Jump to content

LonelySailor

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

About LonelySailor

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

LonelySailor's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλησπέρα, Ευχαριστώ για το σχόλιο. Όχι ποτέ δεν έχει πετάξει την σχέση. Κάνει όλα αυτά που αναφέρω όμως. Υπάρχει περίπτωση να είναι και κάτι άλλο, επιπλέον από πολύδισκο?
  2. Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους, Έχω Golf 7 - 140ps με DSG7, και γενικά το απολαμβάνω πάρα πολύ. Όμως εμφανίζει τα εξής συμπτώματα: 1) στην τρίτη "ροκανίζει" ή "μαρσάρει" μόνο του, δηλαδή φαίνεται σαν να αποσυμπλέκει και να ξανασυμπλέκει μόνο του, χωρίς να πρόκειται για αλλαγή ταχύτητας 2) σε πορεία με σταθερή ταχύτητα δεν πάει ομαλά, αλλά αυξομειώνει ελαφρώς (και σχεδόν ανεπαίσθητα) στροφές και κατά συνέπεια ταχύτητα. 3) στο φανάρι με ενεργοποιημένο το start-stop όταν παίρνει εμπρός για να ξεκινήσω αργεί αρκετά να ρολάρει, και γενικά δεν ξεκινάει ομαλά αλλά απότομα, δίνοντας μία αίσθηση σαν να έχεις πατημένο το φρένο και να το αφήνεις απότομα, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να εκτινάσσεται μπροστά. 4) αρκετές φορές σε διάφορες ταχύτητες οι αλλαγές δεν είναι ομαλές ως συνήθως, αλλά γίνονται απότομα και έντονα Όλα τα παραπάνω δεν τα κάνει πάντα, αλλά τα κάνει πολύ συχνά, και απρόβλεπτα. Γενικά έχω παρατηρήσει ότι υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να τα εμφανίσει όταν έχει κρύο ή υγρασία, όπως πχ το πρωί. Στο συνεργείο το έχω πάει τουλάχιστον δύο φορές για έλεγχο. Το έχουν κρατήσει για μερικές ημέρες κάθε φορά για περαιτέρω δοκιμές, αλλά μου έχουν απαντήσει ότι δεν τους εμφανίζει τα συμπτώματα ούτε κάποιο κωδικό βλάβης. Γνωρίζει παρακαλώ κανείς ποιο είναι το πρόβλημα, και τί χρειάζεται να γίνει? Υ.Γ. Πλέον έχω περίπου 60.000 χλμ. Στις 40.000 χλμ είχα αλλάξει πολύδισκο γιατί "ροκάνιζε" στη δευτέρα! Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.