Jump to content

vw_golf_155

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

About vw_golf_155

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης - Ξάνθης
  • Νομός
    Ξάνθης

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 7

vw_golf_155's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

4

Reputation

  1. Παιδιά καλησπέρα, ψάχνω για γάντζο ρυμούλκυσης για το GOLF μου έχει κανείς κάτι να μου προτείνει? Σχοινί επίσης (δεν είναι να πειραματιζόμαστε με αυτά )
  2. Aνανέωση Λοιπόν πήρα το pro το σύνδεσα πήγα στην εφαρμογή όπως μου είπες και τελικά ανακάλυψα ότι λειτουργεί ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ οπου δεν εχει ανανεωθεί το λογισμικό! Δηλαδή 55 ευρουλάκια και η δουλειά μου δεν έγινε!
  3. προς αυτό προσανατολίζομαι τελικά... καλή μαγκιά φαίνεται..εσύ ποιό έχεις το pro ή το απλό?
  4. το OBDELEVEN που λες έχει μόνο για android αλλά πέρα από αυτό θα κάνει τη δουλειά?
  5. ναι εμένα ο μηχανικός μου είπε ότι αυτό έχει να κάνει με τον ανηφορικό δρόμο και πράγματι σε ανηφόρα,κατηφόρα το παρατηρώ πιο πολύ
  6. Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια ποιο να παρω για golf 7ari?
  7. Παιδιά για golf 7 τι να παρω? Ξέρει κανεις ?
  8. Φανη εχεις δίκιο μια διόρθωση όμως δεν ξερω αν αυτο λες αλλα όπισθεν Εν κινήσει δεν γίνεται να βάλουμε γιατι θα ακούσουμε τον αγαπημένο μας ήχο γρρρρρρρρ!
  9. Συμπάσχεις κ εσυ δηλαδή
  10. Και εσένα έτσι είναι δηλαδή? Δεν μου φαίνεται φυσιολογικό αυτο' Ναι αυτό με το νερό το βρίσκω και εγώ ευτυχώς δεν έχω πρόβλημα με τον κλιματισμό αυτό μου έλειπε τώρα
  11. Κοίτα, μπορεί π.χ. να είμαι στην πιλοτή μου να βάζω όπισθεν και να μου παίρνει τα αυτιά μέχρι να τη βάλει η αυτό που μου τυχαίνει συχνά και από ότι διάβασα το παθαίνουν και άλλοι είναι να στρίβω το τιμόνι σε ανηφόρα δεξιά ή τέρμα αριστερά και να ακούω κάτι μεταλλικούς ήχους το φρένο δεν το είχα σκεφτεί έτσι θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω
  12. Παιδιά αυτό το start-stop μου έχει κυριολεκτικά σπάσει τα @@@@ Ξέρει κανείς πως μπορώ να το απενεργοποιήσω (μόνιμα εννοείται) ?
  13. καλησπέρα Golf tdi 1.6 bluemotion 2015 20000 km το αμάξι μέχρι στιγμής έχεις τα εξής θέματα τρίξιμο στο σύστημα διέυθυνσης σε ανηφόρες και κατηφόρες κανα 2 φορές άκυρη ενεργοποίηση του ηλεκτρικού φρένου κακή ευθυγράμμιση των λάστιχων στην πόρτα του οδηγού τρίξιμο οταν ανοιγοκλείνω τα παράθυρα(αυτό λύθηκε μερικώς όταν πήγα στην αντιπροσωπεία) μέχρι στιγμής με 20000 km και δεδομένου ότι το ζορίζω έχει 5,6 /5,7 μέση κατανάλωση είμαι αυχαριστημένος
  14. Καλησπέρα σε όλη τη παρέα, έχω ένα golf 7αρι και έχω το εξής πρόβλημα, κάθε φορά που πλένω το αμάξι μπαίνουν νερά μέσα από τα λάστιχα, σιν ότι έχω παρατηρήσει και κάποια υγρασία Επισυνάπτω και κάποιες φωτογραφίες για του λόγου το αληθές Αυτές είναι από την πόρτα του οδηγού https://drive.google.com/open?id=0B_T8jkWYvHhlSUx5cFROR3NUSGs https://drive.google.com/open?id=0B_T8jkWYvHhlN0thQjRnakRLYW8 Αυτη είναι από την άλλη μερια https://drive.google.com/open?id=0B_T8jkWYvHhlMGxCTndMZVJCMXM Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
  15. Καλησπέρα! Ονομάζομαι Δημήτρης έχει λίγο καιρό που γράφτηκα στο forum! Τόπος κατοικίας Ξάνθη Είμαι κάτοχος ενος Gold tdi 7 bluemotion 110 εργοστασιακό ακόμη ελπίζω αν πιάσω λεφτά στα χέρια μου να του αλλάξω τα φώτα! προς το παρόν ψάχνω για ένα καλό αξιόπιστο πρόγραμμα χαίρομαι που είμαι εδώ!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.