Jump to content

GabrielM

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About GabrielM

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης - Αλεξανδρούπολης
  • Νομός
    Έβρου

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

GabrielM's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Καλημέρα. Πήγα πήρα σήμερα το αμάξι απο την αντιπροσωπεία VW στην Κομοτηνη. Πλήρωσα σύνολο 730 Ευρώ. Τα οποία περιλαμβάνει : 1. ΚΙΤ καδένα (μαζί με μεταβλητό και διάφορα παρελκόμενα ) 505,00 2. Αλυσίδα-γρανάζι αντλίας λαδιού (μου έδειξε και ένα έμβολο(;) βαλβίδα (;) δεν ξέρω τι ήταν 125,00 3. Λάδια-φυσούνες κρεμαγιέρας και διάφορα ψιλολόγια 100,00 Πολύ καλύτερα απο τον αντιπρόσωπο Αλεξ/πολεως που ζητούσε 780 χωρίς τα 2 και 3. Και ακόμα καλύτερα απο το εξωτερικό συνεργείο που ήθελε 1000,00 μόνο για ανταλλάκτικα χωρίς την δουλειά. Όσον αφορά τον θόρυβο θα το ακούσω αύριο το πρωί. Ελπίζω να είναι η τελευταία παθητική βλάβη που βγάζει.
  2. Καλημέρα. Η προσφορά αφορά μόνο tsi; Προσωπικά , πήγα το αμάξι μου golf fsi V 1600 στην Κομοτηνή. 500(με το μεταβλητό) ευρώ μου είπε ο άνθρωπος + 125 αντλία λαδιού αν χρειαστεί. Στην Αλεξανδρούπολη ο αντιπρόσωπος ζητούσε 780 και το συνεργείο που συνεργάζομαι 1000 μόνο τα ανταλλακτικά....για να δούμε...
  3. Γειά σας . Μόνο αν πάμε το αμάξι στην αντιπροσωπεία μας κάνουν αυτή την τιμή; Εμένα που είναι ανοιγμένο στο γκαράζ τι να κάνω; Να πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω πόσο θα μου το κάνουν στην εδώ αντιπροσωπεία και τους το πάω; Edit: Άσε που όταν το πηγα πριν 2 μήνες μου είπανε να το αφήσω μια μέρα εκεί να το ακούσουν το πρωϊ. Το πέζανε και άσχετοι εδω. Οτι πρώτη φορά του ακούνε το θέμα.
  4. Αυτο το σετάκι που το βρισκεις και στο *μη επιτρεπόμενο @ URL* στα ~280€ με το νεότερο γρανάζι μεταβλητου χρονισμου(e?f?) δεν κάνει; Μπορεί κάποιος να πει ,αν γνωρίζει , αν πέρα απο το γραναζι μεταβλητού μπορεί να υπάρχει βλαβη και στην αντλια λαδιου; Ο μαστορας θελει να αλλαξει και αυτο χωρις να ξερει αν ειναι χαλασμενο ή οχι. Γιατι ετσι τον είπανε...
  5. Καλησπέρα , έχω golf fsi '05-'06 με 100.000 χλμ Έδω και ένα χρόνο άκουγα το γνωστό κροτάλισμα. Στην αρχή μονο στην εκκίνηση τώρα τελευταία και μετά. Το πήγα την Τρίτη στο συνεργείο. Απο την πρώτη στιγμή μου είπε ο μάστορας οτι απο τον θόρυβο είναι θέμα στην καδένα. Το άνοιξε και με πηρε τηλέφωνο να πάω να το δώ. Αυτό που τον προβλημάτισε ήταν οτι ήταν ξερή. Χωρίς λάδι. Μου λέει οτι θα άλλαξει σίγουρα καδένα και γρανάζια γιατί τα δοντάκια έχουν φθαρεί. Αλλα δεν μπορεί να καταλάβει αν φταίει η τροφοδοσία λαδιού ή το γρανάζι μεταβλητού. Μου είπε θα το δεί και θα με ενημερώσει. Να σημειώσω οτι η ένδειξη βλάβης ήταν φωτεινή μονιμα γιατί μόλις τελειώσε η εγγύηση έβγαλε σφάλμα για αισθητήρα Λ(ή κάτι τέτοιο) Για τον λόγο οτι είμαι άσχετος. 1.Μπορεί απο το διαγνωστικό μηχάνημα να έβλεπε πιο μπροστά αν έχει πρόβλημα στην καδένα; 2.Υπάρχουν πηγές για ΟΕΜ ανταλλακτικά; Για να μη τα πληρώσω μαύρο χαβιάρι...ή αν υπάρχουν ενδεικτικές τιμές. 3.Παράλληλα με την αλλαγή μπορεί ο μάστορας να κάνει και άλλες εργασίες; πχ να άλλαξω τον χαλασμένο αισθητήρα(τότε μόνο το ανταλλακτικό είχε 5-6 καταστόρικα) 4. Υπάρχει περίπτωση η φθορά αυτή να έγινε απο άμελεια συντηρητή; Ή είναι καθαρά παθητικό απο την μαμά; Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.