Jump to content

Nick Kyriazis

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

About Nick Kyriazis

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Nick Kyriazis's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. ελεγα να ξεκινησω απο καπου γιατι ενταξει ολα μαζι δεν γινονται...μπορεις να μου στειλεις καποιο λινκ για να καταλαβω τι εννοεις? Ευχαριστω για τν αμεση απαντηση σου!
  2. Καλησπερα στην κοινοτητα..θα ηθελα την βοηθεια σας η και την εμπειρια σας οσοι εχετε βελτιωμενα Golf.. Λοιπον σκεφτομαι να αλλαξω καποια πραγματα στο αυτοκινητο οπως εισαγωγη εξατμιση και την εργοστασιακη σκαστρα...εψαξα στο ιντερνετ και βρηκα τα ακολουθα πραγματα για αυτο που ζηταω... https://eshop.avcweber.gr/Product/16/FMDVATSI/Page/71/Blow-off-valves/Model/0/0/el/ http://www.avcweber.gr/Product/1172/FMIND010/Page/52/Induction-kit/Model/388/VW-Golf-V-14-TSI-140170-PS/el/ http://www.kentauros.gr/index.php/blog/209-vw-golf-v-tsi-gt Τι γνωμη εχετε για αυτα και φυσικααν γνωριζεται το τι διαφορα θα εχω στις επιδοσεις...επισης θα ηθελα και τις δικες σας προτασεις... Σας ευχαριστω για τον χρονο σας..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.