Jump to content

Νικολετα

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About Νικολετα

Νικολετα's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Στο δικό μου απο την ωρα που αναψε το λαμπακι δεν εχει καμια οδικη διαφορα το αμαξι!γι αυτο λεω μηπως και ειναι κατι αλλο!Άμα είναι τόσα θα το άλλαζα και αύριο αλλά 1100 είναι πάρα πολλά!!Σας ευχαριστώ πολύ όλους πάντως!το παω και σε δευτερο τεχνικο τωρα να δω τι θα μου πει και αυτος και θα σας πω!θα ρωτήσω για την εργασία που μου είπες και θα στείλω!
  2. Μου τη σβησαν την ένδειξη σήμερα αλλά μόλις έκανα 1 μετεο ξανά άναψε...χωρίς να γνωρίζω από αυτά πιστεύω ότι αν ήταν η καδενα δεν θα έπρεπε να κάνει θόρυβο;;
  3. Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας!το αμάξι μου έχει 93.000χμ και εγώ για αυτό απευθύνθηκα εδώ γιατί μου φάνηκε πολύ παράξενο το ότι κατευθείαν αλλάζουμε καδενα!και να επισημάνω ότι το πήγα σε συνεργείο και αυτός μίλησε τηλεφωνικά με την αντιπροσωπία και του είπαν ότι θέλει άλλαγμα!!είμαι από Θάσο και η αντιπροσωπία στην Καβάλα! !
  4. Καλησπέρα!αν υπάρχει κάπου αλλού αυτό το θέμα ζητάω συγνώμη προκαταβολικα!εχθές ξαφνικά μου άναψε τα λαμπακι του κινητήρα!πήγα στο συνεργείο σήμερα και έβγαλε πρόβλημα στον αισθητήρα hall μιλώντας με την αντιπροσωπία είπαν ότι ειναι καδενας χρονισμου με κόστος 1100€!να ενημερώσω ότι το αμάξι δουλεύει κανονικά και δεν ακούγεται ο παραμικρός θόρυβος είτε κρύο είτε ζεστό!έχει συμβεί σε καποιον κάτι αντίστοιχο;;τη βοήθεια σας παρακαλώ!!
  5. Καλησπέρα!αν υπάρχει κάπου αλλού αυτό το θέμα ζητάω συγνώμη προκαταβολικα!εχθές ξαφνικά μου άναψε τα λαμπακι του κινητήρα!πήγα στο συνεργείο σήμερα και έβγαλε πρόβλημα στον αισθητήρα hall μιλώντας με την αντιπροσωπία είπαν ότι ειναι καδενας χρονισμου!να ενημερώσω ότι το αμάξι δουλεύει κανονικά και δεν ακούγεται ο παραμικρός θόρυβος είτε κρύο είτε ζεστό!έχει συμβεί σε καποιον κάτι αντίστοιχο;;τη βοήθεια σας παρακαλώ!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.