Jump to content

sakis96

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

About sakis96

sakis96's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. τωρα με αυτο που ειμαι εχω 7 στα 8 λιτρα ανα 100χιλ εντος και εκτος 6 με 6,30 αμαξι 15ετοιας απλως εχω βγαλει σχετικα προσφατα διπλωμα το εχω 1,5 χρονο και αποφασισα να παρω πρωτα ενα μεταχειρησμενο για να μαθω παλι καλα γιατι στην αρχη το ειχα γδαρει τις πορτες τους προφυλακτηρες απο κιβωτιο θα παρω χειροκινητο καλυτερα γιατι διαβασα διαφορα για τα dsg και αμα χαλασει θα το πληρωνω την μιση αξια του αυτοκινητου πιο φθηνα θα μου βγει ενα δισκο/πλατο και απο κινητηρα μαλλον βενζινη τωρα πια εχει και τα start/stop θα εχω και επιδοσεις
  2. Καλησπερα σας ονομαζομαι σακης και συντομα θα γινω κατοχος ενος golf 7 το μονο που με προβληματιζουν ειναι 2 πολυ σημαντικα θεματα 1)Ο Κινητηρας βενζινη η Diesel ? δεν εχω εμπειρια απο diesel αλλα δεν ξερω ποιος ειναι πιο αξοπιστος θα ηθελα απο τα παιδια εδω να μου πουν τις εμπειρειες τους ως κατοχοι βενζινης και diesel τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα τους 2)Το κιβωτιο Χειροκινητο η Αυτοματο dsg το αυτοκινητο που εχω τωρα ειναι χειροκινητο αλλα δεν ξερω μου αρεσει και το αυτοματο στην αρχη που ημουν νεος οδηγος με μπερδευε συνεχεια αλλα τωρα το συνιθησα αλλα φοβαμαι με τον δισκο πλατω σε καινουριο αυτοκινητο, πιστευετε με το αυτοματο θα ειναι πιο καλα η με το χειροκινητο δεν εχω εμπειρια απο αυτοματο για αυτο.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.