Jump to content

pireotis2000

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About pireotis2000

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Αττικής - Κερατσινίου - Δραπετσώνας
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 4

pireotis2000's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. καλησπέρα σας έχω ένα MK4 του 1999. εχτές ξαφνικά το βράδυ ενώ ξεκίνησα την μηχανή άναψα τα φώτα να ξεκινήσω, έσβησε ο φωτισμός του καντράν (τα φώτα έξω λειτουργούν κανονικά) παρατήρησα δε ότι και οι ενδείξεις ήταν όλα στο μηδέν, (στροφόμετρο, βενζίνη, ταχύμετρο). όταν σβήσω τα φώτα όλα επανέρχονται. άνοιξα τον διακόπτη άλλα δεν βρήκα κάτι τι μπορεί να φταίει. ευχαριστώ.
  2. ευχαριστω gtse τελικα 100 ευρωπουλα το μαλι, 59,90 οσενσορας 10 ευρω ενα λαστιχο που εχει απο πανω του προστατευτικο και 30 εργατικα.
  3. ευχαριστώ, σημερα που ηρθε επιτοπου με το διαγνωστικο ο μηχανικος του εδειξε τελικα sensor στοφαλοφορου και περιμενω τωρα την λυπητερη το καλο ειναι οτι ανελαβε το κοστος ο πρηγουμενος ιδιοκτητης γιατι το εχω μονο μια εβδομαδα
  4. παιδιά καλημερα ηρθα για δουλεια στην Κύπρο εδω κια 4 μήνες και επιδη εδω δεν μπορεις να κυκλοφορεις χωρις αυτοκίνητο αγορασα ενα Golf 1.8 mk4 του 98 σε παρα πολυ καλη κατασταση. το εχω μια εβδομαδα και εχτες ενω σταματησα να αγορασω τσιγαρα χωρις να το σβησω και πηγα να ξεκινησω εκανε ενα μετρο και εσβησε. οσο και να επεμενα αρνιοταν να εκινησει ο κινητηρας. ολα στο ταμπλω φυσιολογικά , μετα απο 15 λεπτα ξαναδοκιμασα και πηρε κανονικα, ξεκίνησα, και μετα 4 χιλιομετρα με 4η και 80 χιλιομετρα εσβησε χωρις καμια προηδοποιηση, εκανα αριστερα (εδω οδηγουν αναποδα) και με οδικη βοηθεια το πηγαμε μηχανικό. το εβαλε στο διαγνωστικο και το μονο λαθος που εβγαζε ηταν κατι με το κλειδι απο οτι ειπε, συχρονως δοκιμασα να το βαλω μπροστα και πηρε κανονικα, με εβαλε να κανω βολτες στην Λευκωσια πανω απο μια ωρα χωρις κανενα προβλημα. το βραδυ που ειπα να βγω εξω αρνειται να ξεκινησει. γνωριζει κανεις κατι? διοτι εδω οι μηχανικοι ειναι αστροναυτες. μονο με διαστημικα λεωφορεια ασχολουνται. σας ευχαριστω για τον χρόνο σας.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.