Jump to content

Thanosxx

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About Thanosxx

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Αττικής - Χαϊδαρίου
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R1 (2010)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Thanosxx's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλησπερα, ανοιγω το θεμα και παλι μετα απο πολυ καιρο. Το προβλημα σε μενα λυθηκε με καθαρισμο πεταλουδας οπως ειχε αναφερει ο electric doctor πιο πανω.
  2. Καλησπέρα σε ολούς. Στα γρήγορα να μην τα πολυλογώ. Όταν αφήνω το αμάξι αναμμένο στο ρελαντί πάνω απο 1 με 2 λεπτά ανάβει το λαμπάκι του esp και μένει σταθερά αναμμένο. Όταν συνεχίσω την πορεία το αμάξι χάνει ισχύ του και το λαμπάκι συνεχίζει να μένει αναμμένο. Τονίζω οτι το λαμπάκι μένει σταθέρα αναμμένο, χωρίς εγω να απενεργοποιώ το esp. Αν το σβήσω και το ξαναβάλω μπροστά σβήνει το λαμπάκι και ολα όπως πριν. Έχει κάποιος ιδέα τι μπορεί να είναι αυτό ή έχει συμβει σε κάποιον κάτι παρόμοιο;
  3. Ίσως να είχε αλλάξει πολλαπλασιαστη ο φίλος μου. Αφού το πρόβλημα λύθηκε μια χαρά. Εμένα πάντως ήταν μπουζί.
  4. Καλησπέρα φίλε. Πριν κανένα μήνα έπαθα και γω το ίδιο. Άλλαξα μπουζί και όλα όπως πριν. Εγώ έχω βέβαια το 1.2 tsi αλλά φίλος μου με gti σαν το δικό σου έπαθε ακριβώς το ίδιο και έφταιγε μπουζοκαλωδιο. Πάντως σωστά προσανατολιζεσαι κάτι από όλα αυτά πιστεύω φταίει.
  5. Καλησπέρα φίλε @Bad Boy αυτό γίνεται με μισή στροφή τιμονιού και μόνο όταν είμαι σταματημενος. Τώρα αν είναι φυσιολογικό αυτό δεν το ξέρω. Πάντως πιο παλιά δν το είχα παρατηρήσει. Φαντάσου ότι κάθε φορά που κουνάς τιμόνι τα φωτα τρεμοπαιζουν όπως όταν κάνουμε σινιαλο στο δρόμο.
  6. Δεν ξέρω αν αυτό γινόταν και πιο παλιά σε μικρότερο βαθμό, αλλά τώρα είναι έντονο με γυμνό μάτι. Επίσης να τονίσω ότι αυτό γίνεται μόνο στο ρελαντί. Πήγα σε ηλεκτρολόγο μου μέτρησε τάση με πατημένο γκάζι και δν είχε τόσο διαφορά. Αυτός μου είπε ότι δν μπορεί να κάνει κάτι και ότι δν είναι κάτι ανησυχητικό. Αν επιδεινωθει το ξανακοιταμε. Αυτή ήταν απάντηση που πήρα. Αν έχει κάποιος να προτείνει κάποια λύση ή αν το έχει πάθει.
  7. Καλησπέρα, είμαι κάτοχος Polo 1.2 tsi (6R). Προχθές παρατήρησα ότι με την μεσαία σκάλα αναμμένη (φώτα πορείας) οταν στρίβω το τιμόνι δεξιά ή αριστέρα πέφτει στιγμιαία η τάση και τα φώτα τρεμοπαίζουν. Αυτό γίνεται μόνο όταν στρίβω το τιμόνι. Μέτρησα την τάση της μπαταρίας και όντως οταν στρίβω το τιμόνι η τάση της μπαταρίας απο 14V πέφτει στιγμιαία στα 12.3V. Επειδή ούτως η αλλως ήθελα αλλαγη μπαταρίας, αλλαξα μπαταρία και έβαλα μεγαλύτερη (70Α) αλλά το πρόβλημα παραμένει. Σαν πιθανή λύση σκέφτηκα οτι χρειάζεται αλλαγή των υγρών τιμονιού, ίσως επείδη ζορίζεται το τιμόνι και ίσως χρειάζεται παραπάνω ρεύμα για αυτό πέφτει στιγμιαία η τάση. Αν ξέρει κάποιος υπάρχουν υγρά τιμονιού και αν ναι κάθε πότε χρειάζονται αλλαγή. Επίσης αν σε κάποιον έχει παρουσιαστεί το ίδιο πρόβλημα πιθανές λύσεις.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.