Jump to content

Archo

Members
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by Archo

  1. Φίλε μου ενδιαφέρομαι εγώ και θα ήθελα να με ενημερώσεις και που έκανες την τοποθέτηση . Και ποιο το κόστος τοποθέτησης .
  2. Σε ευχαριστώ πολυ φίλε. Μεχρι στιγμής είναι καλοταξιδεμένο 45.000 χλμ εχουμε κανει...
  3. Και να ανέβει θα ξαναπέσει. Επίσης η αυτονομία του σε σχέση με την βενζίνη είναι σαφέστατα μεγαλύτερη . Ακόμα πιο σημαντικό είναι το γεγονός οτι η διάρκεια της ζωης ενός dieselοκινητήρα είναι 3πλάσια απο αυτη του βενζινοκινητήρα. Οσο αφορά το κόστος ενα Golf mk7 ΤDI Rline DSG και πολυλειτουργικό εχει 28.000 περίπου. Τέλος σου συστήνω να οδηγήσεις ενα TDI για να δείς αν είναι τροχόσπιτο η όχι..
  4. Εσυ ρε φίλε ήρθες να το παίξεις έξυπνος? Η ενότητα αφορά τα TDI αν δεν σε ενδιαφέρει να πας να σχολιάσεις αλλού. Τα περι τροχόσπιτου και τις εξυπνάδες τις βλέπω και γελάω. Εχουμε αυτοκίνητα που συνδιάζουν την αισθητική ,την οικονομία και τις εξαιρετικές επιδόσεις και κοστίζουν περίπου 30.000 ευρώ . Και ένας κουβάς με 200 άλογα τρέχει αλλα δεν παύει να είναι κουβάς. Και η διαφορά μας είναι οτι εμεις με τα TDI δεν χρειάζεται να κάνουμε ετήσιο προυπολογισμό για να πάμε ενα ταξίδι γιατι μας βγαίνει τσάμπα. Γεια χαρα!
  5. Φίλε χαίρομαι ιδιαίτερα που είχες το αποτέλεσμα που ήθελες. Καλοτάξιδο και καλά ανοίγματα με προσοχή!
  6. H απόλυτη καντεμία φίλε... Μόλις πηγα να τα παραγγείλω και εχουν εξαντληθεί !
  7. Τι χρονολογίας είναι το αυτοκίνητο σου φίλε? Επίσης είναι όντως δυναμομετρημένο 150 hp μονο με το πρόγραμμα? Η εχεις κάνει και καποια αλλη βελτίωση?
  8. Και μπροστα σκέφτομαι να βάλω ! Έχει after market απο Carnet και είναι πολυ όμορφα. Και μίλησα και με Φιλιππαίο και μπορεί να κάνει τοποθέτηση και φέρνει και led λάμπες οπότε ευελπιστώ να γίνει σωστή δουλίτσα.
  9. Σε ευχαριστώ φιλαράκι για την αμεση απάντηση . Και είναι plug and play? Εχεις κανει κατι αλλο με φώτα? Γιατι με τρώει η τσέπη μου για ξόδεμα !
  10. Μπορείς να μου παραθέσεις το link για να το ψαξω?
  11. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρώ τους κωδικούς για VCDS για να απενεργοποιήσω την ένδειξη σφαλματος στα led πινακίαδας? Ενας φίλος απο το φόρουμ ειχε βρει για τα πισω φαναρια τα led.
  12. Ναι θα με ενδιέφερε αν και δεν εχω καταλήξει ακομα. Σκέφτομαι και του R αλλα ακόμα ειμαι στην αναζήτηση ζάντας.
  13. Ναι σου λεω το αμαξι μας είναι το ίδιο. Golf Rline TDI 1.6 αγορασμένο τον Δεκέμβρη του 2015
  14. Φίλε Dino εχω επικοινωνήσει με τους περισσότερους προγραμματιστές απο Ελλάδα και ο μόνος για τον οποίο μπορώ να πω οτι θα επέλεγα να βάλω πρόγραμμα είναι ο microchip tuning που ηταν και ο μόνος που γνωριζε για τον εγκέφαλο τον Delphi που φοράει το δικό μου αυτοκίνητο. Στον προτείνω ανεπιφύλακτα .Εγω ακόμα δεν έβαλα πρόγραμμα θα βαλω με τη λήξη της εγγύησης .
  15. Φίλε δεν ξέρω να απαντήσω αλλα επειδή εχουμε το ίδιο ακριβως αμάξι με ίδια χρονολογία για πες την εμπειρία σου απο το προγραμμα σε ποιον το εβαλες ,τι διαφορά είδες ,ποσο κόστισε και οτιδήποτε αλλο.
  16. Καλησπέρα σε όλους. Σε συζήτηση με φίλο αναπτύχθηκε το εξής θέμα " κατα πόσο οι ρέπλικες είναι αξιόπιστες σαν επιλογή ζαντας και τι προβλήματα μπορεί να υπάρξουν " Επίσης εγω θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχουν συγκεκριμένες εταιρίες που εχουν ποιοτικές ρέπλικες.
  17. Ακριβώς ετσι έγινε σήμερα το πρωί και αντικαταστάθηκε. Με προβλημάτισε διότι είχα αυθεντικές philips και οχι κινεζικες και ευχομαι να είναι μόνο αστοχία υλικού.
  18. Ειμαι κάτοχος Golf 7 R Line αγορασμένο τον Δεκέμβρη του 2015. Επειδή έκανα το λάθος να μη το παραγγείλω με εργοστασιακά xenon άλλαξα τις εργοστασιακές λαμπες με Phillips Ultimate white light Diamond Vision . Εχτές το βράδυ μου έβγαλε ένδειξη για την μπροστά δεξιά λάμπα η οποία και δεν άναβε. Εβγαλα την λάμπα (η οποία ηταν λειτουργική και σε άριστη κατάσταση) και είδα πως το πλαστικό της βάσης είχε λιώσει. Η αριστερή πλευρά αντιθέτως ήταν σε άριστη κατάσταση χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Τι φταίει ? Εχει αντιμετωπίσει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα ?
  19. Θα το κοιτάξω κι εγω λοιπον.
  20. Μέσω e bay έκανες την αγορα? Επίσης απο το εξωτερικό υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής ? Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο σου.
  21. Πανέμορφη ζάντα. Εγώ έψαχνα για Rotiform απλα δεν έχω κάνει ποτέ αγορά απο εξωτερικό και δεν γνωρίζω την διαδικασία. Τα μεταφορικά δεν αύξησαν το κόστος ? Εχω βρεί επίσης XXR απο κύπρο στα 800 ευρώ
  22. Επειδή κι εγω εχω το 1.6 Rline και θέλω να το χαμηλώσω ενημερώστε όσοι το εχετε κάνει ήδη !
  23. Εχω το Rline με τις 17αρες οπότε φαντάζομαι θα χωράνε τα φρένα. Σκέφτομουν να τα συνδυάσω με αεριζόμενους δισκους. Τι προτείνεις απο aftermarket? Επίσης η βαφή για τις δαγκάνες πόσο δύσκολη είναι σαν διαδικασία? Χρειάζεται να πάω συνεργείο να τις βγάλω και μετα να βαφούν ή και σε ενα βαφείο μπορεί να γίνει η δουλεια?
  24. Στην αναζήτηση μου για την εξωτερική βελτίωση του Golf μου εχω παρατηρήσει πως στην Ελλαδα υπάρχει πολυ μικρός αριθμός διαθέσιμων εταιριών για ζάντες. Τα πιο πολλά brand name του εξωτερικού δεν είναι διαθέσιμα και πρέπει να τα παραγγείλει κανείς απο το εξωτερικό αναλαμβάνοντας το μεγαλύτερο κόστος. Θα ήθελα απο τους φίλους που γνωρίζουν να μου προτείνουν brand name διαθέσιμα στην Ελλάδα πέρα απο ευρέως γνωστά Jr ,momo, BBS ωστε να βρώ κατι που να ταιριάζει τα γούστα μου. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.