Jump to content

DrunknMunky

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About DrunknMunky

User Information

  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Amarok

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

DrunknMunky's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Λεει ο παιδι που το εχει οτι χρηζει αλλαγη κινητηρα
  2. Γεια σας παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.Εχω ενα τρακαρισμενο 6n2 με τα 101 αλογα και επειδη το αμαξι μου ειναι απαραιτητο και πολλα χρηματα δεν υπαρχουν εψαξα και βρηκα ενα με προβλημα στον κινητηρα αλλα ειναι με τα 75. Μπορει καποιος να μου απαντησει αν ο κινητηρας μου ταιριαζει και εκτος απο πισω δισκους,σαλονι και καντραν τι αλλες διαφορες εχει το 75 για να γινει πληρη μετατροπη? Αυτο ειναι το δικο μου που εγινε μια μαζα απο παλιοσιδερα
  3. To καπακι πανω δεν ειναι ιδιο! Εισαι σιγουρος οτι ταιριαζει?
  4. Μετα απο ενα ατυχημα που ειχα στο οποιο το polaki μου βγηκε εκτος, και επειδη δεν παιζουν πολλα χρηματα σκεφτηκα (αν και εφοσον γινεται ) να αγορασω ενα golf 4 με ζημια στη μηχανη και να βαλω πανω τα δικα μου πραγματα (κινητηρα,σαζμαν,πλεξουδα,εγκεφαλο). Ο κωδικος του κινητηρα μου ειναι aub (100ιππους).Γινεται αυτη εγχειρηση? Αν ναι τι πρεπει να προσεξω? Σε ποιο αλλο σκαφος μπορω να βαλω τον aub?
  5. απλα ρωταω διοτι το σαζμαν ειναι απο το δικο μου αυτοκινητο και ρωταω αμα ταιριαζει σε ιμπιζα με αυτον τον κινητηρα
  6. Οπως λεει και ο τιτλος, θα ηθελα να μαθω αν ταιριαζει σαζμαν απο polo 16v 101hp (aub κωδικος) σε seat ibiza με κωδικο κινητηρα AFH?
  7. ο AUB κινητηρας ειναι με τα 100 τετοιο ειχε το δικο μου! τα αλλα τι κωδικο εχουν αν ξερει καποιος
  8. Ημουν εντος του οριου και ο κυριος ηταν 37 μετρα απο την αρχη της στροφης(τυφλο σημειο). 30 μετρα ηταν το φρεναρισμα και παλι καλα δεν επεσα πανω του γιατι θα ειχε γινει κιμας! Περασμενα ξεχασμενα πλεον και αφου παταμε στα ποδια μας και εγω και ο κυριος που ερχοταν απο αντιθετα (3 μεσα στο αμαξι mercedes καραβαν αναμεσα τους και κοριτσακι οχι πανω απο 13) και τα χτυπηματα μας δεν ειναι μεγαλυτερα απο παιδακι που επεσε με ποδηλατο ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ. Παμε πισω στο θεμα! Διαφορες που εχω παρατηρησει εγω προσωπικα απο αλλα αυτοκινητα του car σε σχεση με το δικο μου (που δηλνουν 100 αλογα) ειναι οτι μερικα εχουν πισω ταμπουρα και τα κοκκινα ξεκιναν απο τις 5900 και 220 κοντερ αντιθετα με το δικο μου που ειχε κοκκινα 6500 και 240 κοντερ! αυτα νομιζω ειναι 75αρια η κανω λαθος?
  9. Χαιρετω ολο το forum!! Ονομαζομαι Γιωργος ειμαι 24 χρονων και μεχρι χθες ημουν κατοχος ενος polo 6n2 100hp. Λεω ημουν γιατι χθες καθως επαιρνα τον δρομο της επιστροφης για την πολη μου ενας κυριος αποφασισε να αλλαξει το λαστιχο του σε στροφη πανω σε τυφλο σημειο χωρις προειδοποιητικο τριγωνο πιο πριν!....Αποτελεσμα...εγω να χανω τον ελεγχο, να χτυπαω πλαγιομετωπικα με αυτοκινητο αντιθετης πορειας και να βρισκομαι με τις ροδες στον ουρανο μετα απο 3 τουμπες! Ευτυχως κανεις δεν επαθε τιποτα και εγω βγηκα με 2 γρατσουνιες! Καπως ετσι εληξε αυτη η αγαπη που κρατησε 1μηνα με το πρωτο μου αυτοκινητο! Σημερα βρισκομαι ξανα στην αναζητηση αγορας ενος ιδιου αυτοκινητου καθως εκτος απο στιβαρο στο δρομο και ασφαλες (αφου ολα τα συστηματα που διεθετε το αμαξι λειτουργησαν αψογα abs, αεροσακοι) τοσα χρηματα μπορω να διαθεσω! Μετα απο αυτο το μακρυ ποστ θελω να ρωτησω πως μπορω να ξεχωρισω με μια γρηγορη ματια τα 75 απο τα 100 αλογα! Ευχαριστω προκαταβολικα και συγνωμη για το σεντονι!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.