Jump to content

tvkal

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About tvkal

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Πελοποννήσου - Δυτικής Μάνης
  • Νομός
    Μεσσηνίας

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tvkal's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Σε ευχαριστώ πολύ για την εκτενή απάντηση σου που σίγουρα βοηθά να καταλάβουμε το πρόβλημα διαθεσιμότητας που υπάρχει. Τα συγκεκριμένα falken που μου προτεινες είδα οτι ειναι πολύ χωμάτινα ενώ η δική μου χρήση είναι πολύ ασφάλτινη και το αυτοκίνητο μου είναι δικίνητο. Οσον αφορά τις ανάγκες μου που λες όπως έγραψα "... Μένω σε νότια περιοχή με μεγάλες θερμοκρασίες και πολύ μεγάλη ηλιοφάνεια το καλοκαίρι αλλά και με αρκετές βροχές το χειμώνα - οχι κρύο όμως. Η χρήση τους είναι 99% σε μέτρια άσφαλτο, σε περιμετρικούς της πόλης δρόμους και ελάχιστα ταξίδια που βέβαια και εκεί χρειάζομαι καλά λάστιχα γιατί οδηγώ ...σβέλτα ! ..." Κάθε πρόταση ΔΕΚΤΗ !
  2. Γεια σε όλους. Θέλω να αντικαταστήσω τα ελαστικά μου και δεν ξέρω τι να βάλω. Οδηγώ το δικινητο μοντέλο του 2013 με 2.0 TDI 140PS. Εχω τώρα Bridgestone Dueler H/P Sport 99H αλλά έχουν παλιώσει και τα βλέπω και τα νοιώθω ξερά και θορυβώδη και κοπανάνε αρκετά σε ανωμαλίες του δρόμου. Οταν ζεσταθούν και σε αυτοκινητόδρομο πάνε καλά αλλά σε βιαστικές επιταχύνσεις είναι ... άστα να πάνε. Βάζεις 1η, 2α και τρίτη και τότε αρχίζουν να πιάνουν άσφαλτο. Εβδομάδα παραγωγής 3217. Το αυτοκίνητο το αγόρασα μεταχειρισμένο και το έχω 5 μήνες και δεν ξέρω πως πήγε η διάρκεια ζωής τους και η φθορά τους για να σας δώσω επιπλέον πληροφορίες γι αυτά αλλά δεν θέλω να βάλω τα ίδια για τους λογους που προανέφερα και δεν θέλω να βάλω και continental γιατι έχω και απο αυτά κακή εμπειρία στη μακροζωία τους σε άλλο suv που είχα. Μένω σε νότια περιοχή με μεγάλες θερμοκρασίες και πολύ μεγάλη ηλιοφάνεια το καλοκαίρι αλλά και με αρκετές βροχές το χειμώνα - οχι κρύο όμως. Η χρήση τους είναι 99% σε μέτρια άσφαλτο, σε περιμετρικούς της πόλης δρόμους και ελάχιστα ταξίδια που βέβαια και εκεί χρειάζομαι καλά λάστιχα γιατί οδηγώ ...σβέλτα ! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Η έξτρα μονάδα η μαμίσια ειναι ακριβή μου είπαν για 200+ ευρώ, aftermarket συμβατή υπάρχει άραγε ? Απ την άλλη κάποια κάμερα ή έστω αισθητήρες παρκαρίσματος επίσης συμβατοί με τη συσκευή υπάρχουν ? Σας ρωτάω γιατι βλέπω διάφορα τέτοια στο ίντερνετ αλλά να μην την πατήσω με λαθος αγορά.
  4. Καλησπέρα, Προσφατα αγόρασα το tiguan μου και ήθελα να σας ρωτήσω αν μπορειτε να αναγνωρίσετε το μοντέλο της φωτογραφιας. Ειναι original ή aftermarket ευρωπαικό ή κινέζος ? Σιγουρα έχει αντικατασταθεί καθώς φορούσε πριν το RCD310mp3. Ειναι 6δισκο, έχει μια υποδοχή sd και μου βγάζει κανονικά τις ενδείξεις του κλιματιστικου στην οθόνη. Eνας εγκαταστάτης σχετικός που το είδε μου είπε οτι είναι original vw. Ποιό μοντέλο όμως ? Για RCD 510 μου κάνει αλλά.... Απο τις φωτογραφίες που βρήκα στο ιντερνετ βλέπω οτι έχει διαφορά στα 2 κουμπιά δίπλα στην υποδοχή των cds, σε κάποιες φώτο ειδα 2πλά κουμπάκια εκεί. Επίσης δεν δουλεύει το bluetooth αλλά κάπου κάτω απο τη συσκευή βγάζει ένα καλώδιο usb. Αυτό ειναι για σύνδεση στικακίου ? Και για να δουλέψει το bluetooth τι χρειάζεται ? Ευχαριστώ
  5. Καλησπέρα σε όλους, Επειδή είμαι υπέρ των εργοστασιακών λύσεων και βελτιώσεων, παρ΄ότι υπάρχει ολόκληρο topic με after market λύσεις xenon και λαμπών, ανοίγω αυτό το θέμα με το εντελώς εξειδικευμένο ερώτημα ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ που πρέπει να γίνουν εφόσον θέλω να τοποθετήσω τα εργοστασιακά xenon στο GOLF VI (εννοείται ότι το δικό μου δεν έχει εργοστασιακά) . Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να τα απαριθμήσει ? Χρήσιμο θα ήταν εάν υπάρχει το έχει κάνει κάποιος ώστε να προτείνει (σε pm) εγκαταστάτη τεχνικό
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.