250ρα χιλιόμετρα, μου το έκανε reset και μέτά απο καμια 200ρια το έβγαλέ πάλι που πήγα και το κοιτάξαμε έτσι το έβαλα για αλλαγή καδένας, όλα καλα 610€ μαλλί :/ το πλήρες σέτ μαζί μετο γρανάζι μεταβλητού (γνήσια ο νέος κωδικός το γρανάζι μεταβλητού τελέιώνει σε G μου είπε) περιφερειακά και λάδια φίλτρο και εργασία νομίζω καλή τιμή απότι έχω δεί και κάνει καλή δουλειά ο άνθρωπος. Με ενημέρωσε ότι όντως είχε ξεχειλώσει λίγο η καδένα και ήθελε αλλαγή. Μια πληροφοριακή ερώτηση γιατί δεν άναψε check engine (στο vcds έλεγε immediate και όχι MHL ON που έιχα δεί που ανεβάζουν τα παιδιά εδω) επίσης ούτε θόρυβο κροτάλισμα είχα ποτέ. μήπως τελικά πρέπει να το κοιτάμε αρκετά συχνά τουλάχιστον όσοι δεν έχουν αλλάξει και ποτέ? . Τέλος παντων τουλάχιστον έχω την αίσθηση ότι γλίτωσα τα χειρότερα.
  7. Καλημέρα, Απο ότι είδα και από το δικό μου τις προάλες, το VI 1.4 160 φοράει 55ρι καλάμι και τα sachs super touring. Είμαι και εγώ στην φάση αναζήτησης αμορτισέρ, δεν θέλω να το χαμηλώσω μου είπαν κάτι λίγο πιο σκληρό που θέλω τα είναι τα Koni str.t αλλά οι απόψεις είναι αμφιλεγόμενες οτί χαλάνε γρήγορα κτλ. Σε μέγάλο έμπορο που πήρα τηλ να ρωτήσω για αυτά μου πρότεινε τα kyb ultra sr. με προβλημάτισε που αυτά λένε πως ταιριάζουν μόνο σε ιαπωνικά και μου είπε οτι είναι αστικός μύθος. Ο μάστορας μου πάλι λέει ta kyb να τα ξεχάσω. Γενικά θέλω κάτι καλύτερο από τα μαμα αλλα μέχρι εκεί, Αν υπήρχαν τα sachs advantage θα τα έβαζα. Έχετε μια γνώμη σχετικά?
  8. λύθηκε το πρόβλημα.. όπως τα είπατε, το σωληνάκι της βενζίνης ήταν πήγα στο μάστορα και το είδε, βεβαια σημερα ουτε θόρυβος ούτε τπτ.. αλλά έπαιξε λίγο και όντος αυτό έκανε τον συντονισμό. για αλλαγή δε χρειάζεται μου είπε μην πληρώνω θα μου βάλει λίγο αφρώδη ταινία ανθεκτική και θα είναι κομπλέ.
  9. Παιδιά καλησπέρα, είμαι κάτοχος golf tsi160 cavd έχω το εξής θέμα, όταν ο κινητήρας είναι στο ρελαντί ακούγετε κροτάλισμα σαν συντονισμός συνεχόμενος χωρίς να σταματάει μέσα στο αυτοκίνητο από την μερία του συνοδηγού περισσότερο, στην αρχή το έκανε πιό αθόρυβα νόμιζα πώς είναι από τις γρύλιες του κλιματισμού αλλα είναι απενεργοποιημένος μάλλον απλά ακούγετε μέσα από αυτές. Απ έξω δεν ακούγεται κάτι ανησυχητικό σαν τα βίντεο που έχετε, ίσως ο θόρυβος έρχεται κάτω αριστερά του κινητήρα όπως τον κοιτάμε χαμηλά αλλά δεν είμαι σιγουρος. Επίσης το κάνει μόνο στο ρελαντί μετο που αγγίξω το γκάζι εξαφανίζετε και μετά επιστρέφει. ούτε εν κινήσει νιώθω τπτ. Να φταίει το κρύο που ακούγετε πιό έντονο αυτές τις μέρες δεν ξέρω πήγα και πορεία κανα μισάωρο και αφού σταμάτησα πάλι ακουγόταν στο ρελαντί πάντα.Μπορείτε να μ στείλετε πμ κανα μάστορα εντός Αττικής που είναι γνώστης να πάνω να ρίξει ένα βλέφαρο?
  10. Παιδιά καλησπέρα, είμαι κάτοχος golf tsi160 cavd έχω το εξής θέμα, όταν ο κινητήρας είναι στο ρελαντί ακούγετε κροτάλισμα σαν συντονισμός συνεχόμενος χωρίς να σταματάει μέσα στο αυτοκίνητο από την μερία του συνοδηγού περισσότερο, στην αρχή το έκανε πιό αθόρυβα νόμιζα πώς είναι από τις γρύλιες του κλιματισμού αλλα είναι απενεργοποιημένος μάλλον απλά ακούγετε μέσα από αυτές. Απ έξω δεν ακούγεται κάτι ανησυχητικό σαν τα βίντεο που έχετε, ίσως ο θόρυβος έρχεται κάτω αριστερά του κινιτήρα όπως τον κοιτάμε χαμηλά αλλά δεν είμαι σιγουρος. Επίσης το κάνει μόνο στο ρελαντί μετο που αγγίξω το γκάζι εξαφανίζετε και μετά επιστρέφει. ούτε εν κινήσει νιώθω τπτ. Να φταίει το κρύο που ακούγετε πιό έντονο αυτές τις μέρες δεν ξέρω πήγα και πορεία κανα μισάωρο και αφού σταμάτησα πάλι ακουγόταν στο ρελαντί πάντα.Μπορείτε να μ στείλετε πμ κανα μάστορα εντός Αττικής που είναι γνώστης να πάνω να ρίξει ένα βλέφαρο? μετακίνιση στο αντοιστοιχο για golf 5-6
  11. μαλιστα.. ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες θα δω τι μπορώ να βρώ και θα επανέλθω
  12. Ευχαριστώ πολύ... ακόμα εάν βρω 7j σε 17” ζάντα τελικά (γιατι είναι και το οικονομικό) το 215/45/r17 είναι οκ για το αμάξι ?
  13. Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα. Πριν λιγες μέρες αγόρασα το golf mk6 tsi 160, με φορεμένες ζάντες 18" s4 replica, και έχω τα εξής θέματάκια, Για αρχή η ζάντα παραείναι εξω και υπερβολική για τους δρόμους που οδηγώ και θέλω να του βάλω 17" και λάστιχα 225/45/r17 μιάς και απο ότι διαβάζω είναι πολυφορεμένα και δοκιμασμένα στο αμάξι, και τα τωρινά έχουν λιγους μήνες ψωμί ακόμα. Ωστόσο με προβληματίζει το πάχος της ζάντας 7j 7.5j ή 8j, και το offset (πού δεν ξέρω το σωστό και πώς να το υπολογίζω πάντως σίγουρα μεγαλύτερο απο το 35 π έχει τώρα) στο wheel-size δίνει διάσταση 7j με 225/45/17, και et54 είναι σωστό αυτό το πάχος για 225 λάστιχο λίγο μ φαίνεται.. μήπως θέλει 215? μπορείτε να μου προτείνετε μου τισ σωστές διαστάσεις σε ζάντα με το σωστό περιθώριο offset για να "πατάει" καλά να δείξει ωραία αλλα να μήν υπάρχει θέμα να "βρίσκει".
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.