Jump to content

Gaspar13

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About Gaspar13

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Δυτικής Ελλάδας - Πύργου
  • Νομός
    Ηλείας

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 4

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Gaspar13's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Γειά σου φίλε ξανά μετά από καιρό . Κατέληξα σε άλλο κινητήρα τελικά 1.4 από 2002 μοντέλο. Από κινητήρα είμαι ικανοποιημενος. Χτες μόνο έκανα ένα τουρ σε χαμηλές ταχύτητες 80 100 σε πόλεις και χωριά. . Και παρατήρησα ότι ανέβαζε θερμοκρασία πάνω από τους 90° 95°μέχρι και 110°έφτασε. Και όταν άνοιγαν το καλοριφέρ στο ζεστό και στο 2 έπεφτε στα κανονικά . Τι συμβαίνει η φταίει?
  2. Παιδια να σας ενιμερωσω πως ολα καλα με τον θερμοστατη. Την πρωτη φορσ ειχε βαλει εναν φτινιαρικο και βγηκε ελατωματικος. Τωρα εβαλα γερμανικο γνησιο και ολα καλα. Ζεσταθικε το κοκαλακι μου. Τωρα εχω προβλημα με το λαμδα και σιγουρα με αλλαγη καταλυτη. Μου ειναι δυσκολο να το δωσω το γκολφακι μου. Πρωτον γιατι το αγαπαω και δευτερον δεν με περνει οικονομικα να παρω αλλο. Αν και βρικα καλες ευκαιριες εδω στη τσεχια με 5.000 εως 7.000 ευρο.
  3. Ξέρω ότι έχω βουλομενο καταλυτη. Έχω σκοπό να τον αλλάξω όταν γυρίσω Ελλάδα. Ο μηχανικός εδώ τσεχια μου άλλαξε θερμοστατη άλλαξε τα νερά αλλά το πρόβλημα παραμένει. Στο ρελαντί και πολύ αργά ανεβάζει κανονικά θερμοκρασία στους 90 αλλά μόλις ξεκινήσω να οδιγαω πέφτει και μόλις βάλω καλοριφερ πέφτει στο μηδέν πολύ γρήγορα. Αλλά η θερμοκρασία κινητήρα είναι κανονική. Εγώ πιστεύω πως δεν άλλαξε θερμοστάτη. Μου είπε πως δεν έβαλε γνισιόν και ίσως ήταν ελατοματικος. Αύριο είναι να πάω πάλι. Ο κομπιουτερ έδειξε βλάβη στο λάμδα κοντά στον καταλυτη.
  4. Turbo maniac δώσε ένα τηλ να σε πάρω. Είναι καλύτερα.
  5. Το αμαξι ειναι στο συνεργιο μαζι με την αδεια και ειμαι 17 χλμ μακρια τωρα. Ειναι το γκολφ 1999 1.4 2πορτο.
  6. Αυτό με τον προκαταλυτη επιρεαζει την θερμοκρασία? Γιατί σήμερα έβγαλε βλάβη ο κομπιούτερ στο λάμπα που είναι εκεί κοντά. Και μετά την επισκευή των βαλβίδα έκανα περίπου 1200χλμ και χριαστικε να συμπλιρωσω 11/2 λιτρο λάδι . Ένα τηλέφωνο ρε παιδιά να μηλισεις με κάποιον γιατί δε τα πάω καλά με το γράψιμο.
  7. Κάποιος ένα τηλέφωνο να μηλισω μαζί του?
  8. Καλημέρα. Αλαξα θερμοστάτη. Καθάρισα τα νερά από το παγούρι το οποίο είχε λάσπη μέσα έβαλα παραλία για -35 βαθμούς γιατί τ τα βρίσκομαι τσεχια με -12 σήμερα. Λοιπόν. Όταν το αμαξι είναι παρκαρισμένο και δουλεύει η θερμοκρασία πάει 90 βαθμούς αργά αλλά πάει. Όταν ξεκινήσω να οδηγήσω στα πρώτα 2.3 χλμ πέφτει 70 και όταν ανοίγω το καλοριφέρ πέφτει γρήγορα στους 40. Τι φταίει ρε παιδιά. Γιατί δεν μπορώ συναινοηθω με τους Τσέχους εδώ. Μια λεπτομέρεια. Πριν ένα μηνα είχα πρόβλημα με βαλβίδες. Αλαξα βαλβίδες εσωτερικό λουρι τρόμπα νερού και ότι περιέχει το πακέτο αυτό. Πριν τη ζημιά η θερμοκρασία δούλευε κανονικά. Από τη ημέρα που το ιερά από το συναιργιο άρχισε να μην δουλεύει σωστά.
  9. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ. Το μόνο πρόβλημα είμαι τσεχια τώρα και ο καιρός είναι -5 με -10. Και το 2χω δαγκώσει τρις μέρες τώρα. Και πρέπει να περιμένω πότε ο μάστορας θα έχει χρόνο γιατί εδώ είναι με σειρά προτερεοτητας. Μην χεσω σόρι. και κάτι τελευταίο μπορώ να οδηγαω με τέτοιο κρύο ή θα τα παίξει ο κινητήρας λόγο θερμοστάτη ή δεν επιρεαζετε.
  10. Πριν μέρες αλαξα βαλβίδες και εσωτερικό λουρι όλο το σετ. Πριν δεν είχα πρόβλημα με τη θερμοκρασία. Όταν το πείρα από το συνεργείο αρχήσα να έχω πρόβλημα με τη θερμοκρασία. Και όταν έλεγξα το παγούρι με το νερό ήταν βρόμικο σαν λάσπη γλυοδες
  11. Ναι η βελόνα είναι τέρμα αριστερά όταν οδηγαω. Όταν είμαι παρκαρισμένο η θερμοκρασία ανεβαίνει κανονικά. Και όταν ξανά ξεκινάω πέφτει αμέσως.
  12. Καλησπέρα καλή χρονιά με υγεία και χαρά. ...Έχω το γκολφ του 1999... και εδώ και μέρες έχω πρόβλημα με τη θερμοκρασία. .. ενώ είναι σε λειτουργία το αμαξι και είναι παρκαρισμένο θερμοκρασία ανεβαίνει κανονικά. .. Όταν οδηγω και ειδικά εδώ που είμαι (τσεχια -6 -7) και κάνω πολλά χλμ ημερησίως 400 με 800 θερμοκρασία είναι 0 μηδέν και δεν δουλεύει επίσης και το καλοριφέρ. .. ΤΙ ΦΤΑΊΕΙ ΚΑΙ ΠΌΣΟ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ. ..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.