Jump to content

pap84

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by pap84

  1. ευχαριστώ, ουφ... ε απο ολα κανω κ μεσα στην πολη και μεγαλες αποστάσεις ...συμπληρωσα λίγα ml πριν κανα μήνα, γενικά δεν συμπληρώνω, τωρα συμπλήρωσα λόγω του οτι θορυβήθηκα και δεν προλάβαινα να τα αλλαξω. Πλέον, εφτασα σχεδον 22.000 με τα ιδια λάδια αλλά θα πάω σύντομα.
  2. καλημέρα, έχετε καποια απάντηση και για μένα ρε παιδιά;; δεν κανω πλακα με την καταναλωση, τοση ήταν...
  3. κάθε 15000 το 2ο στα 30 το κανα έξω σε μάστορα αλλά μου βαλε πιο χοντρό λάδι και ένιωθα τον κινητηρα πολύ βαρύ, κ μετά από 5000 ξαναπήγα αντιπροσωπεία.. ο μαστορας έξω μου ειχε πει οτι εκαψε πολύ λάδι κτλ αλλά δεν τον έδωσα σημασία...τωρα τις προάλλες που τα ειδα, ειδα κατεβασμενη την ένδειξη και το έψαξα λίγο ρωτησα απο δω απο κει...η αντιπροσωπεία μου ειπε οτι αναμεσα από χαη και λοου μεσολαβουν περιπου 800 γρ...εμενα ηταν πανω απο την μεση χαη κ λοου.... εσεις πως ελεγχεται τον δείκτη; καποιςο μου ειπε με ανοιγμα του ποματος της μηχανης για να φυγει ο αερας και να κατσει κανονικά το λάδι κτλ κτλ κτλ ....άλλοι λένε λίγο ζεστή άλλλοι λενε παγωμένη μηχαν'ή.....αντε ξεμπερδευε... με τετοια κατανάλωση ειμαι καλά;;;; τον γάλλο που ειχα με 160000 χλμ δεν εκαιγε ουτε σταγονα...βενζινη βεβαια δεν τρολάρω με τίποτα...!!
  4. κάθε 15000 το 2ο στα 30 το κανα έξω σε μάστορα αλλά μου βαλε πιο χοντρό λάδι και ένιωθα τον κινητηρα πολύ βαρύ, κ μετά από 5000 ξαναπήγα αντιπροσωπεία.. ο μαστορας έξω μου ειχε πει οτι εκαψε πολύ λάδι κτλ αλλά δεν τον έδωσα σημασία...τωρα τις προάλλες που τα ειδα, ειδα κατεβασμενη την ένδειξη και το έψαξα λίγο ρωτησα απο δω απο κει...η αντιπροσωπεία μου ειπε οτι αναμεσα από χαη και λοου μεσολαβουν περιπου 800 γρ...εμενα ηταν πανω απο την μεση χαη κ λοου.... εσεις πως ελεγχεται τον δείκτη; καποιςο μου ειπε με ανοιγμα του ποματος της μηχανης για να φυγει ο αερας και να κατσει κανονικά το λάδι κτλ κτλ κτλ ....άλλοι λένε λίγο ζεστή άλλλοι λενε παγωμένη μηχαν'ή.....αντε ξεμπερδευε... με τετοια κατανάλωση ειμαι καλά;;;; τον γάλλο που ειχα με 160000 χλμ δεν εκαιγε ουτε σταγονα...βενζινη βεβαια δεν τρολάρω με τίποτα...!!!
  5. Καλημέρα και καλό μήνα, πριν 2 χρόνια αγόρασα καινούργιο golf,tdi dsg, έχω κάνει 56000 χλμ και τωρα επιβεβαιώνω οτι τελικά καίει λάδι, στα τελευταία 13000 έχει κάψει περίπου 300 γρ. μισοί μου λένε φυσιολογικό μισοί μου λένε μη φυσιολογικό. ποιά είναι η άποψη σας; ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.