Jump to content

KosV

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by KosV

  1. Καλησπέρα, Με ενδιφέρει η τοποθέτηση μεμβρανών στα 4 παράθυρα και στο πίσω παρμπρίζ (στο αυτοκίνητό μου τα εργοστασιακά κρύσταλλα στα πίσω παράθυρα και πίσω παρμπριζ είναι ήδη ελαφρώς φιμέ). Στο website της LLumar είδα ότι υπάρχει διαθέσιμος ένας τύπος (τον ονομάζει Style Green) που έχει την χαρακτηριστική πρασινωπή απόχρωση των εργοστασιακών κρυστάλων του VAG γκρουπ και λειτουργικά χαρακτηριστικά που με καλύπτουν (Διαπερατότητα Φωτός 36%, Απόρριψη Θερμότητας 39%, Μείωση Αντιηλιάς 59%, Προστασία UV 99%). Εαν υπάρχει κάποιος που έχει τοποθετήσει τον συγκεκριμένο τύπο σε Tiguan με εργοστασιακά φιμέ πίσω τζάμια+πίσω παρμπριζ, θα το εκτιμούσα εαν μπορούσε να μοιραστεί φώτο ώστε να έχω μια εικόνα για το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα (ΔΕΝ θέλω σκούρο τελικό αποτέλεσμα). Εναλλακτικά, θα με ενδιέφεραν και φωτο από κάποιον που έχει τοποθετήσει την διάφανη μεμβράνη Sun Protection 41% επίσης της LLumar. Ευχαριστώ.
  2. KosV

    VW Tiguan II

    Επειδή έχω και εγώ ηλιοροφή, αναρωτιώμουν εαν μπορείς να μας διαφωτίσεις λίγο περισσότερο. Σε ποιο σημείο καταλήγουν τα κανάλια αποστράγγισης της οροφής (ίσως το παρατήρησες όταν ξήλωσαν το εσωτερικό)? Ρωτώ ώστε να έχουμε κατά νου για το που πρέπει να κοιτάμε προληπτικά στο εσωτερικό για υγρασία.
  3. KosV

    VW Tiguan II

    Απαράδεκτο εν έτει 2018 να υπάρχουν τέτοιου είδους προβλήματα και ειδικά από μια εταιρεία που προβάλει την αξιοπίστια και την ποιότητα των αυτοκινήτων της! Προφανώς πρόκεται για σχεδιαστικό σφάλμα. Με τι βουλώνουν οι υδροροές ? Με κόκους σκόνης? Αν και δεν σε γνωρίζω προσωπικά, από τις αναρτήσεις σου δεν μου φαίνεσαι για άνθρωπος που αφήνεις για εβδομάδες άπλυτο το αυτοκίνητό σου. Δηλαδή τι ακριβώς προτείνουν, για να αποπευχθεί η ζημιά? Διάβασα προσεκτικά το manual και το μόνο που αναφέρει σχετικά είναι " Remove leaves and other loose items from the glass roof guide rails at regular intervals using a vacuum cleaner, or by hand ". Ας κρίνει ο καθένας πόσο χρήσιμη και κατατοπιστική τεχνική οδηγία συντήρησης είναι αυτή.... Και στο κάτω-κάτω της γραφής, αν δεν είσαι σίγουρος για την αξιοπιστία/σωστή λειτουργία της ηλιοροφής σου ΜΗΝ την προσφέρεις σαν αξεσουάρ στα αυτοκίνητά σου για να προστάψεις τους πελάτες σου. Μήπως στην περίπτωσή σου εντόπισαν από που προκλήθηκε το πρόβλημα? Αναγνώρισαν τουλάχιστον κάποια υπαιτιότητα από μέρους τους ή έριξαν την ευθύνη εξ' ολοκλήρου σε εσένα? Καλή δύναμη
  4. KosV

    VW Tiguan II

    Ενδιαφέρομαι για αλλαγή της "κλασσικής" εργοστασιακής εμπρόσθιας μάσκας (κάτω μέρος) σε αυτοκίνητο έκδοσης Advanced με την αντίστοιχη τύπου R-LINE (βλ. φώτο) Γνωρίζει κάποιος εαν καταρχάς κάτι τέτοιο είναι εφικτό και εαν ΝΑΙ που περίπου κυμαίνεται το κόστος απόκτησης της R-LINE εμπρός μάσκας (εαν υπάρχουν και σχετικά links είναι ευπρόσδεκτα)
  5. KosV

    VW Tiguan II

    Καλησπέρα, επειδή θα με ενδιέφερε και εμένα η εν λόγω αλλαγή θα ήθελα να σε ρωτήσω το εξής: Για αυτοκίνητο που ΔΕΝ έχει εγκατεστημένο το εργοστασικό Navigation System, υπάρχει η δυνατότητα να προβληθούν οι χάρτες του Android Auto στην οθόνη του Active Info Display? Σημείωσε ότι το Android Auto που έχω εγκαταστήσει στο smartphone μου λειτουργει κανονικότατα στην κεντρική touchpad οθόνη του αυτοκινήτου όταν το τηλέφωνο συνδεθεί ενσύρματα μεσω της θύρας USB Ευχαριστώ
  6. Ευχαριστώ PITvasilis !!
  7. Κάποιος άλλος ίσως που να έχει δοκιμάσει την συγκεκριμένη κωδικοποίηση σε αναλογικό καντράν?
  8. Xionouli γνωρίζεις εαν εαν η συγκεκριμένη κωδικοποίση στο obdeleven για την στάθμη καυσίμου λειτουργεί και για το αναλογικό αναλογικό καντράν ή δουλεύει μόνο για το ψηφιακό?
  9. Καλημέρα, Γνωρίζει κάποιος εαν υπάρχει κάποια κωδικοποίηση που να εμφανίζει την στάθμη λαδιού (ώστε να αποφεύγεται η κλασσική διαδικασία με την χρήση της συρμάτινης ράβδου) ?
  10. KosV

    VW Tiguan II

    Καλησπέρα, Έχει αντιμετωπίσει κανείς πρόβλημα με την χρήση των παροχών 12V στο εσωτερικό και στο πορτ-μπαγκαζ του αυτοκινήτου? Εφάρμοσα διαφορετικούς μετρατοπείς USB (με output 1Α ή 2.1Α) που δουλεύουν κανονικά σε άλλο αυτοκίνητο και στις τρεις υποδοχές (εμρός υποδοχή αναπτήρα, υποδοχή πίσω επιβατών και υποδοχή χώρου αποσκευών) αλλά όταν συνέδεσα διαφορετικές συσκευές (τηλ, tablet κτλ) καμία από αυτές δεν φορτίζονταν (και οι 3 παροχές εμφανίζονταν "νεκρές") αν και ακολούθησα πιστά την διαδικασία που αναφέρει το manual (εκκίνηση κινητήρα κτλ) για ενεργοποίηση των παροχών. ΥΓ1: ΔΕΝ μιλώ για την υποδοχή USB στην κεντρική κονσόλα, αυτή δουλεύει κανονικά. ΥΓ2: Έκδοση αυτοκινήτου ADVANCE
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.