Jump to content

Mpampisdl

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About Mpampisdl

Mpampisdl's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Το γυαλί του καθρέπτη κρέμασε, δηλαδή ξεκόλησε και ήταν έτοιμο να πέσει
  2. Έχω στην κατοχή μου 3 αυτοκίνητα. Έχω διανύσει 1.000.000 χλμ με 7-8 αυτοκίνητα ιταλικά γερμανικά ιαπωνικά κορεάτικα (ALFA ROMEO 33, VW JETTA, TOYOTA CARINA, MAZDA 323, MITSUBISHI CARISMA, MAZDA 6 HYUNDAI GETZ, MITSUBISHI COLT, μπορεί και να ξεχνάω κανένα). Έχω κάνει σέρβις από Χαλκίδα Κιλκίς Αθήνα Γιάννενα Κομοτηνή Ξάνθη Σέρρες Λευκωσία παντού .... τέτοιους τύπους πρώτη φορά στην ζωή μου. Ακόμα και στην πλούσια Κύπρο η τιμολογιακή πολιτική και συμπεριφορά ήταν μακράν καλύτερη.
  3. Ενημερώθηκα για το κόστος το οποίο έφτανε τα 120€ αλλά στην ερώτησή μου για τις εργασίες που θα γίνουν δεν πήρα καμιά απάντηση. Επίσης ρώτησα τον υπάλληλο εάν υπήρχε ανάκληση για τους καθρέπτες που κρέμασαν στα καλά καθούμενα δεν πήρα καμιά απάντηση. Ο υπάλληλος είχε ύφος 1000 καρδιναλίων... ¨ Όπως είπα πιο πάνω το αυτοκίνητο είναι συγγενικού μου προσώπου και ήταν η πρώτη φορά που το πήγαινα εγώ για σέρβις (και η τελευταία...). Στην καημένη ξαδέρφη μου έλεγαν και χρέωναν ότι ήθελαν... και είναι και αναπηρικό για τετραπληγικό μέλος... Πρώτη φορά τέτοια αντιμετώπιση από τσιράκι... απαράδεκτοι. Περιτό να πω ότι στο συνεργείο τα μαστόρια κυνηγούσαν μύγες.... Λίγα τα ψωμιά τους. Ραντεβού στον ΟΑΕΔ...
  4. παραθέτω απόδειξη λιανικής για εργασίες συντήρησης στο VW PASSAT 1,8 TSI . Το σέρβις περιέλαβε αλλαγή λαδιών castroll 5w30LL 5X15.80 (-έπτωση)= 69,52€ Τιμή λιανικής για το castroll 5w30 LL sta 7,30€ ή στο 4λιτρο 27€ (6,75 λίτρο). Φίλτρο λαδιού στα 18,92€ (- έκπτωση) Συμπλήρωμα αντιπυκτικού με 12€ το λίτρο σίγουρα εχει ίνες χρυσού μέσα.... .Σύνολο 135€ Τα σχόλια δικά σας.
  5. Καλησπέρα στην παρέα. Το όνομά μου είναι Μπάμπης και συντηρώ το PAssat 1,8 TSI AUTO συγγενικού μου προσώπου. Είμαι από Αλεξανδρούπολη και είμαι στρατιωτικός Σας ευχαριστώ για την αποδοχή.
  6. Καλησπέρα στην όμορφη παρέα των VW. Στενό συγγενικό μου πρόσωπο έχει το passat 1,8 TSI του 2010 με αυτόματο κιβώτιο. Στα καλά των καθουμένων και αφού έχω αναλάβει την συντήρηση του διαπίστωσα ότι κρέμονται και είναι έτοιμοι να πέσουν και οι 2 καθρέφτες του αυτοκινήτου. Έχει παρουσιαστεί σε κάποιον φίλο το πρόβλημα ;
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.