Jump to content

Sotos_

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sotos_

  1. Ιδιο με εσενα και εγω (2013), με μονη διαφορά οτι το δικό μου είναι το Variant (station) στα 106.000 χλμ, και δεν εχω καθαρίσει ποτέ μπεκ. Πάνω κάτω την ίδια κατανάλωση έχουμε και στην πόλη και στο ταξίδι. Βεβαια εχω λίγο βαρύ δεξί πόδι και παντα πίστευα οτι αυτό έφταιγε. Πάντως έτσι ήταν από την αρχή. Δεν εχει αλλάξει κάτι δηλαδή προς το χειρότερο όσο παλιώνει (μιλώντας για κατανάλωση). Ο μόνος τρόπος που βρήκα να ρίξω την κατανάλωση πετρελαίου, είναι να χρησιμοποιώ το ποδήλατο μέσα στην πόλη όταν είμαι μόνος.... Ανεβαίνει βέβαια η κατανάλωση φαγητού μετά... και δεν συμφέρει καθόλου ούτε και αυτό... Αλλα δεν μπορείς να τα έχεις και όλα...
  2. Οχι Κάτοχος Β7 Variant απο το 2013, δεν εχω αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα. Μήπως το παράθυρο δεν κλείνει καλά? μηπως ρεγουλάρεται η πόρτα με κάποιο τρόπο να κλείνει καλύτερα? Το εχεις αναφερει στην μαμα?
  3. Passat B7 Variant εγω, 110k χιλιομετρα περιπου, αγορασμενο απο καινουριο το 13 στα 35k περιπου βαρεσε η αντλια νερού, μου την αλλαξαν με refurbished γιατι δεν υπήρχε καινούρια και χρειαζόμουν το αυτοκίνητο. Στα 90k περιπου κοπηκε ενα σωληνακι που παει νερο στον πίσω καθαριστηρα, ευτυχως το βρηκαμε εγκαιρα και δεν χρειάστηκε να παμε σε μεντιουμ για να δουμε που οφείλεται η μυρωδιά υγρασίας στον πίσω χώρο (μπραβο στην καρεντα εδω στο μαρούσι) στα 100k αλλαξα ιμαντα δυναμό γιατι στο σερβις μου είπαν οτι εχει σημάδια φθορας. Τίποτε άλλο ως τώρα, ούτε καν μπαταρία. 10/10 φυσικά
  4. Τουλαχιστον στο Passat ε καποιο συνδιασμό πλήκτρων κάνει reset στις θεσεις όλων των κλαπε. Μηπως κάτι τέτοιο βοηθήσει? (αν ειναι οπως λεει ο προηγουμενος φίλος θέμα των κλαπε)
  5. και εμενα το B8 (Diesel ομως) ζήτησε αντλία στα 30k περίπου. Ευτυχώς καλυπτόμουν ακόμα. Δεν υπήρχε διαθεσιμο ανταλλακτικό (μου είπαν) και η επιλογή για άμεση αποκατασταση ήταν μόνο να βάλουν refurbished. Ειπα ΟΚ, την έβαλαν και όλα ΟΚ. Τώρα είμαι στα 100k ευτυχώς χωρίς πρόβλημα ακόμα.
  6. Και εγώ ενδιαφέρομαι αν υπάρχει κάτι. Ευχαριστώ!
  7. Ευχαριστω! Οταν λες κινητο εννοεις android? Γιατι μια ματιά που εριξα, βλεπω οτι Bluetooth με IOS δεν... (βεβαια εχει κάποια μοντελα που παιζουν με iOS και WiFi) Καλα καταλαβα ? Ευχαριστω και πάλι.
  8. Αν μπορείς πες τίποτε περισσότερο, ή "δείξε" κανένα θέμα εδω στο φορουμ να διαβασω να μάθω τίποτε. Εχω μαυρα μεσάνυχτα. Ευχαριστω
  9. δυστυχως δεν εχω εμπειρία απο after market για να σου απαντησω.
  10. Σε passat B7 μπορώ να δω αυτό το κρυφό μενου κανονικά. Αναρωτιέμαι αν οι ίδιες πληροφορίες βρισκονται στα ίδια σημεία που αναφέρονται στο πιο πανω αρχειο (που ειναι του Golf) βασικά ψάχνω απεγνωσμενα να βρω ενδειξη Volt της μπαταρίας γιατι νομίζω οτι μετα από 5 χρονάκια έχει αρχίζει να πνεει τα λοίσθια ... Βεβαια σε αυτό το αρχείο δεν δειχνει πουθενα τετοια ενδειξη... και ουτε απο χειροκίνητο ψαξιμο καταλαβαίνω να έχει... Καμιά ιδέα?
  11. Εγω για το ιδιο αμαξι με το ίδιο συστημα, που εψαχνα λύση για bluetooth... βρήκα στο ebay ενα 9W7 BLUETOOTH MODULE UNIT (7P6035730F) στα 100 δολάρια στην αμερικη. Πήρα και την καλωδίωση απο ebay 22 δολαρια (VW Golf Jetta Passat RCD510 RNS510 Bluetooth Wiring Harness Cable 9W2/9W7) η οποία συμπεριλάμβανε και το μαμα μικρόφωνο. Περασα μονος την καλωδίωση και το μικρόφωνο (βασισμενος σε βιντεακια που κυκλοφορούν στο νετ) Η καλωδίωση ήθελε μια πατεντα στην ακρη της προς το συστημα, καθώς δεν ήταν 100% συμβατη (για κακή μου τύχη). Τωρα λειτουργει τέλεια. Και μουσική στριμαρω, και τελειο ηχο στις κλησεις, και την μουσική κόβει όταν μιλάω στο κινητο, και τις επαφες μου μεταφερει κανονικα (iPhone φρέσκο) και όλα λειτουργουν νομιζω όπως θα έπρεπε. Δυστυχως δεν εχω πολυλειτουργικό τιμόνι (αυτη θα ειναι η επόμενη αναβαθμιση αν βρω λίγο χρόνο) Θελω να πω οτι αν εχεις χρόνο για ψαξιμο, και αν πιάνουν και λίγο τα χέρια σου, το κανεις σχετικά οικονομικά, και στην πορεία μαθαίνεις και διάφορα για το αμάξι σου.
  12. Τελικα το βρηκα το προβλημα ... "παιζοντας" με το VCDS ειχα προσπαθησει να ανaιρέσω την λειτουργία του auto start-stop και το εοχα ξεχασει. Κανοντας το ομως αυτό, χωρίς να ξέρω το πως και το γιατι, σταματησαν να λειτουργούν μια σειρά άλλων πραγματων (τα λεω παραπάνω)... Χτες σε μια τελευταία προσπαθεια μου να λύσω το προβλημα... αλλαξα πάλι αυτο το ενα και μοναδικό "τικ" μέσα στο VCDS, και ως δια μαγείας, άρχισαν να λειτουγρούν και πάλι όλα καλα!!! Ευτυχως γιατι ειχα αρχισει να κάνω σκεψεις για ευχέλαιο, ξεματιασμα... και σεναρια για το πόσα θα μου ζητησει ο μαστορας να βρει τι φταίει...
  13. ευχαριστω για την απαντηση... Θα το ελεγξω αν και το βλεπω λιγο τραβηγμενο να εχει συμβει κατι τετοιο τόσο νωρις (ουτε τρακαρισμα ειχα ουτε τιποτε) Κατι άλλο που προσεξα ειναι οτι με την οπισθεν δεν αναβει και το πισω ασπρο φως.
  14. Passat B7 1600 TDI ('12) Ξαφνικα σταματησαν να λειτουργουν κάποια συστήματα... Εχω βρει ως τώρα τον αναπτήρα, την αντλία νερου των καθαριστήρων (μπρος πισω) τον καθαριστήρα πίσω, την μεγάλη σκάλα φώτων (οταν κανεις σινιάλο λειτουργει) και δεν ξερω εγω τι άλλο δεν λειτουργεί... Χωρίς να πειράξω κάτι... Συγκεκριμενα συνδεσα το 9w7 bluetooth στο RCD510, και ετρεξα το VCDS 11.11 για να το σεταρω... Δεν ειχα και πολύ χρόνο, δεν το ολοκλήρωσα, και δεν το εψαξα και παραπάνω. Το αφησα για άλλη μέρα. Tα αποσύνδεσα όλα και απλα τα άφησα για άλλη μέρα. Γεγονος είναι οτι δεν πειραξα κάτι άλλο όμως. Μονο εκανα ενα scan για να εχω την κατασταση του αυτοκινητου πριν κάνω οτιδήποτε αλλο. Αμεσως μετα ομως Σταματησαν να λειτουργουν τα παραπάνω... Εκανα ενα τσεκ στις ασφάλειες, δεν βρηκα καμια καμένη... Υπάρχει καμιά ιδέα ?
  15. τελικα ουτε και εδω που το φεραμε το ποστ ειχε καλύτερη τυχη Γενικά υπάρχει υλικό στο νετ, εχω διαβασει διαφορα, δεν βλέπω σοβαρο λόγο να παει καποιος στο 9W7 αντι για το 9W2. Δεν θα εχεις το phonebook στην οθονη κλπ. Και η διαφορλα τιμής είναι αξιοπρόσεκτη.,.. Απλα ψαχνομαι αν καποιος εχει ο ίδιος εμπειρία να πει τίποτε περισσότερο... γιατι μιλάμε για 3πλη ή 4πλή τιμή το ενα με το αλλο.
  16. Ευχαριστω πολυ και σορρυ!
  17. Καμιά βοήθεια κάποιος φίλος εδώ ? Να παω για κάτι τέτοιο ? φτάνει? Ή να προτιμήσω το 9W7 για κάποιους λόγους που δεν ξέρω? Αν αγορασω τα εξαρτήματα, εκτος απο την εγκατασταση χρειάζεται και κάποιο σεταρισμα στα ηλεκτρονικά συστήματα του αυτοκινήτου, ή θα το "δει" ετσι ? Όποια πληροφορία έχετε θα με βοηθούσε... Ειδικά αν κάποιος φίλος το έχεικανει ήδη. Ευχαριστώ!
  18. Καλησπέρα στην παρέα! Ειναι να αγορασω ενα μεταχειρισμένο variant B7 του 13 ντιζελ 1.6. Του λείπει το Bluetooth και αναρωτιέμαι τι χρειάζεται να υπολογίζω από εξοπλισμό και κόστος για αυτόν. Εννοειται οτι οσο πιο οικονομικά, τόσο πιο καλά. Και επειδη ασχολουμαι γενικώς, είμαι διαθετημενος να βρω τα υλικα (εντός ή εκτός χώρας) και να τα εγκαταστησω και μόνος - ή όσα μπορώ τελος παντων που δεν απαιτούν ειδικά εργαλεία. Αν εχω καταλαβει καλα, εχει εγκατεστημενο το RCD 510 Επίσης θα με ενδιέφερε και το πολυλειτουργικό τιμόνι. Μπορείτε να με φωτίσετε τι χρειάζεται από υλικά? Κάποιο λινκ, καποιο αλλο topic εδω ή σε ξένο forum που καποιος το εχει κάνει ήδη... Ευχαριστώ πολύ !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.