Jump to content

Zoi

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Zoi

  1. Αρχικα αλλαζω σετ θερμοστατη γιατιδεν ανεβαζε φυσιολογικα θερμοκρασια και ανεβοκατεβαινε ο δεικτης χωρις να περναει την μεση και ως εδω ολα καλα. Ξαφνικα αναβει το λαμπακι φθορας φρενων, (που μολις ειχα αλλαξει τακακια και ειναι κομμενο το καλωδιακη τουλαχιστιν 10ετια) και τσουπ μηδενιζει ο δεικτης βενζινης (αλλαγμενη αντλια προ 3 ετιας) . Παω στον μαστορα μου λεει να δουμε καντραν, μεχρι να βρω χρονο να το παω αναβει και μηχανη, ραγισμα σε προκαταλυτη (μπορει και λαμδα). συνεχιζει η καταρευση και παιρνει νερο μεσα απο τον καθρεπτη μπροστα ενταξει αυτο λυνεται χαλασαν τα λαστιχα σε μια γωνιτσα πανω απο τον οδηγο στο Παρμπρίζ. ταυτοχρονα αναβει epc . ο ηλεκτρολογος βλεπει τα πισω φωτα απο καπου πηρε υγρασια και εκαψε το πανω στοπ ο φτιαχνει. ξηλωνει το κατραν ειχε ποσες ξεκολλημενες ψυχρες το φτιαχνει. να αναφερω ότι το θεμα με τον δεικτη βενζινης συμβαινει μονο οταν αναβει η ενδειξη για την φθορα για τα τακακια (μηδενιζει). οταν δεν αναβει ο δεικτης λειτουργει αλλα με μεγαλη αποκληση απο την ποσοτητα βενζινης. μετα απο 15 μερες απο το καντραν ξαναρχιζει ολα τα παραοπανω και ακρη δεν βγαζω. εχει τυχει σε κανεναν ολο αυτο?????
  2. Ναι ξερω οτι ειναι συνηθες βεβαια εμενα στα 16 χρονια πρωτη φορα αλλαζει και γενικα μονο αυτο και πεταλουδα εχει βγαλει. Απλα ηταν γελοιο γιατι εκανα 500 μετρα με την καινουρια δηλαδη μεχρι το σπιτι μου και αναψε και καλα εφταιγε το ανταλλακτικο. παντως δεν εχω ακομα θεμα.
  3. Ευχαριστώ πολύ αλλά το έλυσα το θέμα προσωρινά δε λέω μεγάλες κουβέντες . Μου λέει ο μάστορας ότι είναι προβληματική η νέα egr . Ε το βάζω σε άλλο διαγνωστικο σε ένα φίλο του βγάζει σποραδικη βλάβη εκκεντροφορου αξονα τώρα δεν θυμάμαι τον κωδικό της βλάβης P0024 χωρίς να είμαι σίγουρη . Πάω σε ηλεκτρολόγο μου λέει ότι είναι η εισαγωγή την καθαρίζει και την υποδοχή της κατά τα λεγόμενά του . Κομπλε για 100 χιλιόμετρα ανάβει ξανά . Πάω κ μου λέει ότι κουνήθηκε ένα καλώδιο. φυσικά δεν τον πίστεψα . Τελικά όμως δεν έχει ανάψει εδώ και 2000 χιλιόμετρα. Τώρα βλέπουμε τι να πω.
  4. Παιδιά κανένα σοβαρό ηλεκτρολόγο θεσσαλονικη για πολακι 9n? Έχω τρελαθεί ο καθένας μου λέει κ άλλη βλάβη . Αλλάζω egr λαμπάκι εκεί το πάω μ λέει έχει Θεμα το ανταλλακτικο βγήκε προβληματικό . το βάζω σε άλλο διαγνωστικο βλάβη P0023 βλάβη σποραδικη εκκεντροφορου αξονα . Πριν την egr ένας άλλος μ έλεγε map. Άκρη δε βγάζω οπότε λέω να δω την τύχη μου με εναν ηλεκτρολόγο . Τι προτείνετε μπας και σβήσει το ρημάδι το λαμπάκι ?
  5. Καλησπέρα παιδιά είμαι στα πρόθυρα κρίσης με το αγαπημένο μας λαμπάκι. πολακι του 02. Ανάβει λαμπάκι είναι η πεταλούδα με την οποία είχα και θέματα έχανα το γκαζι εν κίνηση. Την αλλάζω όλα οκ. Μετά από λίγο καιρό ξανά λαμπακι. Μου λέει map. Είχα και θέματα με τον μάστορα μου έκανε ζημια στο Κάρτερ έκανε καινούρια πάσα και τα χάλασε αλλάζω μαστορα. Πάω σε έναν κατά τα λεγόμενα πολλών έντιμο. κάνω μεγάλο Σέρβις μου λεει egr . Στο μεταξύ είχα και συμπτώματα δεν έπαιρνε μπρος . πριν το δει μου λεει κανα 90 % egr map σπανια στο μοντελο μου.Μου λέει δεν σηκώνει καθαρισμό είναι άχρηστη . Όλα τα ανταλλακτικα τα παίρνω μόνη μου. Λοιπόν την αλλάζω στα 500 μέτρα ξανά λαμπάκι . Το αμαξι πάει πολύ καλύτερα βέβαια . Πάω λοιπόν μου λέει παλιά Βλάβη που δεν είχε σβήσει . Μετά ξανά το ίδιο πάλι λαμπάκι. καμμια ιδέα ?
  6. Σε ευχαριστώ πολύ ! τελικά 10 40 εγώ έκανα λάθος
  7. μπορει να κανω λαθος γιατι δεν θυμαμαι σιγουρα θα δω το βιβλιαρακι
  8. γιατι αυτα εβαζε ο προηγουμενος ιδιοκτητης και ο πατερας μου συνεχισε αυτα. Τωρα που περασε στην κατοχη μου λεω να τα αλλαξω βεβαια!
  9. Γεια σας, Θελω τα φωτα σας! Εχω ενα πολο του 2002 1.4 9Ν με τα 75 αλογα και θα ηθελα να αλλαξω μαρκα λαδιων. Αρχικα το αμαξι σιγουρα καει καθως εκανα μεγαλο σερβις και μετα απο 2000+ χιλ συμπληρωσα 1 λιτρο!!! Βαζω τα aral 5-40 νομιζω και αλλαζω ανα 7.000 ! Δεν εχω ασχοληθει με το θεμα καθολου, διαβαζοντας στο φορουμ ειδα για τα castrol edge. Ποια ειναι η γνωμης σας? ευχαριστω!
  10. Σχετικά φθηνά κατά την γνώμη μου 200 συνολικά, 110 τα φρενα 90 η πεταλουδα. Η καινούρια πεταλουδα θα κόστιζε κοντά στα 290 μόνο το ανταλλακτικο. Οπότε γι αυτό πιστεύω οτι μου βγηκε φθηνα. πηγαίνω σε ένα συνεργείο της γειτονιάς.
  11. Λοιπόν άλλαξα πεταλουδα έβαλα μεταχείρισμένη ως τώρα όλα καλά. Βέβαια προέκυψε κ αλλά . άλλαξα τακακια Εντάξει φυσική φθορά και δισκόφρενα. Το πολακι φυσάει !!!
  12. Γεια σας! Έχω ένα πολακι σε μπλε σελ μεταλλικό .Το πήρα μεταχειρσμενο και συνηθώς το παρκαρε σε κεντρικους δρόμους . Έχει την κλασική γρατζουνια κλειδί. Σαν τότε νέα οδηγός όπως καταλάβαινετε του έχω προκαλέσει καποια σήμαδια που δύο από αυτά έχει φυγεί το χρωμα . Αυτό που με προβλημάτιζει είναι σαν καποια μικρά σημεια στο καπό σαν να ξεφλουδιζει χωρίς σκουρια . Οπότε σκέφτομαι ανανέωση χρώματος. Το χρωμα είναι ακόμα ζωηρό δεν φαίνεται η ηλικία του. Και ρωτώ αν έχει κάποιος κάνει στη Θεσσαλονίκη και ποιο κατάστημα μου προτεινει? περίπου που κυμαίνονται οι τιμές ? Και αν αξίζει να το κάνω δλδ θα δω διαφορά στις γρατζουνιες? Ευχαριστω!
  13. Μπουζί άλλαξα το Μάη έκανα το μεγάλο σέρβις ιμάντα κτλ. Τελικά πεταλουδα είναι θέλει αλλαγμα . ωστόσο θα το πάω και σε έναν ηλεκτρολόγο ηλεκτρονικό για σίγουρα.
  14. Ευχαριστώ ευχαριστώ ! Ποια είναι η γνωμή σας για τη μίζα που δεν παίρνει ευκόλα μπροστά . Όταν παίρνει κάνει σαν πετρέλαιο . Επίσης ποια είναι η γνωμή σας για μεταχείρισμένη πεταλουδα να μπω στο κόπο να ψάξω ?
  15. Το έπαθα 3 φορές συνολικά δύο αφού μου καθάρισε την πεταλούδα. Το πρόβλημα ξεκίνησε το Νοέμβριο. Ναι έχω συναγερμό αλλά δεν λειτουργεί. Σκοπεύω να το φτιάξω μέσα στο μήνα σίγουρα. Θα ενημερώσω. Ευχαριστώ ☺
  16. Γειά σας θα ήθελα τα φώτα σας. Διαθέτω ένα polo του 2002 1.4 . Το πήρα πέρσι από ένα φίλο γνωρίζοντας ότι μελλοντικά θα αλλάξω κρεμαγιερα αλλά το πήρα πολύ φτηνά ωστόσο το αμάξι είναι πολύ καλά συντηρημένο με τα σέρβις στην ώρα τους κτλ. Μετά απο καιρό άρχισε να ανάβει κατά καιρούς το λαμπάκι της μηχανής και το epc. Το πήγα στο συνεργείο μου είπε ότι δεν είναι κάτι μου είπε για την βαλβιδα egr αν δεν κάνω λάθος. Σήμερα μετά απο ένα χρόνο εκεί που οδηγούσα έχασα το γκαζι μου έπεσαν οι στροφές το εσβήσα το έβαλα ξανά εμπρός και μια χαρά . Πήγα πάλι μου είπε ότι είναι η πεταλούδα μου την καθάρισε και μου είπε ότι ακόμα έχουμε δρόμο για να την αλλάξουμε. Το ξαναέπαθα μετά από κανένα μηνα. Να σημειώσω ότι από την αρχή δεν παίρνει πάντα εμπρός με την πρώτη. Θεωρώ αυτό το θέμα με τι γκαζι ειναι σοβαρο καθώς αν το πάθω σε καμμια προσπέραση θα έχουμε σοβαρά θέματα. Απλά επειδή διαθέτω κάποιες ψιλό γνώσεις για τα αμάξια ίσα ίσα να μην με κοροϊδεύουν μάστορες (συν ότι οι δύο πολυ καλοί φίλοι είναι στο χώρο των ανταλλακτικων και στρέφομαι στην γνώμη τους) διάβασα από εδώ ένα παιδί με παρόμοιο πράγμα σε polo 2002 ότι μπορεί να μην ειναι η πεταλούδα. Ποια είναι η γνωμή σας? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.