Jump to content

vasillis

Members
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by vasillis

  1. εχω bi-xenon μαμα μου το εκανε και στα δυο μοτερακια..
  2. παιδια σε οσους καιγονται ασφαλιες απο μοτερακι υαλοκαθαριστηρων και δεν ειναι βουλωμενα τα μπεκ να ετοιμαζονται για καινουργιο μοτερακι το επαθα πριν δυο μηνες.
  3. Αυτην εχω πανω και ειναι υπεροχη. https://es.aliexpress.com/item/32822836172.html?spm=a2g0o.detail.1000014.49.6d00607dztxevB&gps-id=pcDetailBottomMoreOtherSeller&scm=1007.13338.128125.0&scm_id=1007.13338.128125.0&scm-url=1007.13338.128125.0&pvid=6852d0ab-ac13-45ed-8660-95dd2340e262
  4. την εχω πανω τεσσερα χρονια χωρις κανενα προβλημα...
  5. κοιτα για να καταλαβεις αν θες μια επωνυνη οθονη να ξερεις οτι αν θες να λειτουργουν τα χειριστηρια στο τιμονι και να εχεις ενδειξης στο καντραν θα χρειαστει ανταπτορα can bus που πωλειται χωριστα αν θες gps και αυτο πωλειτα χωριστα οποτε περνεις μια επωνυμη με 400 ευρω και θες αλλα τοσα για τα υπολοιπα. Η Κινεζικη τα εχει ολα αυτα και αλλα τοσα με τα μισα χρηματα αλλα δεν εχει την ποιοτητα ηχου που εχει μια επωνυμη οθονη η δικια μου την ποιοτητα ηχου που ειχε το εργοστασιακο ηχοσυστημα ακομα και οταν αλλαξα ηχεια δεν την εχει.
  6. τα 500 ευρω για αυτες της οθονες ειναι παρα πολλα ειναι ολες κινεζικες πηρα απο allexpress με 180 ευρω και εδω την πουλουσαν 490 και χωρις wifi και μου εκανα δωρο καμερα οπισθοπορειας θελει μονο προσοχη απο που θα την στειλουν για να μην πληρωσεις δασμους εμενα μου την εστειλαν απο Γερμανια. και gps με ελληνικου χαρτες και ελληνικη γλωσσα.
  7. ψαξε στο *μη επιτρεπόμενο @ URL* υπαρχουν οθονες με 200 ευρω που εχουν τα παντα μεχρι και tv. και της τοποθετουν κιολας..
  8. τα κτεο κανουν και μερικες φορες περιεργα πραγματα εχω ενα vw caddy επαγγελματικο μια φορα που το περασα κτεο μου ειπανε πως τα φαναρια δεν βγαζουν επαρκες φως το περασα παλι κτεο μετα δυο χρονια χωρις να τα πειραξω καθολου και περασα κανονικα χωρις να μου αναφερουν κατι παροτι το αναφεραν στο χαρτι του προηγουμενου κτεο πηγαινε σε ενα ηλεκτρολογο να στα ρυθμιση.
  9. κλειδι δεν αλλαζεις μονο το μηχανισμο μεσα στην πορτα.
  10. να πας σε καποιο συνεργειο να της ελεγξουν εμενα πιανουν τα χερια μου και της επισκευασα μονος μου δεν της αλλαξα, πωλουνται ξεχωριστα. πας με την αδεια του αυτοκινητου και ρωτας.
  11. το προβλημα ειναι στα φλας για αυτο σου εχει ενδειξη καμμενης λαμπας στο ταμπλο τα φαναρια που εβαλες εχει φλας led πρεπει να βαλεις πυκνοτη can bus στα φλας.
  12. της λαμπες d3s της βρισκεις στον alliexpres με 15 ευρω εχει βαλει στο δικο μου που εχει μαμα bi xenon και της εχω δυο χρονια.τα φαναρι σου μαλλον θελουν ρυθμιση. να ξερει πως τα φωτα που εχεις ειναι πολλη δυνατα.
  13. εχει προβλημα η κλειδαρια στην πορτα του οδηγου.
  14. και μπαταρια να δοκιμασης αν ειναι καινουργια μπορει να λειτουργησει προσωρινα αλλα μετα απο λιγο οταν πεσει η δυναμη της μπαταριας παλι το ιδιο προβλημα θα εχεις. τα μοτερακια δεν τα πουλανε χωριστα πανε μαζι με της κλειδαριες ειναι κατι βιντεακια στο youtube που καποιοι τα επισκευαζουν χρειαζονται γνωσεις ομως. μηχανικα κλειδωνει μονο η πορτα που βαζεις το κλειδι.
  15. εχουν αρχισει να τα παιζουν τα μοτερακι στις ηλεκτρομαγνητικες κλειδαριες οταν κλειδωνης με το κλειδι κλειδωνουν μηχανικα του οδηγου μονο.
  16. Γιατι οχι το revo το εχω τεσσερα χρονια και ειναι πολλη καλο και εχω και μικροτερη καταναλωση καυσιμου αν δεω το παταω και πολλη ομαλη λειτουργια κινητηρα.
  17. εγω με την ιδια με αλλαγη ελατηριων με καινουργια και λαδι 5w40 του αλλαζω λαδι καθε 10.000 χιλ το κατεβαζει λιγο αλλα δεν θελει συμπληρωμα η επισκευη εγινε στα 140.000 και τωρα εχω 180.000 χωρις κανενα προβλημα και με προγραμμα.
  18. Ειχα και εγω ενα ραγισμενο πιστονι σε bmy 140ps που οταν το βγαλαμε ανοιξε στα δυο του ειχαμε βαλει ενα μεταχειρισμενο πιστονι καινουργια ελατηρια σε ολα τα πιστονια μεταλα στροφαλου και κεφαλης και επισκευη στο turbo η επισκευη εγινε στα 140.000χιλ. το αμαξι εγινε αλλο πραγμα δουλευε πολλη στρωτα και ηταν και πιω δυνατο αργοτερα του εβαλα προγραμμα revo βαρελακι bmc και εξατμιση 70/αρα με ενα καζανακι 219ps δυναμομετρημενα εχω κανει 180.000χιλ χωρις κανενα προβλημα.
  19. εμενα εκανε ενα θορυβο σαν να προσπαθουν να κλειδωσουν και δεν μπορουν. αν δεν κανουν θορυβο τοτε το προβλημα ειναι αλλου.
  20. παιδια μαλλον χαλασε το ηλεκτρομαγνητικο μοτερ της κλειδαριας το εκανε και στο δικο μου στην πορτα του συνοδηγου την αλλαξα απο τον alιexpress 42 ευρω και τωρα δουλευει.
  21. Σημερα πηρα το αμαξι απο το συνεργειο +800 ευρω απο τα 700 που πληρωσα την πρωτη φορα αλλαξαν mechatronic ανακατασκευσμενο 1500 ευρω το μαλλι αντεξε 165.000χιλ. του αλλαξα λαδια στα 60.000 και στα 120.000χιλ μου εδωσαν ενα χρονο εγγυηση.
  22. Το προβλημα τελικα εκει ειναι στο mechatronic μου ειπαν πως εχει καποια επαφη προβλημα και τωρα παμε για μεταχειρω η καινουργιο μου ειπαν πως θα τα βρουμε στιην τιμη και με αυτα που εχω δωσει..
  23. χτες πηρα το αμαξι απο το συνεργειο και αφου πληρωσα 800 ευρω με ενημερωσαν πως ειχε ενα προβλημα στα υδραυλικα του σασμαν και ολα ειναι ενταξει σκεφτηκα αγιο ειχαμε που καθαρισαμε με τοσα το περνω φευγω λεω για να δοκιμασω το σειριακο και ξαφνικα ηρθαν τα χριστουγεννα μπαινει πρωτη απο μονη της στα οργανα αναβοσβηνει η ενδειξεις του dsg και αναβει το λαμπακι του κινητηρα πισω στο συνεργειο με πρωτη σε ολο το δρομο. μου λενε μα το δοκιμασαμε του λεω τοτε εγω το χαλασα παλι και δαγκωνωμουνα για να μην ακουστω σε ολο το τετραγωνο μου ειπαν να το αφησω να το δουν και θα σε παρουμε τηλ. πραγμα που δεν εγινε περασα σημερα το απογευμα απο το συνεργειο το αμαξι ελειπε μου ειπαν πως το πηγαν προγραμματισμο εγκεφαλου....αυριο βλεπουμε... σημερα κλεινει μια εβδομαδα στο συνεργειο!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.