Jump to content

tetien trader

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tetien trader

  1. Καλησπερα σας και καλη χρονια σε ολους , μιλαμε για golf 6 1,4 caxa, σημερα για πρωτη φορα οταν εβαλα το ραδιο ειδα μια ειδοποιηση low battery , ενταξει καταλαβαινω οτι μαλλον η μπατταρια αρχιζει να παραδιδει πνευμα εξαλλου ειναι 9 χρονων , ομως αυτη η ειδοποιηση δεν επρεπε πρωτα η και μονο να την δω στην οθονη που εχει ολες τις πληροφοριες του αυτοκινητου γιατι μονο στο ραδιο?
  2. Πριν μερικες μερες εβαλα τα uniroyal rainsport 3 205/55/16 και ειναι εξαιρετικα
  3. Οχι , οχι δεν υπαρχει καποιο θεμα πανω σε αυτο πολυ απλα το γκαραζ το δικο μου ειναι επιπεδο και πρωτη να μην ειχα βαλει δεν θα πηγαινε πουθενα το αυτοκινητο γιαυτο και σκεφτηκα απο το να βαλω και τα δυο (υπερβολη σαυτην την περιπτωση) προτιμησα να βαλω μονο πρωτη μεσα , το μονο που επαθα απο ολη αυτην την ιστορια ειναι οτι λογω χρονου και οχι λογω χρησης τα λαστιχα μου θελουν αλλαγη κατα τα αλλα μην σε προβληματιζει τιποτα . Ευχ κ οτι αλλο θελης στην διαθεση σου. Tetien trader.
  4. Ευχαριστω για την απαντηση εχω κανει παρα πολλες δουλειες μονος μου αλλα παντα στα τυφλα σε σχεση με το σφιξιμο ολων αυτων των βιδων και παξιμαδιων σε αυτοκινητο παλιο (nissan micra 28 ετων τωρα) αλλα τωρα οτι γνωση εχω θελω να ειναι λιγο πιο προσγειωμενη στο golf Ευχαριστω και παλι.
  5. Παρακαλω πολυ γνωριζει κανεις με τι Nm μπορω να σφιξω την κεντρικη βιδα καθε ροδας , την βιδα αποστραγγιξης λαδιου και τα παξιμαδια στα ακρομπαρα/ψαλιδια? το μονο που γνωριζω απο το manual ειναι 120 Nm για τα μπουλονια καθε ροδας ( golf 1,4 122 caxa). Ευχαριστω.
  6. Για μεγαλη ακινησια που του εκανα εγω (12 μηνες ειμαι ναυτικος ) δεν εβγαλα μπαταρια , το αυτοκινητο σε επιπεδο γκαραζ μονο με πρωτη μεσα χωρις χειροφρενο , καθε σαββατο 5 λεπτα δουλεμα , καθε 2 μηνες 10 ευρω βενζινη για να ανανεωνεται λιγο και οταν γυρισα πηρε με την πρωτη σαν να μην ειχε περασει ουτε μερα επισης τα λαστιχα δεν καταλαβαν τιποτα (μισελεν) πλυσιμο για την σκονη και πηρα τους δρομους. Tetien trader
  7. Φιλαρακο μου καλησπερα, η βελονα σου το καταλαβε και δεν θελει να ξαναπαει εκει (για την ασφαλεια σου αλλα και για τους αλλους) εσυ το καταλαβες το μηνυμα?
  8. Καλημερα , σε φιλαρακο μου που ειχε καπως ιδια προβληματα ηταν η μπαταρια στα τελευταια της την αλλαξε και ολα γινανε ρολοι.
  9. Ευχ. για απαντηση , με μικρο φακο σε κουρμπα που κανει ο ιμαντας βλεπω οτι ειχει κοψιματα/ραισματα απο την μεσα πλευρα απο κει δηλαδη που ειναι τα λουκια οποτε θελει αλλαγη , ηδη εχω ζωγραφισει την διαδρομη , το καταστημα που θα το παρω ειναι ιντερνετικο (θα σταλει με κουριερ), ειναι με τεντωτηρα , αλλα αν ειναι για 20 ευρω ας παει και το παλιαμπελο, παντως σε nissan που εχω εδω και 27 χρονια αυτη η υποθεση ηταν για παιδια προσχολικης , εδω βλεπω οτι ειναι επιχειρηση Εντεμπε (που το θυμηθηκα κ αυτο ?). ευχ. παντως καλα χιλιομετρα, χαιρετισμους. tetien trader.
  10. Καλημερα σας , να ειστε ολοι καλα. Μιλαμε για Golf 6 1,4 122 caxa , σε λιγο καιρο απ οτι βλεπω θελει αλλαγη ο ιμαντας του δυναμο , χωρος/χρονος/εργαλεια/διαθεση υπαρχουν , λεφτα δεν υπαρχουν , τι κανω για περισσοτερη οικονομια λιγοτερη ταλαιπωρια ? Πρωτον λυνω απο πανω παγουρια,σωληνακια κλπ ?(γιατι ετσι οπως ειναι ουτε καλογυμνασμενος γατοπαρδος δεν χωραει), Δευτερον σηκωνω βγαζω ροδα λυνω θολο και συνεχιζω? Τριτον σηκωνω το αυτοκ. σε τριποδα και πεφτω απο κατω ? Για παω στον μπαρμπαμητσαρα (αποφοιτο οξορδης ) και απο δω πανε και οι αλλοι? ευχ. Tetien Trader ex. Pacific crossing.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.