Jump to content

Archo

Members
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by Archo

  1. 1 ώρα πριν , ANGO said:

    Πήρα και δεύτερο ζευγάρι κατά λάθος. Όποιος ενδιαφέρεται τις στέλνω χωρίς μεταφορικά.

    Sent from my SM-G928F using Tapatalk
     

    Φίλε μου ενδιαφέρομαι εγώ και θα ήθελα να με ενημερώσεις και που έκανες την τοποθέτηση . Και ποιο το κόστος τοποθέτησης .

  2. Και να ανέβει θα ξαναπέσει. Επίσης η αυτονομία του σε σχέση με την βενζίνη είναι σαφέστατα μεγαλύτερη . Ακόμα πιο σημαντικό είναι το γεγονός οτι η διάρκεια της ζωης ενός dieselοκινητήρα είναι 3πλάσια απο αυτη του βενζινοκινητήρα. 

    Οσο αφορά το κόστος  ενα Golf mk7 ΤDI Rline DSG και πολυλειτουργικό εχει 28.000 περίπου. Τέλος σου συστήνω να οδηγήσεις ενα TDI για να δείς αν είναι τροχόσπιτο η όχι..

    • Like 2
  3. 4 hours ago , Teo62045 said:

    Πολύ σωστά τα λες.  μην περιμένεις άλογα από πετρέλαιο δεν έχει δύναμη ψηλά ροπή βγάζει,μόνο για κανένα τροχοσπιτο κάνει.. 

    Εσυ ρε φίλε ήρθες να το παίξεις έξυπνος? Η ενότητα αφορά τα TDI αν δεν σε ενδιαφέρει να πας να σχολιάσεις αλλού. Τα περι τροχόσπιτου και τις εξυπνάδες τις βλέπω και γελάω. Εχουμε αυτοκίνητα που συνδιάζουν την αισθητική ,την οικονομία και τις εξαιρετικές επιδόσεις και κοστίζουν περίπου 30.000 ευρώ .  Και ένας κουβάς με 200 άλογα τρέχει αλλα δεν παύει να είναι κουβάς.  Και η διαφορά μας είναι οτι εμεις με τα TDI δεν χρειάζεται να κάνουμε ετήσιο προυπολογισμό για να πάμε ενα ταξίδι γιατι μας βγαίνει τσάμπα. Γεια χαρα!

    • Like 2
  4. 11 hours ago , DinosRline27 said:

    Παιδιά καλησπερα απο μενα ήθελα να αναφέρω με την σειρά μου το αποτέλεσμα μετα απο πρόγραμμα που έβαλα σήμερα στην microchips tuning ακούγωντας τον φιλο archo στις προηγούμενες σελίδες εδώ..Έδωσα λοιπόν μια ευκαιρία και κατέβηκα αθήνα για αυτόν τον λόγο μονο..Αφού λοιπόν έφτασα εκει κάναμε την πρώτη δυναμομέτρηση και έβγαλε 122 αλογα και 23 κιλά ροπή..ουσιαστικά ο προηγούμενος στον οποιο είχα πάει λάρισα όπως μου είπανε στην microchips tuning δεν έκανε σωστό προγραμματισμό μπορεί ακόμα και να μην πέρασε αρχείο καν στον εγκέφαλο και πολύ πιθανόν λανθασμένες μέτρησεις στο δυναμόμετρο διότι θα έπρεπε το αμάξι να ήταν πανω απο 135 άλογα τουλάχιστον και ροπή πάνω απο 30 κιλά(όπως τα περισσότερα 1.6tdi)..Για να μην τα πολυλογώ αφού το γυρισε σε μαμα με 113 άλογα και 25 κιλά ροπή δυναμομετρημένα  εργοστασιακά, έφτιαξε το πρόγραμμα ο γιώργος το περάσαμε στο αυτοκίνητο και με την πρώτη δυναμομέτρηση το αμάξι εκτοξεύθηκε στα 147 άλογα και 32 κιλά ροπή.με το αμέσως επόμενο πάτημα να ακολούθει στα ίδια νούμερα me απειροελάχιστες διαφορές..το αμάξι το κατάλαβα απο τα πρώτα μέτρα που έκανα φεύγωντας απο εκεί αλάζωντας και ανοίγωντας λιγο την 2α..Πολύ περισσότερο νεύρο σε μεγαλύτερπο φάσμα στροφών..συν λίγο χαμηλότερη κατανάλωση έγραφε ο υπολογιστής κατά την επιστροφή μου πίσω..Γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος και απο εξυπηρέτηση και απο αποτέλεσμα τώρα μένει να δουλέψω λίγο το αμάξι για να δω πως θα πάει γιατί αργότερα πάμε για υβριδική τουρμπίνα και λοιπά αλλα μέχρι τότεεε έχει ο θεός..αυτά απο εμένα..Ευχαριστώ φίλε Archo...

    Φίλε χαίρομαι ιδιαίτερα που είχες το αποτέλεσμα που ήθελες. Καλοτάξιδο και καλά ανοίγματα με προσοχή! 

    • Like 1
  5. On 11/12/2017 at 8:46 ΜΜ, pettros said:

    Ναι απλα βγαζεις τα παλια και βαζεις τα καινουρια.. Οχι κατι αλλο δεν εχω κανει.. Αν εκανα κατι θα εβαζα πισω φωτα led αλλα ισως αργοτερα.. (που θα ερθει η αναπτυξη...)

    H απόλυτη καντεμία φίλε... Μόλις πηγα να τα παραγγείλω και εχουν εξαντληθεί !

  6. 1 ώρα πριν , marvas8686 said:


    Το εχω ενα εξαμηνο τωρα κ το αυτοκινητο πεταει. Ειναι 16αρι tdi 105ps εργοστασιακα κ τωρα εχει φτασει 150 και 37 ροπη. Καταναλωση φυσικα και εχει ανεβει αλλα το παταω κ γω.. υπολογισε 6,5 με 7,5 εντος πολης. Τελικη δν το χω δοκιμασει αλλα θα χει αρκετα. Φαντασου πριν το προγραμμα ειχα πιασει 214.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

     Τι χρονολογίας είναι το αυτοκίνητο σου φίλε? Επίσης είναι όντως δυναμομετρημένο 150 hp μονο με το πρόγραμμα? Η εχεις κάνει και καποια αλλη βελτίωση?

  7. 1 λεπτό πριν , pettros said:

    Ναι απλα βγαζεις τα παλια και βαζεις τα καινουρια.. Οχι κατι αλλο δεν εχω κανει.. Αν εκανα κατι θα εβαζα πισω φωτα led αλλα ισως αργοτερα.. (που θα ερθει η αναπτυξη...)

    Και μπροστα σκέφτομαι να βάλω ! Έχει after market απο Carnet και είναι πολυ όμορφα. Και μίλησα και με Φιλιππαίο και μπορεί να κάνει τοποθέτηση και φέρνει και led λάμπες οπότε ευελπιστώ να γίνει σωστή δουλίτσα.

  8. 1 hour ago , pettros said:

    Εχεις 2 επιλογες:

     

     Ιμιτασιον

     

    και
    Γνησια

     

    Προσωπικα επελεξα τα γνησια και δουλευουν μια χαρα 2 χρονια τωρα..

    Σε ευχαριστώ φιλαράκι για την αμεση απάντηση . Και είναι plug and play? Εχεις κανει κατι αλλο με φώτα? Γιατι με τρώει η τσέπη μου για ξόδεμα !

  9. 2 λεπτά πριν , DinosRline27 said:

    Σε ευχαριστω φιλε μου θα κανω μια ερωτηση και σε microchip tuning λοιπον να δω τι παιζει..τον delphi dcm6.2 δεν φορας και εσυ?

    Ναι σου λεω το αμαξι μας είναι το ίδιο. Golf Rline TDI 1.6 αγορασμένο τον Δεκέμβρη του 2015

  10. 3 hours ago , DinosRline27 said:

    Φιλε Archo προγραμμα εβαλα στη λαρισα σε αντιπροσωπο e-tuners στη θεσσαλια αλλα δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος διοτι το αμαξι μου φαινεται το ιδιο οπως πριν ενω στη δυναμομετηση τοτε που μου εκανε μου εβγαλε το αμαξι παραπανω απο οσο ηταν, πραγμα πολυ περιεργο. δηλαδη εκει που περιμενα το αμαξι μαμα πριν απο το προγραμμα γυρω στα 107-108 αλογα αντε 110 και 25 κιλα ροπη αυτος μου το εβγαλε 122 αλογα και 28 κιλα ροπη!και μετα αφου το κουμπωσε το αρχειο στη 2η δυναμομετρηση μου εβγαλε 135 αλογα και 29 κιλα ροπη.. τιποτα δηλάδη.. που επρεπε να φυγω πανω απο τα 30 κιλα και ροπη..τιποτα δεν πηρε..που τα πετρελαια το λιγοτερο που περνουν απο οσα διαβαζω γιατι ψαχνομαι ειναι 5-6 κιλα ροπη το λιγοτερο με προγραμμα!ειμαι ακομα στο ψαξιμο για καποιο αλλο προγραμμα καλο...ελπιζω να βοηθησα..ξεχασα να αναφερω το προγραμμα μου κοστισε μαζι με δυναμομετρηση 450 ευρω..

    Φίλε Dino εχω επικοινωνήσει με  τους περισσότερους  προγραμματιστές απο Ελλάδα και ο μόνος για τον οποίο μπορώ να πω οτι θα επέλεγα να βάλω πρόγραμμα είναι ο microchip tuning που ηταν και ο μόνος που γνωριζε για τον εγκέφαλο τον Delphi που φοράει το δικό μου αυτοκίνητο. Στον προτείνω ανεπιφύλακτα .Εγω ακόμα δεν έβαλα πρόγραμμα θα βαλω με τη λήξη της εγγύησης .

  11. On 28/11/2017 at 12:46 ΜΜ, DinosRline27 said:

    Παιδια καλησπερα..θα ηθελα τα φωτα σας για ακομα μια φορα.ελπιζω να μην ειναι offtopic.σημερα εκει που καθαριζα το φιλτρο μου στην εισαγωγη και επειδη εχω βαλει

     μανιταρι μικρο αντι για το μαμα φιλτρο ειχα χυμα αρκετο καιρο το breather hose (αν δεν κανω λαθος ετσι λεγεται) το οποιο κουμπωνε μετα το maf στο πλαστικο μεσα στο μαμα φιλτροκουτι..δεν ειχα κανενα θεμα απολυτως μεχρι που χθες ειπα να το βουλωσω να μην ειναι ανοιχτο και το εδεσα να μην ειναι ετσι χυμα με ενα clipper διπλα στην εισαγωγη..αφου ξεκινησα επαθα πλακα το αμαξι οταν τουρμπιζε και αφηνα το γκαζι εσκαγε σαν supra 500 αλογων...λες και ειχα σκαστρα με πολυ flutter..ΑΛΛΑ..δεν εβγαζε την δυναμη του καθολου οπως πριν δεν ροπιαζε πολυ.ηταν πιο αργο αισθητα..ηταν σαν να εμποδιζε κατι την μηχανη να λειτουργησει σωστα..επιπλεον μετα απο καποιες βολτες..μου αναψε λαμπακι (glow plug management system)kai to λαμπακι (emissions control system) συν του οτι μυριζε σαν λαδι στην καμπινα καποιες φορες....Που θελω να καταληξω...ειναι καλο 1)που βουλωσα το breather hose?2)ποια ειναι η λειτουργιεα του?εχει καποια σχεση με το ventilation system,τη βαλβιδα pcv η την ν75?και γιατι εχει

    τοσο flutter το αμαξι με βολωμενο to breather hose?..ευχαριστω εκ των προταιρων..το αμαξι ειναι golf 7 1.6tdi rline 2015 110ps με προγραμμα..

     

    Φίλε δεν ξέρω να απαντήσω αλλα επειδή εχουμε το ίδιο ακριβως αμάξι με ίδια χρονολογία για πες την εμπειρία σου απο το προγραμμα σε ποιον το εβαλες ,τι διαφορά είδες ,ποσο κόστισε και οτιδήποτε αλλο.

  12. Καλησπέρα σε όλους. Σε συζήτηση με φίλο αναπτύχθηκε το εξής θέμα " κατα πόσο οι ρέπλικες είναι αξιόπιστες σαν επιλογή ζαντας και τι προβλήματα μπορεί να υπάρξουν "  Επίσης εγω θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχουν συγκεκριμένες εταιρίες που εχουν ποιοτικές ρέπλικες.

  13. Ειμαι κάτοχος Golf 7 R Line αγορασμένο τον Δεκέμβρη του 2015. Επειδή έκανα το λάθος να μη το παραγγείλω με εργοστασιακά xenon άλλαξα τις εργοστασιακές λαμπες με Phillips Ultimate white light Diamond Vision . Εχτές το βράδυ μου έβγαλε ένδειξη για την μπροστά δεξιά λάμπα η οποία και δεν άναβε. Εβγαλα την λάμπα (η οποία ηταν λειτουργική και σε άριστη κατάσταση) και είδα πως το πλαστικό της βάσης είχε λιώσει. Η αριστερή πλευρά αντιθέτως ήταν σε άριστη κατάσταση χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Τι φταίει ? Εχει αντιμετωπίσει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα ? 

  14. Πανέμορφη ζάντα. Εγώ έψαχνα για Rotiform απλα δεν έχω κάνει ποτέ αγορά απο εξωτερικό και δεν γνωρίζω την διαδικασία. Τα μεταφορικά δεν αύξησαν το κόστος ? Εχω βρεί επίσης XXR απο κύπρο στα 800 ευρώ 

  15. Εχω το Rline με τις 17αρες οπότε φαντάζομαι θα χωράνε τα φρένα. Σκέφτομουν να τα συνδυάσω με αεριζόμενους δισκους. Τι προτείνεις απο aftermarket? Επίσης η βαφή για τις δαγκάνες πόσο δύσκολη είναι σαν διαδικασία? Χρειάζεται να πάω συνεργείο να τις βγάλω και μετα να βαφούν ή και σε ενα βαφείο μπορεί να γίνει η δουλεια?

  16. Στην αναζήτηση μου για την εξωτερική βελτίωση του Golf μου εχω παρατηρήσει πως στην Ελλαδα υπάρχει πολυ μικρός αριθμός διαθέσιμων εταιριών για ζάντες. Τα πιο πολλά brand name του εξωτερικού δεν είναι διαθέσιμα και πρέπει να τα παραγγείλει κανείς απο το εξωτερικό αναλαμβάνοντας το μεγαλύτερο κόστος. Θα ήθελα απο τους φίλους που γνωρίζουν να μου προτείνουν brand name διαθέσιμα στην Ελλάδα πέρα απο ευρέως γνωστά Jr ,momo, BBS ωστε να βρώ κατι που να ταιριάζει τα γούστα μου. Ευχαριστώ

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.