Jump to content

Alitarios

Members
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Alitarios

  1. Ελλαδα , θα σου στειλω μηνυμα για να μην θεωρηθει διαφημιση !
  2. Καλησπερα σε ολους ! Καλη ανασταση να εχουμε . Θα ηθελα να ρωτησω αν εχει καποιος γνωνη για νwracing αναρτησεις και ελατηρια χαμηλωματος επισης vwracing διποντα ? Προκειται για golf5 tsi 140hp sportline
  3. Αφου θες να ειναι κοντα σε μαμα βαλε τα sachs που εβαζε η vw!
  4. Να ρωτησω κατι εχω golf 5 tsi 140 hp sportline με τις κλασσικες 16αρες ζαντες .θελω να βαλω τις 17αρες απο το gt ή τις 17 αρες απο το gti .Ισχυει οτι του gt οι ζαντες ειναι κατατι ελαφρυτερες ? Ευχαριστω
  5. Οχι κανενα ! Αλλαγες καθε 7500 χιλιομετρα ! Απλα μου το συνεστησε ο μηχανικος μου για ανωτερο λαδι ςπο το castrol !απλα επειδη το αμαξι πλεον εχει ξεπερασει τα 170000 χιλιομετρα.Τον ρωτησα για κατι ακομα καλυτερο!
  6. Καλησπερα στο golf μου 1.4 tsi 140 hp bmy βαζω παντα castrol 5-30 ! μου προτειναν για ακομα καλυτερο λαδι bardal 5-30 αντιστοιχων πτοδιαγραφων ! Εχετε καμια γνωμη για αυτο?
  7. Καλησπερα , καλη χρονια με υγεια .Παιδια οταν ξεκιναω το αμαξι σε χαλαρο ρυθμο κανει ενα τρεμουλο και μετα ολα καλα. Ο μηχανικος μου μου ειπε οτι ειναι δισκο πλατω ! Ειναι λογικο ή μπορει να προερχεται και απο τπτ αλλο ? Να συμπληρωσω οτο εχω αλλαξει πριν 3000 χιλιομετρα το ενα τρομπακι του συμπλεκτη που εινσι υπευθυνο για την πρωτη σκαλα !
  8. Έχουν ξεχάσει να σχεδιάζουν στην vw!
  9. Καλησπέρα, το τελευταίο καιρό παρατηρώ ότι κάποιες φορές από τα πλαϊνά του κιβωτίου δηλαδή εκεί που ακουμπάει το πόδι του οδηγού βγάζει πολύ ζέστη, βαλβολινες έχουν αλλαχτει πρόσφατα! Το έχει παρατηρήσει κάνεις άλλος αυτό? Είναι φυσιολογικό? Το αμάξι είναι golf 5 tsi 140 hp με 165000 χιλιόμετρα. Καλό φθινόπωρο συμφοριτες
  10. Δεν ξερω να στο πω αυτό! Σου λέω την εμπειρία μου από κάτι παρόμοιο μπας και σε βοηθήσει!
  11. Όχι η σωστή ήταν απλά ήταν η ώρα της! Συγκεκριμένα ήταν banner, 5 χρόνια άντεξε.
  12. Κάποιες φορές δεν ανέβαινε το παράθυρο του συνοδηγού! Μετά δεν δούλευε το αυτόματο ανέβασμα κατέβασμα σε ένα από τα παράθυρα, συνήθως στου συνοδηγού! Εν συνεχεία περνωντας οι μέρες δυσκολευοταν να πάρει το αμάξι μπρος! Μόλις βρήκα χρόνο πήγα στο μηχανικό μέτρησε και μου είπε είναι μπαταρία! Αυτά.
  13. Μου έκανε και εμένα κάτι τρελά στα παράθυρα και τλκ ήταν μπαταρία
  14. Το έχεις για καθημερινή χρήση? Μετο δικό μου κάνω αρκετά χιλιόμετρα κάθε μέρα! Οπότε θα ήθελα να παραμείνει το δυνατόν αξιόπιστο! Γι αυτό θέλω να το κάνω όσο πιο σωστά γίνεται!
  15. Παίζει να έχεις δίκιο, απλά η αλήθεια είναι ότι θέλω λίγο παραπάνω δύναμη!
  16. Παιδιά, σε golf 5 με 140 hp του 07 με 160000 χιλιόμετρα, έχουν αλλαχτει αντλία νερού και πολλαπλασιασες, αν τοποθετεί intercooler s3 downpipe 63.5 και το υπόλοιπο τμήμα από golf 5 gti με ένα προγράμματακι γύρω στα 200 με 210 άλογα κατά την γνώμη σας με συνετη χρήση θα αντέξει ή θα το πάρω βίδες? Το λέω γτ έχει και κάποια ηλικία! Το αμάξι είναι συντηρημένο πολύ σχολαστικά, τα service του γίνονται κάθε 7000 χιλιόμετρα! ΥΠάρχει κάτι το οποίο Κατά την γνώμη σας πρέπει να προσέξω πριν προχωρήσω? Ευχαριστω
  17. Ωραίος φίλε, μπράβο για την υπομονή σου που έκατσες και ασχολήθηκες, μια φορά την πάτησα και εγώ με λάδια Castrol και ήταν μούφα, τελευταία στιγμή δεν μπήκαν στο αμάξι.
  18. Το συζητάνε αυτό και σε άλλα φόρουμ, δεν είσαι μόνος, έχω παρατηρήσει και εγώ μια αύξηση στην μέση κατανάλωση μου 0.5 με 1 λίτρο . Το θέμα είναι οκ να βάζουν αυτό το πράγμα στην βενζίνη αλλα καποιοι θα βρουν ευκαιρια και θα πανε την νοθεία σε άλλα επίπεδα (Ελλάς το μεγαλείο σου)
  19. Εγώ εκεί που το πήγα και μου το έκανε εδώ και δύο χρόνια δεν έχω ακούσει κιχ. Προφανώς δεν ανοίγεις κεντρικο ταμπλό, όλη η δουλειά γίνεται βγάζοντας το πλαστικό που είναι ο αναπτήρας και τα πλάγια πλαστικά κοντά στο γκάζι.
  20. Λόγω υπερβολικά μικρών κυψελών βουλώνει το ψυγείο μας , όπως κατάλαβες το έχω πάθει και εγώ, συνήθως βάζουν πίεση μπας και ξεβουλωσει αλλά είναι θέμα χρόνου να ξανασυμβεί. Οπότε ή πας σε καινούργιο ή σε ένα καλό μεταχειρισμένο. Γενικά να ξέρεις είναι σύνηθες πρόβλημα
  21. Η κάποιο κλαπετο έχει κολλήσει η όπως το είχα πάθει και εγώ βέβαια σε golf 5 φταίει το ψυγείο θέρμανσης!
  22. Χρόνια πολλά καλή χρονιά σε όλους με υγεία και χαρά. Επειδή σκοπεύω να βάλω προγραμματάκι στο αμάξι μου golf 5 tsi 140 hp με 147000 χιλιόμετρα άρχισα να ψάχνω και να ρωτάω τιμές χαρακτηριστικά κτλπ. Να διευκρινίσω ότι δεν κυνηγάω το τελευταίο άλογο απλά θέλω ένα ξυπνηματακι στο αμάξι. Με τα πολλά είχα καταλήξει μεταξύ τριών εταιρειών apr rtmg και revlimit Όλοι αδιαμφισβήτητα εξυπηρετικοί κτλπ . Μου τόνισαν αρκετα από την rtmg ότι από τα χαμηλά Όχι πολύ γκάζι, φυσικά κατι που ισχύει και όταν το αμάξι είναι μαμα. Όταν μου το είπαν αυτό λοιπόν πήγα και ρωτήσα και στους άλλους δυο και μου είπαν ότι δεν υπάρχει τετοιο θέμα. Το ότι μου λένε αυτό το πράγμα στη rtmg οφείλεται στον τρόπο που έχει δομηθεί και δουλεύει το πρόγραμμα τους ή είναι πιο ευσυνείδητοι- επιφυλακτικοί (φόβος κανιβαλισμού από τον χρήστη) από τους άλλους? Ευχαριστώ πολύ, ελπίζω να μην παρεξηγηθεί το μήνυμα σαν να κάνω διαφήμιση απλά παραθέτω έναν προβληματισμό μου μιας και δεν ξέρω πολλά από αυτά.
  23. Είδες διαφορά στην κατανάλωση καθώς και στο τραβηγμά από τα χαμηλά?
  24. Μάλλον αυτήν εννοείς https://m.facebook.com/profile.php?id=1811143125810195
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.