Jump to content

scitech

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

About scitech

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

scitech's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Συμπληρώνεις λίγο 100-200ml και μετά το μετράς. Αν έχει βγει από τη ζώνη B δεν βάζεις άλλο. Αν δεν την έχει φτάσει, προσθέτεις κι άλλο και ξαναμετράς. Ελπίζω να βοήθησα!
  2. Όχι, πέρασα σήμερα από εκεί και μου είπαν στην αλλαγή ότι θα μπουν 5-40 full συνθετικά.
  3. Σήμερα ρώτησα την αντιπροσωπέια στο Ηράκλειο για την κατανάλωση λαδιού και μου είπαν ότι η νέα οδηγία είναι 5w-40 συνθετικά. Αύριο θα το περάσω μια βόλτα να το δουν από κοντά.
  4. Παιδιά μπορεί να πει κάποιος πού ακριβώς βρίσκεται η θύρα ΗΕΧ CAN στα Golf V? edit: το βρήκα εδώ: http://www.ross-tech.com/vag-com/cars/appl.../golfjetta.html Είναι εκεί που λέει DLC location, έχει και φωτο.
  5. Αν όντως δεν γράφει προδιαγραφές δεν θα το συνιστούσα. Στο site της vw γράφει σε ένα φυλλάδιο σχετικό με λάδια ότι είναι πιθανό να μην ανταποκρίνονται όλα τα συνθετικά λάδια στις προδιαγραφές που δίνει η ίδια. Είναι αυτο: http://www.motoroel-direkt.de/High_Performer_5W-30_Ford.html ?
  6. Το αγόρασα από κατάστημα με λάδια και άλλα συναφή. Κόστισε 14.00ευρώ / 1L, είναι full synthetic.
  7. Καλησπέρα! Πήγα σήμερα κι αγόρασα Castrol TXT softec 5w-30, με προδιαγραφή VW 502.00 που λέει το manual. Μόλις συμπλήρωσα περίπου 350-400ml, η στάθμη έφτασε στο τέρμα της Β ζώνης. Θα δούμε πως θα συμπεριφερθεί στην πορεία. Και πάλι ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
  8. Κι εγώ 0-30, 5-30, 5-40, 0-40 σκέφτομαι. Είδα στο site της Castrol και είναι συμβατά με την προδιαγραφή VW 502.00/505.00 που λέει το manual για το μη long-life service. Ωστόσο, π.χ. η VW 502.00 ισχύει εκτός από το 0-30 και για τα άλλα νούμερα... Απλά έχω ένα μικρό ενδοιασμό τί θα συμβεί εαν τυχόν αναμίξω λάδια με διαφορετικά νούμερα! (τα εργοστασιακά με αυτά που θα συμπληρώσω δλδ) Ευχαριστώ!
  9. Σχετικά με την συμπλήρωση, από ότι έχω καταλάβει τα μαμά λάδια είναι 0-30 (το δικό μου είναι αγορασμένο Γενάρη 2006). Άρα μάλλον πρέπει να συμπληρώσω κ εγώ 0-30. Σωστά; Αν βάλω π.χ. Castrol 0-30 θα υπάρχει πρόβλημα;
  10. Κι εμένα από ότι φαίνεται καίει... Έχω 3.020 Κm με λάδια μαμά ακόμα. Το είχα μετρήσει μόλις το πήρα και ήταν στη ζώνη Α. Με σταδιακές μετρήσεις μέχρι σήμερα έχει πάει στο 25% της ζώνης Β. Δεν έχω συμπληρώσει ποτέ λάδι. Βέβαια το εγχειρίδιο λέει ότι μέχρι τα 5.000 Km μπορεί να έχει αυξημένη κατανάλωση. Όπως και να έχει θα πάω για αλλαγή τη βδομάδα που έρχεται. Το μόνο που με ανησυχεί είναι το κόστος....
  11. Ευχαριστώ πολύ! Παραθέτω την απάντηση που μου έστειλε σε PM ο κ. Χειλουδάκης: Απο Εθνικη οδο στριβεις δεξια στον κομβο του Γαζιου και μετα στριβεις αριστερα (προς Αρολιθο ή Κουριτες)(Δεξια μπανεις μεσα στο Γαζι).Μολις στριψεις αριστερα θα περασεις κατω απο την γεφυρα της εθνικης.Στριβεις αριστερα στην δευτερη παρακαψη που παει για Κρουσωνα.Στην συνεχεια στριβεις αριστερα ξανα (στα αριστερα σου θα δεις μια μαντρα με φουσκωτα σκαφη) που παει για Καλεσσα.Ξαναστριβεις αριστερα και γενικα ακολουθεις τις ταμπελες για το Πανεπιστημιακο νοσοκομειο.Στην συνεχεια βγανεις παραλληλα με την εθνικη και προχωρας μεχρι να δεις το συνεργειο.Ειναι πανω στο δρομο παραλληλα με την εθνικη. Ανακεφαλαιωση. Εθνικη στριβεις δεξια για Γαζι.Ξανα αριστερα για Αρολιδο.Ξανα αριστερα για Κρουσωνα και Νοσοκομειο.Ξανα αριστερα για Νοσοκομειο και θα δεις το μαγαζι πανω στο δρομο(Ταμπελες CASTROL).
  12. Μπορεί κάποιος να πει που ακριβώς βρίσκεται? Είναι στον κύριο δρόμο του Γαζίου?
  13. Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ!
  14. Ευχαριστώ για την ταχύτατη απάντηση! Μήπως εννοείς 88; Μιλάω πάντα για τον εργοστασιακό. Κάτι ακόμα, ξέρει κάποιος σε ποιες σ.α.λ. ο στρωματοποιημένος ψεκασμός γίνεται ομογενής; Αν δεν εξαρτάται από τις σ.α.λ. από τι εξαρτάται;
  15. Παιδιά ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος κατα πόσον οι ίπποι που αναγράφονται στα εγχειρίδια για τους FSI κινητήρες (π.χ. 90 για τον 1.400) είναι πραγματικοί, δηλ. πρέπει να ισχύουν κάποιες προυποθέσεις για να αποδοθούν; Έψαξα για παρόμοιο θέμα αλλά η αναζήτηση δεν βγάζει τίποτα... Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.