Jump to content

marinos82

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by marinos82

  1. αν τα συνεργεία και ειδικά τα εξουσιοδοτημένα δεν μπορούν να κάνουν την δουλεία τους να τα κλείσουν καλύτερα. δεν έχω αργήσει ποτέ τα σέρβις και το τι χρειάζεται και στα πόσα χλμ πρέπει να αλλαχτεί κατι ειναι υποχρεωμένοι να σε ενημερώσουν. οι περισσότεροι ανθρωποι όπως και εγώ δεν έχουν τις ειδικές γνώσεις αλλιώς θα τα έφτιαχνα και μόνος μου.
  2. γεια σας παιδιά . έχω ένα golf v tsi 140ps του 2006 χωρίς μετατροπές όλο μαμά πολύ προσεγμένο και το πρόβλημα μου είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια έχω πληρώσει πολλά λεφτά σε μηχανικές βλάβες χωρίς να φταίω. αυτή τη στιγμή που γράφω αυτό το κείμενο το αμάξι είναι στο συνεργείο για αλλαγή αντλίας νερού για 4η φορά τα τελευταία 5 χρόνια. επίσης πριν 3 χρόνια άλλαξα το σασμάν γιατί έσπασε στα καλα καθούμενα και μου κόστισε 1200ευρω μεταχειρισμένο φυσικά. το αποτέλεσμα είναι ότι εκτός του ότι δίνουμε μια περιουσία σε ένα αυτοκίνητο θα πρέπει να πληρώνουμε και τα λάθη των εταιριών και των εργοστασίων από την τσέπη μας. αν υπάρχει κάποιος αρμόδιος που διαβάζει αυτό το κείμενο ας μου δώσει μια εξήγηση ή έστω μια συμβουλή γιατί πλέον δεν υπάρχουν αλλα λέφτα, έχουμε και οικογένειες συντηρήσουμε. ας αναλάβουν επιτέλους οι υπεύθυνοι το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί....
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.