Jump to content

Archo

Members
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Archo last won the day on February 8 2018

Archo had the most liked content!

About Archo

  • Birthday 05/30/1991

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Αττικής - Καλλιθέας
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 7

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Archo's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

19

Reputation

  1. Φίλε μου ενδιαφέρομαι εγώ και θα ήθελα να με ενημερώσεις και που έκανες την τοποθέτηση . Και ποιο το κόστος τοποθέτησης .
  2. Σε ευχαριστώ πολυ φίλε. Μεχρι στιγμής είναι καλοταξιδεμένο 45.000 χλμ εχουμε κανει...
  3. Και να ανέβει θα ξαναπέσει. Επίσης η αυτονομία του σε σχέση με την βενζίνη είναι σαφέστατα μεγαλύτερη . Ακόμα πιο σημαντικό είναι το γεγονός οτι η διάρκεια της ζωης ενός dieselοκινητήρα είναι 3πλάσια απο αυτη του βενζινοκινητήρα. Οσο αφορά το κόστος ενα Golf mk7 ΤDI Rline DSG και πολυλειτουργικό εχει 28.000 περίπου. Τέλος σου συστήνω να οδηγήσεις ενα TDI για να δείς αν είναι τροχόσπιτο η όχι..
  4. Εσυ ρε φίλε ήρθες να το παίξεις έξυπνος? Η ενότητα αφορά τα TDI αν δεν σε ενδιαφέρει να πας να σχολιάσεις αλλού. Τα περι τροχόσπιτου και τις εξυπνάδες τις βλέπω και γελάω. Εχουμε αυτοκίνητα που συνδιάζουν την αισθητική ,την οικονομία και τις εξαιρετικές επιδόσεις και κοστίζουν περίπου 30.000 ευρώ . Και ένας κουβάς με 200 άλογα τρέχει αλλα δεν παύει να είναι κουβάς. Και η διαφορά μας είναι οτι εμεις με τα TDI δεν χρειάζεται να κάνουμε ετήσιο προυπολογισμό για να πάμε ενα ταξίδι γιατι μας βγαίνει τσάμπα. Γεια χαρα!
  5. Φίλε χαίρομαι ιδιαίτερα που είχες το αποτέλεσμα που ήθελες. Καλοτάξιδο και καλά ανοίγματα με προσοχή!
  6. H απόλυτη καντεμία φίλε... Μόλις πηγα να τα παραγγείλω και εχουν εξαντληθεί !
  7. Τι χρονολογίας είναι το αυτοκίνητο σου φίλε? Επίσης είναι όντως δυναμομετρημένο 150 hp μονο με το πρόγραμμα? Η εχεις κάνει και καποια αλλη βελτίωση?
  8. Και μπροστα σκέφτομαι να βάλω ! Έχει after market απο Carnet και είναι πολυ όμορφα. Και μίλησα και με Φιλιππαίο και μπορεί να κάνει τοποθέτηση και φέρνει και led λάμπες οπότε ευελπιστώ να γίνει σωστή δουλίτσα.
  9. Σε ευχαριστώ φιλαράκι για την αμεση απάντηση . Και είναι plug and play? Εχεις κανει κατι αλλο με φώτα? Γιατι με τρώει η τσέπη μου για ξόδεμα !
  10. Μπορείς να μου παραθέσεις το link για να το ψαξω?
  11. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρώ τους κωδικούς για VCDS για να απενεργοποιήσω την ένδειξη σφαλματος στα led πινακίαδας? Ενας φίλος απο το φόρουμ ειχε βρει για τα πισω φαναρια τα led.
  12. Ναι θα με ενδιέφερε αν και δεν εχω καταλήξει ακομα. Σκέφτομαι και του R αλλα ακόμα ειμαι στην αναζήτηση ζάντας.
  13. Ναι σου λεω το αμαξι μας είναι το ίδιο. Golf Rline TDI 1.6 αγορασμένο τον Δεκέμβρη του 2015
  14. Φίλε Dino εχω επικοινωνήσει με τους περισσότερους προγραμματιστές απο Ελλάδα και ο μόνος για τον οποίο μπορώ να πω οτι θα επέλεγα να βάλω πρόγραμμα είναι ο microchip tuning που ηταν και ο μόνος που γνωριζε για τον εγκέφαλο τον Delphi που φοράει το δικό μου αυτοκίνητο. Στον προτείνω ανεπιφύλακτα .Εγω ακόμα δεν έβαλα πρόγραμμα θα βαλω με τη λήξη της εγγύησης .
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.